NIEUW! ’Fred’s Bouw&Klus Instructies: Wanden — Vloeren — Plafonds’
Alles wat je nodig hebt bij elkaar

“Hoe Je Met Veel Zelfvertrouwen Van Je Woning Een Droompaleis Maakt Zonder Dure Aannemer In Te Schakelen En Zonder Wekenlang Bezig Te Zijn”

zelfs ideaal voor de beginnende doe-het-zelver!

Hoe zou het voor je zijn als je woning precies zo wordt als jij voor ogen hebt?

Met eindelijk die extra slaapkamer voor de kids. Of een fijn kantoor — mét houten vloer! Of een extra gezellige badkamer met verlaagd plafond…

Probleem: hoe doe je dat? En wanneer?

Ideeën genoeg maar hoe pak je het aan?

Weet je? Of je nou een beginnende, ervaren of (semi)professionele doe-het-zelver bent: je barst van de goede ideeën.

En soms lukt het je om je plannen mooi uit te voeren. Maar heel vaak lukt het niet want zeker bij grotere klussen geldt:

Tijd is een lastig ding — daarom komt er vaak niks van de plannen van doe-het-zelvers. Maar je kunt er echt wat aan doen (vertel ik straks).

En verder? Ach, af en toe lukt het je om mooie klussen te doen. Alleen voor die echt grote, ingrijpende klussen in en om het huis:

En je wilt natuurlijk geen hoofdrol in ‘Help, mijn man is klusser’.

Hahaha, dat gaat gelukkig ook niet gebeuren.

Want ik laat je hier precies zien hoe ook jij de grote klussen zelf aanpakt en vol zelfvertrouwen van je huis een Droompaleis maakt.

Neem daarom deze pagina even goed door!

De droom van elke doehetzelver…

Zeker van je zaak. Niet te lang mee bezig. Geen dure aannemer inhuren. En als het klaar is bekijk je tevreden (en met een pilsje in je hand) het puike resultaat.

Dat is hoe ik het liefste werk. Jij ook?

Vast wel.

Daarom zat ik denken: hoe zorg ik dat jij voortaan ook op die manier kan werken?

En toen dacht ik: “Fredje, maak nou voor veelvoorkomende klussen speciale instructies”.

Niet zomaar een paar regeltjes tekst of een e-boekie, maar complete handleidingen met video’s, met checklijsten, met materiaal- en gereedschapsbesprekingen.

Nou, goed nieuws: de kop is eraf. De eerste Fred’s Bouw&Klus Instructie is een feit: Wanden — Vloeren — Plafonds

En omdat ik het niet kon laten heb ik een klein hoofdstuk energiebesparing toegevoegd, wat je al gauw € 50,- per maand oplevert.

Stel je eens voor:

En weet je wat zo mooi is?

Zonder dat het je veel moeite kost. Zonder een dure aannemer in te huren. En ook zonder angst stappen over te slaan in het proces.

Het gaat je makkelijk af omdat je precies weet wat je moet doen — en in welke volgorde.

Waarom dit anders is dan wat ook op de wereld…

Ik krijg altijd veel mails van mensen over klussen in het algemeen en ze worstelen altijd met hetzelfde:

 • Een grote klus kost veel meer tijd dan je vooraf dacht
 • Je begint er niet aan omdat je niet weten waar te beginnen of welke stappen je moet zetten

Kijk nog eens goed naar die twee punten. Ze gaan namelijk allebei over hetzelfde: de meeste mensen weten niet goed hoe ze het moeten aanpakken. Daarom gaan ze op zoek…

Hoe het vaak gaat…

Klussers die niet precies weten hoe ze iets moeten doen, duiken snel even het internet op.

Of ze vragen het bij de bouwmarkt. Of ze gaan even langs bij een bevriende buurman ‘die best wel handig is’.

En vervolgens? Komt er niks uit hun handen omdat ze onzeker worden gemaakt over wat er allemaal moet gebeuren.

Of — dat kan ook — ze gaan wel aan de slag, maar zijn niet zeker over de stappen die ze moeten zetten.

En dat betekent: weer naar de bouwmarkt of die handige buurman en de klus veel later afmaken dan je vooraf had gedacht. Gevolg:

Tijd en kennis, daar draait het om

Dat is precies waarin Fred’s Bouw&Klus Instructies anders is dan wat je ook vindt op het internet, bij de bouwmarkt of bij die buurman.

Alles begint met plannen. Hoe je dat doet en met welke zaken je rekening houdt, vind je uiteraard allemaal in de Bouw&Klus Instructies.

Onthoud: zonder planning komt er niks van je klus terecht.

