Home » Blog » Tafel » Steigerhouten eettafel maken met een bouwtekening!

Steigerhouten eettafel maken met een bouwtekening!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil jij als een koning aan je eigen steigerhouten eettafel kunnen eten? Wil jij een steigerhouten eettafel maken met een bouwtekening van Fred? Dan is dit het artikel dat jou gaat uitleggen hoe jij je eigen eettafel kan bouwen, en welke variaties je allemaal aan de eettafel kan aanbrengen. Want waar moet zo’n steigerhouten eettafel aan voldoen? En kan je een steigerhouten eettafel maken van zes meter lang? Want een echte koning eet aan een eettafel dat ook bij zijn status past, dus jij ook! Benieuwd hoe jij een steigerhouten eettafel kunt maken? Lees dan snel verder!

Een steigerhouten eettafel maken van langere lengtes

Als je wel eens in de wat grotere meubelzaken komt, valt je ook al snel op die lange houten eettafels. In eerste instantie vraag je je vaak af, wie heeft er nou zo’n lange tafel nodig? Maar het leuke is dat een lange eettafel juist multi-functioneel is. Veel mensen zijn namelijk van mening dat het alleen maar plek inneemt en dus onpraktisch is. Maar een lange eettafel kan overdag ook gezien worden als een flexibele werkplek. Als je gaat avondeten zou je altijd een gedeelte kunnen vrijlaten om je werk op uit te spreiden. Er zijn tal van manieren om jouw nieuwe steigerhouten eettafel zo te gebruiken dat je al snel van mening bent dat groter beter is.

Want een steigerhouten eettafel van lange lengte maken, is niet heel veel lastiger. De kosten zijn natuurlijk wel wat hoger, maar je merkt al snel dat de meeste bouwmarkten jou deze planken ook in langere lengtes kunnen leveren. Je gaat een steigerhouten eettafel maken op de manier hoe jij het zelf wilt. En dit zorgt er vanzelf voor dat je hier nog jarenlang van kunt genieten. In de volgende alinea kun je lezen hoe je er zelf voor kunt zorgen dat je tafel nog tenminste een jaar of tien in goede staat blijft.

Hoe kan ik een steigerhouten eettafel onderhouden

Je bent klaar met het maken van een steigerhouten eettafel en je beseft dat als je de tafel nog in dezelfde staat wilt houden, je deze regelmatig zal moeten onderhouden. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk?

Het antwoord op deze vraag is vrij simpel. Een steigerhouten eettafel maken met toekomstig onderhoud in het achterhoofd is al deel 1 van het werk. Want als je ervoor zorgt dat alle plekjes makkelijk te bereiken zijn voor verf- en polijstmaterialen, kan je er zelf voor zorgen dat het onderhoud niet te ingewikkeld gaat worden. Zo kun je eenvoudig en snel je tafel topfit houden! Zo is het maken van een steigerhouten eettafel niet voor niets geweest.

Oke, en een bouwtekening van een steigerhouten eettafel?

Die vind je bij Freds Bouwtekeningen! Fred heeft de afgelopen jaren een gigantisch bouwpakket opgezet waar al zijn bouwtekeningen in te vinden zijn. In dit pakket zijn wel meer dan tienduizend gebruiksvriendelijke en handige bouwtekeningen te vinden die jouw klusprojecten mogelijk maken. Het is namelijk belangrijk dat je wel weet welke stappen je moet zetten om je bouwkunsten vorm te geven.

In dit pakket zijn trouwens ook nog duizenden andere bouwprojecten te vinden. Zo kun je je eigen steigerhouten bed maken maar ook een boekenkast van eikenhout bouwen. Kortom, je bent met dit bouwpakket wel wat jaren bezig voordat je hierop uitgekeken bent.

Wil je meer weten over het bouwtekeningenpakket van Fred? Of wil je nu nog even snel gebruik maken van de korting die je momenteel krijgt? Klik dan nu hier!

Steigerhouten eettafel maken
Steigerhouten eettafel maken

Zelf een steigerhouten eettafel maken kun je met een goede bouwtekening!

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis tafel bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.