Home » Blog » Steigerhout » Op zoek naar een steigerhouten kist?

Op zoek naar een steigerhouten kist?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil je jouw woonkamer opfraaien door op diverse plekken handige steigerhouten kisten te plaatsen? Ben je het zat om van die lelijke IKEA opbergdozen te kopen en berg jij liever je spullen op in een steigerhouten kist? Dan kunnen wij jou helpen bij het maken van een steigerhouten kist! Want wil je weten hoe jij een steigerhouten kist moet bouwen dan is een bouwtekening onmisbaar. Het is een stuk leuker om je kamer op te fraaie met originele meubels. Als je deze dan ook nog eens zelf gebouwd hebt, is je huis helemaal af! Wil je weten hoe jij een steigerhouten kist kunt maken? Lees dan nu verder!

Hoe kan ik een steigerhouten kist allemaal gebruiken?

Een steigerhouten kist is natuurlijk heel leuk om te zien en om te hebben. Maar het is natuurlijk nog leuker wanneer de kist praktisch is. Als je de steigerhouten kist daarom voorziet van verschillende vakjes of een raster, kan je de kist ook voor specifieke voorwerpen gebruiken. Ik maak zelf vaak klussers mee die de kist gebruiken om boeken in op te bergen. Ze kiezen dan vaak om de deksel er af te laten, en de kist op een centrale plek in een woonkamer te plaatsen.

Ook kan je ervoor kiezen de steigerhouten kisten op te stapelen. Dit geeft een uniek industrieel uiterlijk waarmee je jouw woonkamer verder kan opfraaien. Als je verder nog besluit de kisten te verven, raden wij je wel aan dit met een neutrale kleur te doen. Veel steigerhouten kisten worden namelijk lelijk wanneer de kleuren vloeken.

Het onderhoud van de steigerhouten kist moet ook gebeuren met verschillende onderhoudsmiddelen. Deze middelen kan je gewoon bij de lokale bouwmarkt kopen, en gebruiken om je steigerhouten kist nog jarenlang te onderhouden.

Bouwtekening steigerhouten kist

Maar dan heb je ook nog een bouwtekening van een steigerhouten kist nodig. Wij kunnen jou daarmee helpen omdat Fred over een bouwtekeningen pakket beschikt waarmee jij deze steigerhouten kist kunt maken! Want met een bouwtekening kan jij binnen enkele uren je eigen steigerhouten kist realiseren. De bouw hiervan is gelukkig niet zo lastig, dus jij hoeft je geen zorgen te maken dat je tegen veel problemen aan gaat lopen.

Ook als je andere steigerhouten meubelen wilt maken, kan je met het bouwtekeningenpakket van Fred je pret niet op. Want met meer dan tienduizend bouwtekeningen die het pakket rijk is, ben jij nog wel even bezig. Een steigerhouten boekenkast of eettafel is met een duidelijke bouwtekening allemaal mogelijk. Daarom zijn de gebruiksvriendelijke bouwtekeningen van Fred tegen een zacht prijsje beschikbaar.

Dus wil jij meer weten over het bouwtekeningenpakket van Fred? Klik dan nu hier en ontdek zelf hoe jij aan dit pakket kunt komen!

Steigerhouten kist maken
Steigerhouten kist maken

“Zelf een steigerhouten kist maken met deze tips en tekeningen goed te doen”

 

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.