Verder heb ik video’s, stap-voor-stap beschrijvingen en checklijsten van de grote klussen met alles wat erbij komt kijken. Dus niet alleen hoe je een muur metselt, maar ook hoe je uitrekent hoeveel stenen er in een rij gaan.

Niet alleen hoe je een tussenwand maakt, ook de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende opties. Plus de stap-voor-stap beschrijving.

En daaroverheen natuurlijk een flinke eetlepel Fred-saus: lekker veel tips en handige kneepjes van mij persoonlijk, en van bevriende vakmensen.

Wat je allemaal krijgt…

En natuurlijk dit:

Maar ook dit:

En niet te vergeten dit:

Plus…

GRATIS BONUSSEN twv € 221,-

Fred’s Bouw&Klus Instructies Wanden — Vloeren — Plafonds is zeer compleet.
Maar soms heb je even snel wat extra hulp nodig. Om nog beter en nog sneller resultaat te krijgen met je projecten. En daarom krijg een paar gratis bonussen twv €241,-. Dit krijg je:

Fred’s Begrotingstool twv € 147,- GRATIS

Het uitrekenen van wat een project gaat kosten is een dingetje. Prijzen wijzigen bijvoorbeeld voortdurend. Met deze begrotingstool, die ik persoonlijk voor je bijhoud, weet je precies de materiaalprijzen in een oogopslag. Scheelt je veel uitzoekwerk, geld en stress.

Tool: aantal koppen in de lengte twv € 47,- GRATIS

Het uitzetten van de stenen als je een muurtje gaat metselen komt heel nauw. En je wilt niet dat je ergens halverwege nog een kwart steen nodig hebt. Je wilt op hele stenen uitkomen. Met deze bonus bereken je precies hoeveel koppen je in de lengte nodig hebt. Scheelt veel gedoe en geld!

Tool: lagenmaat vs hoogte twv € 47,- GRATIS

Bij het metselen hou je rekening met de hoogte van de steen. Want er moet niet een halve steen uitsteken, bijvoorbeeld boven je deurkozijn. Met deze bonus reken je precies uit hoe je goed uitkomt. Je kun ook ‘spelen’ met de dikte van de voeg. Je zit altijd goed.

Fred’s Bouw&Klus Instructies Wanden — Vloeren — Plafonds

Dit is wat je krijgt…

Totale waarde € 220,-

Winkelwaarde € 97,-

Bonussen twv € 241,- GRATIS

97 euro

Voor wie is dit geschikt?

Fred’s Bouw&Klus Instructies Wanden — Vloeren — Plafonds, is bij uitstek geschikt voor beginnende en (semi)professionele doe-het-zelvers en alles wat daartussen zit.

Het is speciaal bedoeld voor mensen die bruisen van de ideeën over hun eigen droomhuis en niet zo goed weten hoe ze het moeten aanpakken.

Of die bang zijn om zo’n project in de verkeerde volgorde te doen. Of dat het allemaal veel te lang duurt (vandaar: plannen!).

Het is ook heel goed geschikt voor mensen die het beu zijn om steeds een dure aannemer in te huren (en ja: er zijn een paar klussen die je liever overlaat aan vakmensen, zoals elektriciteit).

Want ik neem je bij de hand per klus. Ik laat je stap-voor-stap zien wat er moet gebeuren. Ik heb video’s voor je waarin ik onderdelen van de klus verhelder. En je krijgt uitgebreide checklijsten en planningen zodat je de klus afrondt binnen de tijd die jij ervoor hebt staan.

En dat alles op basis van mijn kunde en jarenlange ervaring. Geloof me: ik ben zelf in heel wat valkuilen gestapt — en dat hoef jij dus niet ook nog eens te doen 😉

Maar… ben je niet zo gemotiveerd? Heb je geen ideeën? Vind je het allemaal wel goed zoals het nu thuis is (wat je huisgenoten er ook van zeggen)? Dan is dit niet geschikt voor jou.

Misschien twijfel je nog...

Het kan best zijn dat je nog twijfelt. Dat je graag instapt maar nog even de laatste details helder moet hebben.

Hieronder heb ik een aantal vragen opgenomen waarvan ik denk dat lezers er mogelijk mee zitten. Komt ie:

Iedere klusser heeft zijn eigen tempo. Iedere klusser heeft zijn eigen niveau. Bovendien… stel het gaat om het verlagen van een plafond. Is dat plafond dan 5 vierkante meter? Of is het 9 vierkante meter? Dat scheelt namelijk nogal in de tijd die je ermee bezig zal zijn.

