Ontdek Hoe Je De Mooiste Doe-Het-Zelf Projecten Perfect Uitvoert Zonder Technische Kennis​

Let op doe-het-zelver: Begin vandaag nog aan jouw doe-het-zelf-project met 10.000 bouwtekeningen

Je hebt waarschijnlijk al heel wat geld uitgegeven aan bouwmaterialen en gereedschappen, om er uiteindelijk achter te komen dat het project een stuk langer gaat duren dan gepland.

Waarom vraag je je af?

De meeste bouwtekeningen en plannen die je online en offline vindt zijn waardeloos. Maar daar komt nu verandering in. In mijn bouwtekeningenpakket vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen waarmee je jouw project tot een succes maakt!

Zijn deze problemen herkenbaar?

Ik snap je frustratie als geen ander, want ik heb precies dezelfde problemen meegemaakt. Gefrustreerd raakte ik van al dat zoeken. Daarom heb ik me toegelegd op het maken van bouwtekeningen. Van alles wat ik ooit heb gemaakt is er nu een bouwtekening. En deze bouwtekeningen deel ik graag met jou!

Wat krijg je als je mijn bouwtekeningen pakket koopt?

Al meer dan 30.000 tevreden doe-het-zelvers gingen je voor

Geloof je me niet? Lees dan eens deze lovende reacties:

10,000+

Totale bouwtekeningen

30,000+

Tevreden klanten

101,351+

Projecten gemaakt

Direct aan de slag met een van deze projecten

Wanneer je het bouwtekeningenpakket aanschaft, krijg je direct levenslang toegang tot 10.000 bouwtekeningen waarmee jouw project gegarandeerd tot een succes maakt.

Deze kleine en grote projecten hebben verschillende doe-het-zelvers aan de hand van een Fred’s bouwtekening met succes afgerond:

Bonussen bij jouw bouwtekeningenpakket

Je krijgt niet alleen levenslang toegang tot al mijn bouwtekeningen, ik wil je ook graag nog een handje helpen door middel van deze bonussen:

Bonus 1: Gratis CAD tekensoftware

Met deze software hoef je geen dure design software aan te schaffen. Deze kost al gauw 650 euro of meer. Voortaan kun je CAD bestanden openen en aanpassen! De waarde van het DWG & CAD pakket is alleen al 97 euro, maar het komt nu dus geheel gratis bij het bouwtekeningenpakket.

Bonus 2: E-Book Steigerhouten Meubelen Gids

In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor meubels van steiger – of sloophout.

De normale prijs hiervan is 37 euro, maar voor jou komt deze helemaal gratis bij het bouwtekeningenpakket.

Bonus 3: E-Booke Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen

Alle belangrijke bouwkundige benamingen eenvoudig uitgelegd. Bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten. Alle belangrijke benamingen komen aan bod.

Normaalprijs: 17 euro, maar voor jou: gratis

Bonus 4: E-Book Doe-Het-Zelf Winst

Wanneer je mijn pakket met bouwtekeningen koopt krijg je ook de gratis bonus Doe-Het-Zelf Winst erbij waarmee je doe-het-zelf projecten stap voor stap met winst kunt verkopen.

De originele prijs van dit boek is 37 euro, bij aanschaf van het bouwtekeningenpakket, krijg je dit e-book er gratis bij.

Alle bonussen zijn te downloaden nadat je het pakket hebt aangeschaft.

Betaalmethode en doe-het-zelf garantie

Je betaalt het pakket gemakkelijk en snel via iDeal, Mastercard, PayPal, Visa of Bancontant.

Je krijgt 30 dagen de tijd om bouwtekeningen gratis te bekijken en gebruiken. Mocht je binnen 30 dagen om wat voor reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.

Stuur mij gewoon een mailtje!

Alles nog één keer op een rij

Dit krijg je allemaal als je vandaag nog het bouwtekeningenpakket koopt voor slechts 67 euro:

WACHT!

Ontdek hoe je de mooiste doe-het-zelf projecten perfect uitvoert zonder technische kennis​…