Home » Blog » Valentijn » Maak het perfecte Valentijnscadeau

Maak het perfecte Valentijnscadeau

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Het is bijna Valentijn en dan verdient jouw geliefde een prachtig origineel Valentijnscadeau, vind je niet? Als je om jouw geliefde geeft, dan bouw je dit cadeau zelf. Want als iets duidelijk maakt dat je ergens tijd in hebt gestopt, dan is het wel een zelfgemaakt Valentijnscadeau.

Ik heb vijf verschillende cadeaus op een rijtje gezet waarvan ik weet dat ze zullen scoren. Aan wie jij een van deze cadeaus ook geeft, het zal een regelrechte hit zijn.

Wil jij het perfecte Valentijnscadeau maken? Gebruik dan een van deze vijf tekeningen.

Valentijnscadeau het houten hart

Valentijnscadeau Hart

Als je met een bouwwerk jouw liefde wil overbrengen op jouw geliefde, dan is het houten hart wel heel symbolisch. Dit houten hart is namelijk een van de meest betekenisvolle objecten die jij kunt maken.

Wanneer je namelijk alleen al kijkt naar dit prachtige hart, stroomt jouw lichaam al vol met liefde. En lastig? Dat is het zeker niet. Je kunt namelijk met gemak zo’n hart maken. De bouwtekening legt alle stappen duidelijk uit en geeft tevens aan welke spullen je voor dit project nodig hebt.

Zo heb je netjes op tijd nog een leuk cadeau voor Valentijn in de pocket!

Valentijnscadeau love Seat type 1

Loveseat Valentijnscadeau

Omdat de Love Seat zo populair is rond Valentijnsdag, heb ik besloten niet 1, maar 2 Love Seat bouwtekeningen in dit rijtje op te nemen. De Love Seat is namelijk niet alleen een leuk cadeau, maar ook ongelofelijk handig. Je kunt namelijk veel eenvoudiger samen in de tuin of binnen in de kamer lunchen op de Love Seat.

Romantisch samen een bordspel spelen of een wijntje drinken? Ook dat is eenvoudig mogelijk met de Love Seat type 1!

Net zoals met het vorige project, kan iedereen met mijn bouwtekening eenvoudig dit project uitvoeren. Volg de Love Seat type 1 tekening en bouw met gemak dit project voor jouw Valentijn!

Wil je meer weten van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Love Letters

Houten letters love

Je liefde betuigen in woorden? Dan kan je met de Love Letters een ontzettend leuk Valentijnscadeau maken. Je kunt zoveel letters maken als je zelf wilt waardoor je de liefde kunt overbrengen in woorden of zinnen. ‘Love’ en ‘Ik hou van je’ zijn natuurlijk leuke voorbeelden, maar de naam van je geliefde is ook een leuk idee!

Doordat je zoveel combinaties kunt maken, kan je altijd nog van woord veranderen. En wat denk je ervan om een Valentijnshart te maken en dat toe te voegen aan de letters? Ook het maken van dit cadeau is ontzettend simpel. Doen dus!

Love Seat type 2

Tweezitter met tafel houten loveseat Loveseat Valentijnscadeau

Dit type Love Seat zien we vooral wat vaker terug in de tuin, aangezien het een ultieme rustplek voor jou en je partner is. Drankjes op het middenplateau, boekje ernaast en uitrusten maar. Na een lange dag werken plof je samen neer op de comfortabele, en zeker romantische Love Seat. Samen rust je heerlijk uit onder het genot van een drankje en een goed gesprek. Wat kleurrijke kussens er in naar eigen keuze, en dan is het wel helemaal af.

Met de Love Seat type 2, ga je gegarandeerd genieten!

Schommelbank

En dan als klap op de vuurpijl dit origineel Valentijnscadeau! Een schommelbank waarbij je heerlijk samen weg kunt soezen op de rustieke bewegingen.

Overdag heerlijk in de zon of op een schaduwplekje. En wat denk je van heel romantisch samen kijkend naar de ondergaande zon op een zoele zomeravond? Wordt het wat frisser? Dan kruip je lekker dicht tegen elkaar aan en met een heerlijke fleecedeken is het echt een knus samen momentje. Met dit Valentijnscadeau wordt Valentijn en ook de dagen erna een dag om nooit te vergeten.

Nog andere doe-het-zelf Valentijn tips

Fred’s Bouwtekeningenpakket

Dit alles is natuurlijk mogelijk met Freds Bouwtekeningen. In dit pakket, zijn duizenden bouwtekeningen te vinden waar behalve de bovenstaande projecten, nog duizenden andere projecten mee mogelijk zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zit wel een tekening tussen.