Alle zaken waar je mee te maken krijgt heb ik voor je in kaart gebracht. Jij bepaalt hoeveel tijd je er per onderdeel ongeveer mee bezig bent.

Op die manier krijg je een goede inschatting hoelang je met je klus bezig bent (en wat ik zelf altijd doe: ik doe nog eens 10% bovenop de totaaltijd, om helemaal zeker te zijn).

Nou… ik denk dat dit een heel scherp aanbod is voor de lancering. Vooral omdat je met het hoofdstuk ‘energie besparen’ met een paar simpele ingrepen zomaar € 50,- per maand bespaart.

Je hebt de kosten voor Fred’s Bouw&Klus Instructie Wanden — Vloeren — Plafonds er dus binnen 3 maanden alweer uit!

Hahaha, ik ben zelf ook niet zo’n lezer hoor, meer een doener eigenlijk. Daarom is dit ook niet een e-boekie ofzo. Nee, het is een complete instructie met video’s, checklijsten, planningen en ja: ook stap-voor-stap beschrijvingen en materiaal- en gereedschapsbesprekingen.

Jazeker! Je krijgt heel nauwgezette beschrijvingen die iedereen kan volgen. Ook jij!

En ik geef heel precies voor welke (deel)klussen je beter een vakman kan inhuren. Het kan niet missen.

Jazeker! En al helemaal als je het gevoel hebt dat je nog wat kunt leren van een ander — van mij bijvoorbeeld, hahaha.

Ik geef je veel tips vanuit mijn eigen ervaring — en ook tips van andere vakmensen. En verder… de planningen gaan je beslist tijdwinst opleveren. En het hoofdstuk ‘energie besparen’ levert je maar zo € 50,- per maand aan besparingen op…

En dan ligt het aan Postnl wanneer je het in huis hebt. Meestal is dat binnen een werkdag in Nederland.”

Jazeker. En wat ik altijd doe: het zijn bonussen waarmee je sneller een beter klusresultaat behaalt. Dit zijn ze (en je krijgt ze tijdelijk gratis):

 1. Fred’s Begrotingstool twv € 147,- GRATIS
  Met deze begrotingstool weet je op elk moment exact wat de materiaalprijzen zijn.

 2. Tool: aantal koppen in de lengte twv € 47,- GRATIS
  Om heel eenvoudig heel precies te berekenen hoeveel stenen je in de lengte nodig hebt.

 3. Tool: lagenmaat vs hoogte twv € 47,- GRATIS
  Om heel eenvoudig heel precies te berekenen hoeveel stenen je in de lengte nodig hebt, zonder op halve stenen uit te komen.

30 dagen garantie geef ik altijd. Omdat het een lancering is en je hier echt een belachelijk goed aanbod hebt… Mijn vrouw verklaart me voor gek en is het niet met die lage prijs eens. Maar ik doe het echt voor deze lage prijs. Als water bij de wijn heb ik de garantie wat moeten inkorten. Je hebt veertien dagen recht op retour.

Waarom het belangrijk is om je vandaag nog aan te melden…

Goed.

Fred’s Bouw&Klus Instructie Wanden — Vloeren — Plafonds is de eerste uit een serie. De verschillende delen behandelen de belangrijkste grote klussen in en om het huis.

Zodat je eigenhandig je Droompaleis bouwt. Zeker van je zelf. Zonder dat je er wekenlang mee bezig bent. En ook: zonder een dure aannemer in te huren.

Je krijgt stap-voor-stap beschrijvingen per klus. Video’s met uitleg. Checklijsten voor elke klus. Planningen. Materiaal- en gereedschapsbesprekingen. Totale waarde € 220,-

Je krijgt er alleen tijdens de lancering ook nog eens voor € 221,- aan gratis bonussen bij.

Totale waarde van Fred’s Bouw&Klus Instructie Wanden — Vloeren — Plafonds is inclusief bonussen € 441,-.

Tot snel!

Groeten van Fred Schouten

Compleet met stap-voor-stap instructies. Checklijsten. Planningen. Materiaal- en gereedschapsbesprekingen. En uitgebreide video’s waarin je precies ziet hoe je bepaalde ‘deel’klussen doet.

Zo maak je van je huis een Droompaleis. Zonder dat je met al die klussen lange tijd bezig zou zijn. En ook zonder een dure aannemer in te huren.

PPS: Inclusief hoofdstuk ‘energie besparen’ waarmee je heel simpel zomaar € 50,- per maand bespaart op je energierekening.

Je hebt je investering er dus in iets meer dan 2 maanden al uit! Moet je wel opschieten, want als de klok op ‘0’ staat is het voorbij…