Home » Blog » Bouwtekeningen » Beste tuinmeubels uit Fred’s Bouwtekeningenpakket

Beste tuinmeubels uit Fred’s Bouwtekeningenpakket

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Het zal niet lang meer duren voordat het weer zo goed is dat we weer iedere avond buiten kunnen doorbrengen. We kunnen dan eindelijk weer genieten van gezelschap, de buitenlucht en al het mooie om ons heen. Heerlijk vertoeven op je tuinmeubels onder je overkapping.

De populairste van de tuinmeubels de inklapbare picknicktafel
De populairste van de tuinmeubels de inklapbare picknicktafel

Maar wat ga je doen als je momenteel nog niet over de juiste tuinmeubels beschikt? Want het is toch belangrijk dat jouw tuin of terras helemaal klaar is voor het lekkere weer.

Dus wat doe je dan? Dan ga jij je eigen tuinmeubels maken. Dit doe je zoals altijd met Fred’s Bouwtekeningen. Daar vind je de bouwtekeningen waarmee ieder project te realiseren is. Je hoeft niet bang te zijn dat je tuinmeubels dit jaar voor een hoge kostenpost gaan zorgen.

Tuinmeubels die je zelf maakt, zijn namelijk vele malen goedkoper. Welke meubels jij kunt maken voor in de tuin, lees je hieronder.

Verschillende tuinmeubels

De eerste van de tuinmeubels de Tuinstoelen

Laten we beginnen bij het begin: tuinstoelen. Wat voor soort tuin je ook hebt, een set goede tuinstoelen is onmisbaar. Zoals je straks zult ontdekken kan je ook kiezen voor een tuin zonder stoelen maar met vervangers als loungebanken en schommelstoelen.

Toch geven we liever de voorkeur aan tuinstoelen of willen we tenminste ook wat tuinstoelen bij de hand houden. Dat is mogelijk met de bouwtekeningen uit het pakket, waarmee je de tuinstoelen kunt maken.

Er zijn diverse modellen inbegrepen die je kunt gebruiken. Deze modellen zullen voor uiteenlopende modellen zorgen. Voor iedere smaak is er dus een ontwerp te vinden!

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Tuinbanken

BankDan de tuinbanken, want daar zijn ook veel liefhebbers van (waaronder Fred). Omdat je met tuinbanken qua stijl zoveel kanten op kan, heb ik een groot aantal tuinbanken toegevoegd. Ik wil jou namelijk de kans geven om precies de tuinbank te kunnen maken die bij jou past. Wat veel bouwmarkten niet lukt, is daarom wel mogelijk als je zelf gaat klussen.

De tuinbanken zijn tevens in verschillende houtsoorten te maken. Mijn persoonlijke favoriete houtsoort blijft nog steeds steigerhout. Dat betekent dat ook de steigerhouten tuinbank in het pakket te vinden is.

Maar natuurlijk is er nog veel meer te bouwen voor in de tuin.

Loungesets

longeset Hoekbank type MXL

Je hebt het mogelijk al door, de tuin kan flink opgevuld worden met meubels die jij zelf kunt maken. De loungeset is zo’n voorbeeld. Een gemiddelde loungeset neemt namelijk een goede hoeveelheid ruimte in. Daar komt gelukkig wel bij dat het ook voor veel zitplekken zorgt.

De loungeset is een van de meest gebruikte bouwtekeningen van Fred’s Bouwtekeningen. Dit komt doordat het een van de projecten is waar je het meest terugkrijgt voor alle inspanningen.

Kijk zelf maar eens wat een nieuwe loungeset in de winkel kost. Duizend euro? Je moet niet vreemd opkijken als je zelfs nog meer zou moeten betalen.

Indien je zelf de loungeset maakt hoef jij niet bang te zijn dat je zoveel moet betalen. Je zal zeer veel goedkoper uit zijn, zoals het hoort.

