Login Members

headline Salespage 170214

badkamer_meubelspeelhuisjesidetablesteigerhouten_stoelstoeltuinbank

Van: Fred Schouten
Timmerman, en Doe-Het-Zelver in hart en nieren

RE: Doe-het-zelven op de makkelijke manier!

Beste Doe-het-zelver,

Wil je betere doe-het-zelf resultaten? Weet je niet zo goed hoe? Dan is dit waarschijnlijk een van de belangrijkste pagina’s die je de komende tijd zult lezen…

Belangrijke pagina? Ja! Omdat ik je hier het verhaal vertel van meer dan 12.500 doe-het-zelvers in Nederland en België die op dit moment schitterende resultaten behalen. In een handomdraai.

Veel mooier dan ze vooraf ooit hadden kunnen bedenken. Veel beter dan de meeste mensen (ook de superhandigen!) ooit zullen realiseren. Je zult ontdekken dat ook jij die resultaten kunt behalen!

button_ja-geef-mij-toegang-tot-de-bouwtekeningen

3 voorbeelden resultaat

Gewoon maar 3 voorbeelden van projecten die je eenvoudig zelf kunt maken: buitenkeuken, robuuste eettafel, steigerhouten bed. Dit is ook voor jou weggelegd, let maar op!

Jij en ik, we lijken best veel op elkaar…

Net als jij weet ik hoe fijn het is als een doe-het-zelf project snel en perfect is afgerond. Je krijgt complimenten van de mensen om je heen. En los daarvan: het is zó bevredigend om met je handen te maken wat je ogen zien.

Jammer alleen dat projecten vaak lang duren of eindigen in een teleurstelling!

Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, timmeren en doe-het-zelven zit me in het bloed. Dat wil niet zeggen dat ik altijd maar gewoon kon maken wat ik zag. En ik behoorde ook beslist niet tot de snelle doe-het-zelvers…

Tegen deze dingen ben ik vaak aangelopen – herkenbaar?

  • Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw idee of project – dat kost je uren en uren spitwerk
  • Als je een werkbeschrijving of tekening vindt, voldoet die niet precies aan wat jij zoekt – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt
  • Plannen die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen afmetingen – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk
  • Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen
  • Je laat je idee uitwerken door een tekenbureau – je krijgt een fantastische bouwtekening die je 447 euro kost (au)…

Wat nu als er een manier is om jouw projecten voordelig en snel af te ronden – op een manier die jij voor ogen hebt!

Stel je voor: je hebt een idee voor een project. Je pakt de bouwtekening erbij die er exact bij past, je gaat aan de slag en in no-time is je project afgerond.

Geen gezoek, geen gehannes, geen dure rekening van het tekenbureau. Wel bewondering van de mensen om je heen en een zeer voldaan gevoel.

En niet voor een enkel project. Maar altijd. Elke keer als je een project-idee hebt.

Dat zou geweldig zijn, toch?

Maak kennis met mijn levenswerk

Gefrustreerd raakte ik van al dat zoeken en niet vinden. Daarom heb ik me toegelegd op het maken van bouwtekeningen. Van alles wat ik ooit heb gemaakt is er nu een bouwtekening.

Bouwtekeningen helpen je enorm bij het behalen van perfecte klusresultaten.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zo opgezet dat iedere doe-het-zelver er mee kan werken – zelfs als je niet zo ervaren of handig bent.

Met mijn bouwtekeningen is het een kwestie van materiaal op maat maken en in de juiste volgorde in elkaar zetten.

Alle tekeningen zijn verzameld in het complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die alles 100% duidelijk maken. Het kan niet missen.

Fred’s Bouwtekeningen Pakket


Dit krijg je:

  • Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn
  • Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt
  • Elke bouwtekening bevat ook een materiaallijst zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoeveel – dat scheelt je heel veel materiaalkosten

Enkele Projecten Zo Als Je Ze In Het Pakket Zult Vinden:

Mijn Bouwtekeningen Pakket is voor doe-het-zelvers van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jarenlang timmerman bent. Het resultaat is even strak door de makkelijk te volgen stappen in de plannen.

Het is bovendien een bron van inspiratie als je graag met je handen werkt. Zit je om ideeën verlegen? Loop door de bouwtekeningen heen en doe fantastische ideeën op.

