Extra Vaderdagtips

Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer als je op zoek bent naar een Vaderdagcadeau? Ik vind het altijd maar een lastig iets. Daarom ben ik op zoek gegaan naar websites die goed beoordeeld worden en ook echt leuk spul te bieden hebben. Iets waar vaders tenminste iets mee kunnen. ‘k Dacht misschien hebben meer mensen hier iets aan. Vandaar dat ik even wat handige tips op een rijtje gezet heb. Hopelijk heb jij hier ook wat aan. Heb je nog een andere goede Vaderdagcadeautip? Wil je dan even een reactie geven onder dit artikel?

Zelf denk ik dat ik dit jaar voor mijn vader een 9-delig schroevendraaierset t.w.v. 18,95 ga geven. Het voordeel van dat schroevendraaierset is dat het allemaal met T-handvat is. M’n vader heeft wel wat losse schroevendraaiers, maar dit lijkt me ideaal voor hem. 9 verschillende maten in een handige opbergdoos. Misschien dat ik er ook nog een ontbijtje of lunch bij geef. Hij is namelijk dol op lekker eten. En stiekem hoop ik natuurlijk dat mijn vrouw ook even een kijkje op deze blog  neemt.

Persoonlijke cadeau’s

Met een persoonlijk cadeau zit je volgens mij altijd goed! Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Dan zou ik als ik jou was eens een kijkje nemen op deze website. Daar hebben ze onwijs gave persoonlijke cadeau’s! Zelf vind ik het superhandig dat ze al direct wat tips voor Vaderdag op een rijtje gezet hebben. Dit vind ik echt de toppers:

  • Een persoonlijk bierpakket met foto en tekst voor de stoerste vader, zowel Belgisch bier, Hollands bier, als internationaal
  • Een echte leren schort met naam. Geweldig om te gebruiken bij het barbecueën
  • Een sleutelhanger met een persoonlijke foto of sleutelhanger pappa. Zelf vind ik die met RVS sleutelhanger heel erg mooi, maar er zijn diverse mogelijkheden.

En zo staan er nog heel veel meer leuke persoonlijke tips. Zoals chocolade met naam, whisky, telefoonhoesje, schrijfmap met foto. Het best kun je gewoon zelf even kijken.

Gereedschap

Als je naar deze website gaat dan wordt je echt blij! Wat een enorm groot assortiment aan gereedschappen!! En geen prutsspul maar gewoon gereedschap van A-merken. Weet je wat ik ook zo gaaf vind? Dat je hier bij iedere aankoop punten kunt sparen. De bonuspunten kun je direct alweer inleveren bij je volgende aankoop, dus je hoeft niet oneindig lang te sparen. Bovendien blijven je punten onbeperkt geldig. Net liet ik al even doorschemeren dat ik er over denk om mijn vader het 9-delige schroevendraaierset te geven voor Vaderdag. Die kun je dus op deze site van gereedschappen vinden. Maar voor die tijd ga ik nog even verder rondkijken op die website, want er is zóveel leuks!

Verrekijker

Heeft jou vader dit jaar wel een extra-tje verdiend? Een wat duurder cadeau, maar wel heel gaaf voor Vaderdagcadeau is een verrekijker! Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Dit is mijn verrekijker…

Extra vaderdagtips
Verrekijker

Het lijkt misschien maar een kleintje en niet veel voor te stellen, maar hij doet het supergoed! Ik vind het juist fijn dat hij klein is, want zo kan ik hem gemakkelijk meenemen en is het niet een heel gesjouw. Het leuke van de verrekijkerzaak vind ik dat ze niet alleen verrekijkers en accessoires daarvan verkopen, maar ook telescopen en nachtkijkers. Zie jij al sterretjes? Echt de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.