Andere tekeningen dan tuinmeubels

Schuur

Schuurtje in aanbouw
Schuurtje in aanbouw

In een tuin hoort een schuur. Waar berg je anders alle tuinspullen en fietsen op?

Het kan zijn dat je tuin nog niet over een schuur beschikt of dat je oude schuur aan het vervallen is. Dan is het een goed moment om in deze periode een nieuwe schuur te bouwen. Ingewikkeld? Absoluut niet.

Een nieuwe schuur kan net zoals de loungeset aardig in de kosten lopen. Gelukkig is dat niet zo wanneer je een schuur zelf bouwt. De bouwtekening neemt jou mee langs iedere stap die gezet moet worden zodat jij een schuur in jouw tuin kunt plaatsen. Alle materialen zijn duidelijk aangegeven, waardoor het na het aanschaffen van de materialen slechts een kwestie van bouwen is.

Daarom is de schuur ook een van de meest lonende projecten uit Fred’s Bouwtekeningenpakket.

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis bouwtekening

 

Veranda

Wil je echt flink uitpakken, dan is het realiseren van een nieuwe veranda of overkapping jouw volgende project. In het bouwtekeningenpakket zijn de tekeningen voor beide projecten te vinden. Deze tekeningen zijn er voor diverse afmetingen, waardoor je dus voor alle soorten huizen een veranda kunt bouwen.

Dat is natuurlijk het echte genieten. Ook als het regent, kan jij straks buiten blijven. Zolang het namelijk warm is, heb je altijd een beschutte plek om nog een boek te lezen of een drankje te drinken.

Speeltoestellen

Ben jij een vader of moeder en heb je kinderen die al tijden vragen om meer plezier in de tuin? Dan zijn de houten speeltoestellen waar ook de bouwtekeningen in het pakket opgenomen zijn perfect!

Bouw een grote schommel waar eindeloos op geschommeld kan worden of kies voor het maken van een speeltoestel. De vele opties zorgen ervoor dat ook jouw kinderen gelukkig worden van de kluswerkzaamheden.

Schutting en Terras

Heeft jouw tuin nog een goede schutting nodig om er je eigen plekje van te maken? De tekeningen voor verschillende schuttingen zijn tevens opgenomen. Ondertussen heb je vast en zeker door dat het bouwtekeningenpakket jou in staat stelt om vrijwel alles te maken. Hoe gek je het dus ook kunt bedenken!

Behalve een schutting kan je overigens ook een terras maken. Dit is zo’n project dat wat meer tijd kost dan de eerder besproken projecten. Misschien een idee voor in de toekomst!

Dit alles doe je met Fred’s Bouwtekeningenpakket

Als je al in het bezit bent van Fred’s Bouwtekeningenpakket dan weet jij natuurlijk al waar je de bovenstaande bouwtekeningen kunt vinden van onder andere tuinmeubels. Indien jij nog niet in het bezit bent van dit pakket, dan heb ik goed nieuws voor je.

Jij kunt ook klussen met de bouwtekeningen uit dit pakket. Er wordt niet van je verwacht dat je al jaren doe-het-zelf kluservaring hebt. Bijna de helft van alle Fred’s Bouwtekeningen gebruikers heeft nog niet eerder meubels of andere projecten gemaakt. Dus ook beginnende klussers zijn begonnen met dit pakket!

Er zijn tekeningen voor alle niveau’s, beginnend tot gevorderd. En dan hebben we het nog amper over de vele mogelijkheden gehad. Want je kunt werkelijk waar vrijwel alles maken met de tekeningen. Wat wil je nog meer?

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Meer van dit soort artikelen

2 reacties

  1. Beste Ronald,

   Het is een compleet digitaal pakket wat inhoud dat je gelijk na aankoop de inloggegevens opgestuurd krijgt van je account.
   Via je eigen account kun je dan de tekeningen en bonussen downloaden

   Groeten
   Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.