Al meer dan 12.500 tevreden doe-het-zelvers gingen je voor. Een paar reacties:

“Dit pakket zou elke doe-het-zelver moeten hebben”

Hoewel ik al sinds mijn eerste huis (in 1987) aan het klussen ben, en ook de nodige bouwtekeningen, boeken en plannen heb gezien. Is dit simpelweg het beste tot nu toe!

Niet alleen het feit dat dit pakket meer plannen bevat dan je ooit nodig zult hebben, maar daarnaast is alles ook nog eens duidelijk en goed te volgen.

Nico van der Heijden, Apeldoorn

“Eindelijk een tweepersoonsbed ;-)”

Hallo Fred,

Bij deze wou ik je nog even bedanken voor het Pakket. Na een week zoeken naar een bouwtekening voor een bed, kwam ik op jouw website terecht. Hoewel ik sceptisch was, toch het pakket aangeschaft… en achteraf ben ik erg blij dat ik dat gedaan heb.
Ik ben net gaan samenwonen, en wou dus een tweepersoonsbed 😉 Dat is nu igg gelukt dankzij jouw plan.

Groeten

Maarten uit Utrecht

“Mijn leerlingen zijn er blij mee”

Hallo Fred,

Ik wou je bij deze even bedanken voor het pakket!

Ik ben techniek docent op een VMBO school, en was op zoek naar bouwtekeningen voor de leerlingen. Nou, ik kan de komende jaren weer vooruit, dankzij jouw pakket!

Met Vriendelijke Groet,

Arnold Teppen – Techniek Docent op het Delta College, Veendam

Direct schitterende resultaten met al je doe-het-zelf projecten

Met mijn pakket heb je meer dan 10.000 bouwtekeningen, compleet met handleiding en materiaallijst.

Je behaalt snel en makkelijk de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten van een tekenbureau.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Ik heb het pakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je elk denkbaar project direct en eenvoudig uitvoeren. Je behaalt snel resultaat en je hebt de rest van je leven toegang tot de meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen.

Fred’s Bouwtekeningen Pakket is het enige en meest complete pakket bouwtekeningen dat voor doe-het-zelvers en professionals op de markt beschikbaar is.

Binnen 5 minuten kun je ermee aan de slag. Meld je nu aan:

button_ja-geef-mij-toegang-tot-de-bouwtekeningen

Alvast een greep uit de categorieën en bouwtekeningen:

opsomming 1

En dan ook nog dit:

opsomming 2

En niet te vergeten dit:

opsomming 3

Plus ook nog dit:

opsomming 4

Gratis bonussen twv € 134,00 als je NU beslist

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket twv € 97,00


De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software is alleen al € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Fred’s Bouwtekeningen Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Bonus 2: Steigerhouten Tuinmeubelen Gids twv € 37,00


In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

(Nu te downloaden in het leden gedeelte)


Bonus 3: Doe-Het-Zelf Winst
twv € 37,00


Wanneer je mijn pakket met bouwtekeningen koopt krijg je ook de gratis bonus Doe-Het-Zelf Winst erbij waarmee je doe-het-zelf projecten stap voor stap met winst kunt verkopen.

(Nu te downloaden in het leden gedeelte)

Bonus 4: Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen twv € 17,00


Alle belangrijke bouwkundige benamingen eenvoudig uitgelegd. Bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten. Alle belangrijke benamingen komen aan bod.

(Nu te downloaden in het leden gedeelte)

Bonus 5: Levenslang lidmaatschap


Als je mijn pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen!

Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot mijn gekochte bouwtekeningen

Je ‘investering’

Veel mensen zitten met de vraag: “Fred, hoeveel gaat me dit nou kosten?” En eerlijk is eerlijk: mijn vrouw verklaart me voor gek…

Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je nooit meer zelf projecten hoeft uit te puzzelen? Dat je voor elk project nu en in de toekomt altijd een kant en klare oplossing hebt?

Klusexperts lieten me weten dat dit pakket minimaal € 497,00 moet kosten. Minimaal!

Maar dat wil ik niet! Ik wil dat het pakket betaalbaar is voor iedereen. Dus ook voor jou. Daarom kost het pakket normaal gesproken € 94,00.

