Altijd De Nieuwste Bouwtekeningen Binnen Handbereik
Speciaal voor leden van Fred’s Bouwtekeningenpakket…

“Maak ALTIJD De Mooiste Doe-Het-Zelf Projecten Met De Nieuwste Bouwtekeningen Zonder Torenhoge Investeringen!”

Van: Fred Schouten
Timmerman, en Doe-Het-Zelver in hart en nieren

RE: Nooit meer zoeken naar bouwtekeningen!

Beste Doe-het-zelver,

Niks zo mooi als een klus afronden en dan je vrouw, kinderen of vrienden roepen en laten zien hoe mooi het is geworden.

Ikzelf kan daar enorm van genieten — en uit de reacties die ik krijg van doe-het-zelvers ben ik niet de enige.

Bouwtekeningen zijn belangrijk

Als je goede bouwtekeningen hebt, breng je elke klus tot een goed einde, koop je nooit te veel materiaal en weet je precies wat je moet doen in welke volgorde.

Voor iets ingewikkelds als een schuur met veranda en kap, maar ook voor iets simpels zoals een kippenhok.

Is 10.000 bouwtekeningen genoeg?

Met mijn Bouwtekeningenpakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen kun je zowat elke klus doen. Maar sommige doe-het-zelvers hebben er niet genoeg aan.

Geldt waarschijnlijk ook voor jou.

En dan zal je net zien dat je een klus wilt beginnen en zoekt in de 10.000 tekeningen, maar dat jouw project er niet tussen zit. Of niet in de maatvoering die jij nodig hebt…

Wat er gebeurt als je niet meteen de juiste bouwtekening hebt:

Gelukkig heb je ervaring en beslist geen twee linkerhanden. Je weet precies wat je te doen staat: meten, noteren en tekenen.

Maar daar gaat het dan ook meteen weer mis. Want je weet bijvoorbeeld niet precies hoe groot een hoek moet zijn. Of hoeveel materiaal je nodig hebt.

Ben je nog meer tijd kwijt. En geld.

Dat kan anders. Lees verder.

“Met het Fred’s Bouwtekeningen lidmaatschap heb je altijd de juiste tekening binnen handbereik”

Dagelijks maak ik nieuwe bouwtekeningen. Die zet ik direct in de ledenomgeving zodat de bibliotheek van de ledenomgeving alsmaar groeit.

Soms maak ik tekeningen op speciaal verzoek. Die komen ook direct in de ledenomgeving.

Kortom: de ledenomgeving van Fred’s Bouwtekeningen is een alsmaar groeiend eldorado voor elke doe-het-zelver.

Ook voor inspiratie

Het mooie van de ledenomgeving is dat je makkelijk je weg vindt tussen alle bouwtekeningen (makkelijk zoeken en navigeren). 

Bovendien is het je onuitputtelijke inspiratiebron. 

Stel je hebt zin om iets met je handen te maken. Je hebt alleen geen idee wát. De ledenomgeving biedt een enorme schatkamer aan inspiratie. Je kunt in de tekeningen zoeken of kijken wat anderen zoal maken. Zodat je nooit meer om ideeën verlegen zit.

Nooit te veel materiaal

Bij elke tekening zit een handige materiaallijst zodat je precies weet wat je moet kopen in de juiste hoeveelheden. Zo voorkom je verspilling van materiaal en van geld.

Met de materiaallijsten heb je je investering voor het lidmaatschap er zo uit! er na 1 klus al uit!

Altijd het juiste materiaal

Nog zo’n handig voordeel: je komt altijd thuis met materiaal dat je nodig hebt. Je doet dus geen materiaalmiskopen meer.

Precies weten wat je doet

Bij elke bouwtekening zit een handige instructie zodat je precies weet welke stappen je in welke volgorde je moet doen.

Keuze uit 1001+ projecten

Je kunt het zo gek niet bedenken of voor de klus die jij wilt uitvoeren heb ik de bouwtekening. Die vind je in je Bouwtekeningenpakket. En anders in de ledenomgeving.

Laag maandbedrag Belachelijk laag jaarbedrag!!!

De prijs voor het lidmaatschap €27 per maand, zolang je lid blijft. Tijdelijk is de prijs van het lidmaatschap slechts 27 euro per jaar, zolang je lid blijft!!!

Direct Schitterende Resultaten Met Je Doe-Het-Zelf Projecten — Voor Eens En Altijd

Met het lidmaatschap voor Fred’s Bouwtekeningen heb je altijd de beschikking over de bouwtekening waar jij naar op zoek bent. Inclusief stappenplan en materiaallijst.

Je behaalt snel en makkelijk de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten wanneer je een tekenbureau inschakelt.

Je hoeft niet meer te zoeken of zelf dingen uit te vlooien. In de ledenomgeving vind je de tekeningen om elk denkbaar project direct en eenvoudig uit te voeren.

Je betaalt tijdelijk slechts 27 euro PER JAAR.

In plaats van € 27 per maand.

