Home » Blog » Trap » Ladder maken? Kan jij zelf!

Ladder maken? Kan jij zelf!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Een ladder maken voor huishoudelijke klusjes of juist voor het grotere werk? En ben je ook een grote fan van houten ladders van hardhout? Dan kan ik jouw dag misschien wel nog beter maken, want ik ga jou helpen bij een ladder maken maken hardhout! Houten ladders zijn de laatste tijd minder populair geworden doordat er goedkopere en vaak zwakkere ladders meer in trek zijn. Jij kan voor nog minder geld een ladder bouwen die wel sterk is, vooral omdat we een ladder maken met hardhout. Hardhout is een houtsoort waar we op kunnen bouwen waardoor een ladder maken van hardhout een uitstekend idee is.

Ik vertel jou alles over hoe een ladder maken werkt en wat er allemaal gedaan moet worden. Het maken van een ladder is niet lastig, maar je moet wel de bouwtekening goed volgen om een sterke en betrouwbare ladder te maken.

Hoe kan ik een ladder maken?

Waar je de ladder ook voor gaat maken, je kan de ladder hier altijd voor gebruiken. Je maakt namelijk een ladder van hardhout waardoor je moet rekenen op een ladder waar je altijd van op aan kunt. Hardhout is uitstekend voor het maken van een ladder, maar kost weliswaar wat meer geld dan andere houtsoorten. Maar jij wilt toch ook een ladder maken van betrouwbare kwaliteit? Inderdaad, dan is het gebruik van hardhout opeens een logische zet.

Je gaat de ladder maken aan de hand van een bouwtekening. Ik heb meerdere bouwtekeningen voor je, dus je hebt vrij veel keuze wanneer het op de verschillende soorten ladders aankomt. Je kunt namelijk ladders maken van verschillende hoogtes en breedtes. Op de bouwtekening vind je precies welke afmetingen de verschillende planken moeten zijn zodat jouw ladder gemaakt kan worden. Met deze lijst kan je direct al het hout in de juiste afmetingen aanschaffen.

En natuurlijk is ook op de bouwtekening te vinden hoe jij uiteindelijk de ladder moet maken. Stap voor stap zie je precies staan welke onderdelen waar moeten en hoe je de ladder zo stevig mogelijk maakt.

Ook een trap maken?

Behalve een ladder maken, ook een trap bouwen? Dat kan! In hetzelfde pakket waar de bouwtekening voor een ladder maken in zit, zijn ook de bouwtekeningen te vinden voor het maken van een trap. Tal van trappen zijn te maken met de vele bouwtekeningen uit mijn pakket. Zo kan je een wenteltrap maken maar is een klassieke trap ook mogelijk. Net zoals bij de ladder bouwtekening is alle informatie overzichtelijk weergegeven zodat je altijd weet wat je moet doen om succesvol een doe-het-zelf project uit te voeren.

Voor alles een aannemer of klusjesman inschakelen is niet meer nodig, want vanaf vandaag ga je zelf aan de slag!

Bouwtekeningen voor een ladder maken

Een ladder maken met een bouwtekening? Dat kan wanneer jij in het bezit komt van de bouwtekeningen van Fred. Fred Schouten is al sinds jaar en dag actief als doorgewinterde doe-het-zelver/timmerman. Een enorm deel van zijn projecten is ondergebracht als bouwtekening, waardoor jij dus gebruik kan maken van zijn ervaring. Middels een bouwtekening kan je vrijwel alles zelf maken, wat betekent dat een bezoek aan een meubelboulevard verleden tijd is. Zo ook voor een ladder maken.

De bouwtekening voor een ladder maken is te vinden in het bouwtekeningenpakket van Fred. En er zijn niet een paar bouwtekeningen te vinden, maar wel tienduizend! Alle bouwtekeningen zijn gecategoriseerd waardoor ze eenvoudig te vinden zijn. Zo zijn er bouwtekeningen te vinden voor een ladder maken maar ook voor het maken van alledaagse meubels. Je kan eindeloos blijven bouwen, want alles is vanaf vandaag zelf te maken!

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat het (voordelige) bouwtekeningenpakket van Fred nog meer voor jou kan betekenen? Dan kan je er hier alles over lezen klik hier!

Ladder maken
Ladder maken

Zelf een houten ladder maken doe je met goede bouwtekeningen

Meer van dit soort artikelen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.