MAAR: omdat ik je graag wil helpen en het je graag echt makkelijk maak, doe ik je vandaag een bijzonder en eenmalig aanbod:

Alleen vandaag betaal je geen € 497,00- maar…

Eenmalig € 497,- € 248,- € 169,- € 94,- slechts 67 euro

(Dit is een tijdelijk introductie-aanbod. De prijs wordt deze week nog verhoogd naar  € 94,00 )Dit aanbod is nu geldig en vervalt op zeer korte termijn. Dan betaal je voor het programma zonder bonussen  € 94,00 – ook nog steeds een koopje.

Klik hieronder op de knop om Direct Toegang te krijgen tot alle bouwtekeningen, plannen, projecten en bonussen:

Twijfel je nog?

Geen risico met mijn 30 dagen niet goed-geld terug garantie

Omdat ik voor 100% achter mijn product sta, en ik zeker weet dat het je veel voordeel oplevert, geef ik je 30 dagen de tijd om de tekeningen uit te proberen. Dat betekent dat je 0% risico loopt.

Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie


Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om bouwtekeningen gratis te bekijken en gebruiken.


button_ja-geef-mij-toegang-tot-de-bouwtekeningen

Misschien zit je nog met vragen

Het kan altijd zijn dat je nog vragen hebt. De meest gestelde vragen die ik in mijn mailbox tegenkom, beantwoord ik hieronder.

Kan ik makkelijk terugvinden wat ik nodig heb?

Ja! Hoewel het om ruim 10.000 tekeningen gaat, kun je alles eenvoudig terugvinden. Alle tekeningen zijn netjes gerubriceerd en in een mum van tijd te vinden. Als je bijvoorbeeld een buitenkeuken wilt maken, ga je naar ‘buitenkeuken’. Je krijgt dan alle projecten en tekeningen die hier thuishoren.

Hoe lang is het aanbod geldig?

Je ziet onderaan de pagina een klokje meelopen. Zolang die niet op ‘0’ staat, krijg je het pakket met ruim 10.000bouwtekeningen voor 67 euro + alle bonussen. Daarna gaat de prijs naar 94 euro en vervallen alle bonussen. En loop je dit mis. 

Ik ben heel handig. Is dit iets voor mij?

Ja! Met de ruim 10.000 bouwtekeningen heb je een onuitputtelijke bron van inspiratie tot je beschikking. Bovendien bespaar je met het klussen veel tijd omdat je niet op zoek hoeft te gaan naar een geschikte tekening. Ook krijg je een lijst met materiaal. Scheelt een hoop uitzoekwerk!

Ik ben niet zo handig. Is dit iets voor mij?

Ja! Iedereen die een plank op maat kan zagen, kan uit de voeten met de bouwtekeningen. Ze beschrijven stap-voor-stap hoe je te werk moet gaan.

Kost het lezen van een tekening veel tijd?

Nee. Misschien als je voor het eerst kijkt, maar je snapt snel het systeem. En als je dat doorhebt, is elke tekening in principe een fluitje van een cent.

Dat is heel veel bouwtekening voor heel weinig geld. Klopt dat wel?

Ja, het klopt: slechts 0,00067 euro per tekening. Maar dat wil ik aanpassen. Ik ben bezig met een webshop waarin ik de tekeningen aanbiedt variërend van 17 tot 67 euro per stuk. Ook in dat opzicht doe je er slim aan snel in te stappen.

Wil je ook sneller en eenvoudiger betere doe-het-zelf resultaten behalen?

Dan is dit het moment om te profiteren:10.000 bouwtekeningen + gratis bonussen ter waarde van 134 euro.

Alleen nu slechts 67 euro. En ik verzeker je: die prijs wordt nooit lager.

>>Bestel daarom direct. Ik zie je terug op het klantengedeelte van deze website!

P.S. Doe-het-zelver? Ik heb 10.000 bouwtekeningen voor je, voor elke denkbare dhz-klus. Scheelt je een hoop uitzoektijd. Tijdelijk slechts 67 euro en dan krijg je ook nog voor 134 euro aan gratis bonussen. Maar: alleen nu. Profiteer daarom snel.

>> Maak nu gebruik van dit tijdelijke aanbod

P.P.S. Enkele reacties van tevreden klanten:

P.P.P.S. Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:

1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te zien dat de prijs naar € 94,- is verhoogd.

2. Op zoek gaan naar andere bouwtekeningen en plannen die veelal onduidelijk, incompleet  en duurder zijn.

3. Je besluit mijn pakket 30 dagen lang uit te proberen voor € 94,- € 67,- en daarna nooit meer een cent te betalen voor bouwtekeningen!