Zo kun je verschillende tekeningen vinden van kasten, stoelen, tafels, bedden, tuinmeubelen, maar ook van houten speelgoed, speeltoestellen, nestkasten en zelfs van een opklapbare bank. Of heb je graag veel ruimte in je slaapkamer? Dan kun je hier een tekening vinden van een tweepersoonsbed wat zomaar op te klappen is in een kast. Zo kun je ’s nachts comfortabel slapen en heb je overdag ook nog eens een heerlijke ruimte waarin je van alles kunt ondernemen.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om onder je bed te stofzuigen. Je klapt het bed op in de kast en zuigen maar! Door deze duizenden tekeningen aan te schaffen kan je werkelijk waar vrijwel alles maken dat jij ooit zou willen maken.

Nog niet in het bezit van Freds Bouwtekeningenpakket? Dan is dit natuurlijk ook een uitgelezen mogelijkheid om het pakket cadeau te geven. Voor wie je ook een cadeau zoekt. Een Valentijnscadeau voor hem? Een Valentijnscadeau voor haar? Klik op de link, betalen, downloaden en klaar om je project te beginnen.

Wil je meer weten van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie over Freds bouwtekeningen!

Valentijnscadeau kopen of maken?

Twijfel je er nog steeds over of je een Valentijnscadeau wilt kopen of maken. Dan hier de voor en de nadelen op een rij gezet

Voordelen van een Valentijnscadeau kopen

  1. Snel in huis. Wanneer je laat bent is dat ideaal
  2. Je bent geen klustijd kwijt
  3. Geen gereedschappen nodig
  4. Bouwtekeningen heb je ook niet nodig

Nadelen van kopen

  1. Je betaald erg veel
  2. Kwaliteit valt meestal tegen
  3. Niet heel origineel

Waar kun je het beste een cadeau voor Valentijnsdag kopen?

Ben je laat voor Valentijn dan is de beste optie om te kopen. Waar kun je dan het beste een leuk cadeau k0pen? Je hebt de keuze tussen een fysieke winkel of online. Het voordeel van een fysieke winkel is dat je precies kunt zien wat je koopt. Het nadeel is echter dat je er heen moet en daar dus wel weer tijd kwijt mee bent

Online bestellen heeft veel voordelen mits je bij een goede website besteld. Een goede website heeft goede garantie en leveringsvoorwaarden. Een website die precies aan deze voorwaarden voldoend is deze website

De voordelen van het zelf maken

  1. Beste kwaliteit
  2. Makkelijk zelf te maken met behulp van onze bouwtekeningen
  3. Heel goedkoop
  4. Veel voldoening en waardering
  5. Heel origineel
  6. Gereedschappen heb je al in huis

Enkele nadelen van het zelf maken

  1. Je bent wat klustijd kwijt. Begin daarom op tijd
  2. Een bouwtekening is noodzakelijk. Maar je hebt kunnen zien dat we daar een goede oplossing voor hebben.

Wil je meer weten van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie over Freds bouwtekeningen!

Heb jij nog aanvullingen of tips? Zet ze dan onder dit bericht samen inspireren we iedereen.

Meer van dit soort artikelen

5 reacties

  1. Goedeavond hier kan ik wel wat mee. Super bedankt ?uk zou graag zoon pakket willen hebben van jullie, maar moteel on breek ons de € groetjes de klusser

  2. Heey fred ik heb een vraag voor je,kun jij als ik gebruik maak van jouw bouwtekeningen ze mij ook toesturen in een box in plaats ze te downloaden want zou mijn comp. Chrashen ben ik alles ook weer kwijt. Laat het me maar even weten via mijn mail.

    Groet René

    1. Beste Rene,

      ​Naar aanleiding van je vraag via de website

      ​Wij kunnen de tekeningen niet in een box opsturen
      ​Gelijk na aankoop krijg je inloggegevens opgestuurd en dan kun je de tekeningen zelf downloaden via het ledengedeelte van de site
      ​​
      ​Mocht je jouw wachtwoord en gebruikers naam kwijt zijn of je PC begeeft het geen probleem want je hebt levenslang toegang
      ​Dus stuur je ons een mailtje en resetten we jouw account zodat je weer overal bij kunt komen

      ​Voor direct toegang: http://www.fredsbouwtekeningen.nl/

      Groeten Fred

  3. Bouwtekening direct in je mailbox werkt niet, geeft aan binnen een paar minuten in je mailbox. 3 keer geprobeerd en na 3 uur nog niets ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.