Veel gestelde vragen

Alle plannen zijn gebundeld en worden niet los verkocht. Bundelen van de plannen zorgt ervoor dat de prijs laag gehouden kan worden.

De plannen zijn te downloaden en dus ook te bekijken zonder internet verbinding, en je kunt de plannen natuurlijk ook printen, handig voor tijdens het klussen.

Ja, op het bouwtekeningenpakket zit een 30 dagen* niet goed geld terug garantie, dit betekend dus dat als je binnen 30 dagen om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, je je slecht een emailtje hoeft te sturen en je ontvangt je geld terug mits je aan de algemene voorwaarden voldoet kijk hier.

Wij bieden 3 betalingsmogelijkheden aan: iDEAL, Paypal, MisterCash en eenmalige machtiging of wanneer je ons mailt is het ook mogelijk om het rechtstreeks te storten. Via paypal kan per credit card betaald worden.

Absoluut wij gebruiken PayPro.nl voor het afhandelen van de betalingen, de betalingspagina van PayPro is voorzien van een SSL certificaat waardoor dit compleet veilig is.
Je kunt deze beveiligde verbinding zelf controleren door de kleur van de statusbalk of het slotje onder in de browser.

Wij bieden alle klanten levenslange toegang tot de gekochte plannen. Dat betekend dat je altijd de plannen opnieuw kunt downloaden.

Ja alle plannen zijn zowel op Windows als Mac te bekijken, en ook de CAD software is er als Windows en Mac versie.

Na de betaling zul je terecht komen op een pagina waar je je als klant kunt registeren. Vervolgens kun je met de daar ingevulde gegevens inloggen in het leden gedeelte, waar je alle plannen kunt downloaden.

Download de nieuwste versie van Winrar.

 Ja het is mogelijk om de tekeningen te openen en te lezen op Ipad en Iphone. Download voor het openen van de zip bestanden: iUnarchiver in de app store