Da’s maar liefst 12x voordeliger! Echt, gekker kan ik het niet voor je maken.6

Een Greep Uit De Categorieën en Bouwtekeningen Die Jij Straks Hebt:

En dan ook nog:

En niet te vergeten:

Plus ook nog dit:

3X7.5 SUPERBONUS

Met de bouwtekeningen maak je perfecte projecten. En dat is mooi. Alleen… voor je projecten heb je ook materiaal nodig. En gereedschap. 

Op die manier kan een project ongemerkt in de papieren gaan lopen —maar dat geldt niet voor jou.

Want… ik ben eens gaan praten met de jongens van mijnijzerwaren.nl

Ik koop daar zelf graag mijn gereedschappen (en ook mijn ijzerwaren, want lekker goedkoop). En weet je wat? Ik heb een leuke deal met ze gesloten, 3 zelfs.

Als je nu instapt in Fred’s Bouwtekeningen Premium, krijg je 3X7.5% korting bij mijnijzerwaren.nl. Je krijgt daar een speciaal account en krijgt dan:

  1. 7.5% Korting op klein materieel
  2. 7.5% Korting op handgereedschap
  3. 7.5% Korting op elektrisch gereedschap

Voor je het weet heb je de aanschaf van Fred’s Bouwtekeningen Premium er al uit 🙂

Misschien zit je nog met vragen

Als je tot hier gekomen bent en je bent nog niet ingestapt, dan kan het zijn dat je nog vragen hebt. Kijk even of jouw vraag hieronder erbij staat (vet). Het antwoord geef ik eronder:

Hoelang zit ik aan het lidmaatschap vast?

Je zit er niet aan vast. Het betreft een jaarlidmaatschap (dat nu heel tijdelijk slechts 27 euro is!). Als het je niet bevalt zeg je het gewoon op na een jaar. Daar doe ik niet moeilijk over — omdat ik weet dat het je heel goed zal bevallen.

Kan ik makkelijk vinden wat ik nodig heb?

Ja! Net als met de 10.000 tekeningen uit het pakket, kun je alles eenvoudig terugvinden. Alle tekeningen zijn netjes gerubriceerd en in een mum van tijd te vinden. Als je bijvoorbeeld een buitenkeuken wilt maken, ga je naar ‘buitenkeuken’. Je krijgt dan alle projecten en tekeningen die hier thuishoren.

Hoe lang is het aanbod geldig?

In totaal 48 uur. Je krijgt bericht van me wanneer de actie definitief is afgelopen. Met DEFINITIEF bedoel ik trouwens ook echt definitief. Deze extreem lage prijs zal ik nooit, maar dan ook nooit meer aanbieden.

Is de actie voorbij dan betaal je weer € 27 per maand, zolang je lid blijft. Stap je tijdens de actie in, dan is het slechts 27 euro per jaar, zolang je lid blijft.

Ik ben heel handig. Is dit iets voor mij?

Ja! Met de ruim 10.000 bouwtekeningen plus alle tekeningen in de ledenomgeving die ook nog eens bijna dagelijks worden aangevuld, heb je een onuitputtelijke bron van inspiratie. Bovendien bespaar je met het klussen veel tijd omdat je niet op zoek hoeft naar een tekening. Ook krijg je een materiaallijst. Handig: koop je nooit teveel en scheelt een hoop uitzoekwerk!

Fred, ik geloof het bijna niet… klopt die prijs wel?

Ja, het klopt echt. De tekeningen uit het pakket zijn slechts 0,00047 euro per tekening. De tekeningen die je er nu bij krijgt… het wordt elke keer als ik er nieuwe tekeningen bijzet natuurlijk weer een beetje goedkoper per tekening. En helemaal als je voor maar 27 per jaar instapt…

Het klopt echt dat tijdens deze actie het lidmaatschap slechts 27 euro per jaar is, zolang je lid blijft.

Meld je vandaag nog aan (voor het te laat is)

Wil je ook betere doe-het-zelf resultaten in minder tijd?

Dan is dit het moment om te profiteren: een jaar lang toegang tot de ledenomgeving slechts 27 euro, zolang je lid blijft.

>>Bestel daarom direct. Ik zie je terug op het klantengedeelte van deze website!

Groeten, Fred Schouten

P.S. Wil je nog meer plezier hebben en nog meer bouwtekeningen? Stap dan nu extreem voordelig in de ledenomgeving waar je maandelijks de nieuwste bouwtekeningen krijgt, vragen kunt stellen en veel inspiratie opdoet. Normaal € 27 per maand, nu slechts 27 per jaar — zolang je lid blijft.

Dit aanbod is slechts 48 uur geldig. Profiteer daarom snel.

>> Maak nu gebruik van dit tijdelijke aanbod

 P.P.S. Je hebt nu 3 opties:

  1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te zien dat de prijs voor het lidmaatschap voortaan € 27 per maand is.
  2. Op zoek gaan naar een andere omgeving met bouwtekeningen en plannen — die veelal onduidelijk, incompleet en een stuk duurder zijn.
  3. Je wordt lid voor slechts 27 euro per jaar — zolang je lid blijft