Login Members

Verwen je geliefde met een echt waardevol cadeau!

Sinterklaas: Bij uitstek de dag om aan je geliefde te denken!

Mijn naam is Fred Schouten, en ik heb het ideale cadeau wat jij kunt geven aan je geliefde. Voor je het weet is het alweer 5 december, Sinterklaas. Daarom heb ik tot 5 december een dikke vette bonus voor jou!

Inmiddels hebben al meer dan 21.000 mensen in Nederland en België Fred’s Bouwtekeningenpakket met 10.000 bouwtekeningen gekocht.

Ze beschikken over 10.000+ bouwtekeningen, compleet met materiaallijsten en stap-voor-stap beschrijvingen om letterlijk elke klus die je maar kunt bedenken simpel uit te voeren.

Van konijnenhok tot tuinschuur. Van kasten voor in de slaapkamer tot loungesets. En van een wieg voor de kleine tot plantenbakken.

Dit werd door andere klanten gemaakt:

Unieke kans

Normaal krijg je eenmalig de kans: 47 euro voor het pakket met 10.000 bouwtekeningen. Daarna is de prijs direct € 94,00.

ALLER, allerlaatste mogelijkheid…

Omdat het bijna Sinterklaas is, geef ik je tot 5 december de kans om alsnog Fred’s Bouwtekeningenpakket aan te schaffen voor de belachelijk lage prijs van 47 euro.

Tot de teller op “0” staat heb je de tijd, daarna is het definitief voorbij.

Reageer nu

Als de teller op “0” staat is dit eenmalige aanbod weg. Zorg dat je het niet misloopt.

Klik op de button hieronder voor Fred’s Bouwtekeningenpakket en maak voortaan letterlijk alles wat je maar wilt zelf. Voor slechts 47 euro – dat is 50% KORTING daarna wordt de prijs definitief € 94,00 en is je kans verkeken.

Dus reageer nu, klik op de button hieronder.

Klik voor € 47,00 sinterklaaskorting

 

WACHT! CLAIM JOUW KORTING

Krijg een ENORME korting met mijn speciale “vrienden en familie” kortingsaanbieding. Klik op de onderstaande knop om je tegoedbon van € 47,00 te claimen.

dagen
uren
minuten
seconden