Home » Blog » Hangmat » Hangmat maken? Lees verder hoe jij je dit kunt doen!

Hangmat maken? Lees verder hoe jij je dit kunt doen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Het is zomer en het is lekker weer. Je kijkt naar je tuin en je ziet alleen een oncomfortabele houten stoel staan. Maar als je verder kijkt zie je ook twee sterke bomen staan. Twee sterke bomen waar wel eens een hangmat tussen zou kunnen hangen. Maar zelf een hangmat maken lijkt veel tijd te kosten. Een hangmat maken zal vast meer tijd en geld kosten dan dat je er eentje koopt, toch? Nee! In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het een fluitje van een cent. Een bouwtekening en de juiste materialen zorgen er al snel voor dat jouw eigen hangmat werkelijkheid is. Op een mooie zomeravond urenlang in je eigen hangmat liggen, heerlijk toch? Wil je er nu zelf één maken? Lees dan nu verder hoe!

Wat heb ik allemaal nodig om een hangmat te maken?

Het belangrijkste is nu dat kopen niet meer nodig is, dus je grootste kostenpost is alvast weg. Er zijn ten slotte maar twee onderdelen die je moet kopen om jouw hangmat werkelijkheid te maken. Je hebt een goed sterk doek nodig, en twee bevestigingsringen om de hangmat aan vast te maken. Ervan uitgaande dat je het juiste gereedschap al hebt. Sommige bevestigingsringen zijn met de hand aan te draaien, voor andere heb je uitsluitend een knijptang nodig. Om het kleed of doek op maat te krijgen heb je aan een scherpe schaar genoeg.

Wat zo leuk aan het maken van je eigen hangmat is, is dat je zelf invloed hebt op hoe hij er uit komt te zien. Je kunt ervoor kiezen om een simpel wit kleed te kopen, en je hangmat zo voordelig mogelijk te maken. Maar je kunt ook een echt hoogwaardige hangmat maken waarmee jij al je gasten kan laten zien dat jouw hangmat zelfs nog stukken mooier is dan die van anderen die een hangmat kopen. Als je zelf echt een sterke hangmat wil kopen, raden wij je aan om een vloerkleed te gebruiken. In de bouwtekening kan je lezen wat je verder met dit vloerkleed moet doen, maar je bent als je de bouwtekening goed volgt, binnen een uurtje klaar! Je kan je hangmat ophangen en eindelijk genieten van je pinõ colada als de zon ondergaat.

Bouwtekening hangmat standaard.

Het enige wat nu nog rest, is de bouwtekening van een hangmat standaard. En wij weten waar je die kunt vinden, namelijk bij Freds Bouwtekeningen! Je in korte tijd je eigen hangmat realiseren en honderden euro’s besparen door niet meer een dure hangmat standaard te kopen maar dit zelf te doen. Wij merken vaak dan klussers, nadat zijn tot de realisatie gekomen zijn dat zij veel meubels en andere constructies goedkoper kunnen maken, ook meteen zelf alles proberen te maken. En wat daar zo mooi van is, is dat dit alles met Freds Bouwtekeningen mogelijk is, aangezien er in Freds bouwtekeningen pakket meer dan tienduizend bouwtekeningen zitten. Dus wil je daarna, ook nog je eigen loungebank maken om je tuin echt helemaal af te maken? Dan ben je bij Freds Bouwtekeningen aan het juiste adres!

Wil je meer weten over de bouwtekeningen van Fred?

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Hangmat maken
Hangmat maken

Maken of kopen?

Twijfel je nog of je wel maken of kopen? Lees dan hier de voor en nadelen ten opzichte van elkaar.

Voordelen van kopen

  1. Snel in huis.
  2. Makkelijk.
  3. Geen bouwtekeningen nodig.

Nadelen van kopen

  1. Erg duur kosten kunnen flink oplopen.
  2. De kwaliteit valt vaak tegen.
  3. Je bent beperkt wat afmetingen betreft.

Waar kun je het beste een hangmat standaard kopen?

Wil je toch graag er één standaard kopen kijk dan goed waar je dit doet. Zelf  raden wij aan om dit via deze website te kopen. Dit omdat hier de leveringsvoorwaarden heel goed zijn. Daarnaast zijn de garantie voorwaarden hier ook heel goed.

De voordelen van zelf maken

  1. Heel goedkoop.
  2. Beste kwaliteit want dit bepaal je helemaal zelf.
  3. Leuk om te doen al is het soms best een hele uitdaging. Met behulp van onze bouwtekeningen is het een stuk gemakkelijker.
  4. Veel voldoening.
  5. Gereedschappen heb je al in huis al klusser.

Enkele nadelen van zelf maken

  1. Je bent best wat tijd kwijt.
  2. Bouwtekening is onmisbaar maar daar hebben we een goede oplossing voor zoals je hebt kunnen lezen.

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.