[mCountdown id=1]

Van: Fred Schouten
Timmerman, en Doe-Het-Zelfer in hart en nieren

RE: Doe het zelfen op een makkelijke manier!

Beste Doe het zelfer,

Als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat jij een passie hebt voor doe het zelf projecten.

Je hebt waarschijnlijk al heel wat geld uitgegeven aan bouwmaterialen, om er uiteindelijk achter te komen dat het project een stuk langer ging duren dan gepland. Of om er achter te komen dat de afmetingen in de praktijk niet kloppen!

Ik begrijp de frustratie aangezien ik in jouw schoenen heb gestaan. Maar wat als ik je vertel, dat er een manier is om je projecten voor een stuk minder geld, veel sneller af kunt ronden , met mijn bouwtekeningen….

[headline_tahoma_medium_centered color=”#C90000″]” Hoe Je €€€ Kunt Gaan Besparen
op Jouw Volgende Doe Het Zelf Project… “[/headline_tahoma_medium_centered]

Dit is het probleem: de meeste bouwtekeningen en plannen die je online en offline vindt zijn kansloos!

Waarom ? De plannen zijn vaak incompleet, onduidelijk missen afmetingen en zijn vaak bedoeld om producten te promoten i.p.v. jouw te helpen!

Ik heb letterlijk weken op het internet en in bladen gezocht naar goede plannen. Maar de meeste bouwtekeningen die ik tegen kwam zorgden voor meer vragen dan antwoorden…

De makkelijke en snellere manier…

Gelukkig voor jouw, zijn deze problemen juist een oplossing geworden.
Ik heb de afgelopen 2 jaar besteed aan het maken van het meeste complete Doe Het Zelf Bouwplannen pakket met heldere, duidelijk stap-voor-stap bouwplannen die niets aan de verbeelding overlaten.

[headline_tahoma_large_centered color=”#000000″]Fred’s Bouwtekeningen Pakket[/headline_tahoma_large_centered]

[green_plus_list width=”60%”]In het pakket vind je:

  • Meer dan 10,000 kant en klare bouwtekeningen en plannen die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn.
  • De bouwtekeningen worden geleverd met handleidingen, zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken. En welke materialen je precies nodig hebt.
  • Dit product is voor doe-het-zelfers van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jaren aan het timmeren bent, het resultaat zal even strak zijn door heldere stappen.

[/green_plus_list]

[headline_tahoma_medium_centered color=”#c90000″]Enkele Projecten Zo Als Je Ze In Het Pakket Zult Vinden: [/headline_tahoma_medium_centered]

Hieronder wat reacties / mailtjes die ik ontvangen heb van klanten:

[content_box_yellow width=”75%”]

“Dit Pakket Zou Elke Doe-Het-Zelfer Moeten hebben”

Hoewel ik al sinds mijn eerste huis (in 1987) aan het klussen ben, en ook de nodige bouwtekeningen, boeken en plannen heb gezien. Is dit simpelweg het beste tot nu toe!

Niet alleen het feit dat dit pakket meer plannen bevat dan je ooit nodig zult hebben, maar daarnaast is ook alles nog eens duidelijk en goed te volgen.

Nico van der Heijden, Apeldoorn

[/content_box_yellow]

[content_box_yellow width=”75%”]

“Eindelijk een tweepersoonsbed ;-)”

Hallo Fred,

Bij deze wou ik je nog even bedanken voor het Pakket. Na een week zoeken naar een bouwtekening voor een bed, kwam ik op jouw website terecht. Hoewel ik sceptisch was, toch het pakket aangeschaft… en ik ben achteraf erg blij dat ik dat gedaan heb.
Ik ben net gaan samenwonen, en wou dus een tweepersoonsbed 😉 Dat is nu igg gelukt dankzij jouw plan.

Groeten

Maarten uit Utrecht

[/content_box_yellow]
[headline_tahoma_medium_centered color=”#c90000″]Een Greep Uit De Categoriën Waar Jij Straks Uit Kunt Kiezen:[/headline_tahoma_medium_centered]

Met mijn bouwtekeningen pakket heb ik al enkele honderden doe-het-zelfers geholpen met hun projecten. Zodat ze deze zonder hoofdpijn en frustraties op de makkelijke manier konden uitvoeren. Klanten hebben letterlijk duizenden euro’s bespaard op bijvoorbeeld de bouw van een nieuwe paardenstal, of schuur.

Wat zou het jouw waard zijn om nooit meer moeilijk te hoeven doen met vage handleidingen en bouwtekeningen, maar voortaan voor ELK project een kant en klare bouwtekening met stap-voor-stap handleiding te hebben ?

Verspil niet langer je tijd en geld om zelf het wiel uit te vinden. Terwijl je binnen 5 minuten toegang hebt tot het meest uitgebreide doe-het-zelf pakket op de markt!

En voor de snelle beslissers is er nog een extra bonus:
[order_box_3 width=”60%” + border=”4px”][headline_tahoma_medium_centered color=”#c90000″]Bonus 1: DWG & CAD Software pakket[/headline_tahoma_medium_centered]
De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software los is € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus!

[/order_box_3]

 

[order_box_3 width=”60%” + border=”4px”][headline_tahoma_medium_centered color=”#c90000″]Bonus 2: Steigerhouten Tuinmeubelen Gids[/headline_tahoma_medium_centered]
In deze bonus gids, vindt je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

[/order_box_3]

[content_box width=”75%”][headline_tahoma_medium_centered color=”#c90000″]Probeer Het Pakket Nu Eerst 30 Dagen Lang![/headline_tahoma_medium_centered][/content_box]

Omdat ik voor 100% achter mijn product sta, en ik zeker weet dat je profijt gaat hebben van mijn pakket. Geef ik je 30 dagen de tijd om het product uit te proberen:

[guarantee_box_1 title=”Mijn 30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie”]Mocht je binnen 30 dagen om welke reden dan ook, besluiten dat dit product niet aan je verwachtingen voldoet. Krijg je 100% van je geld terug.

Alles wat je hier voor hoeft te doen is een mailtje te sturen. Met deze garantie geef ik je dus 30 dagen lang de tijd om alle bouwtekeningen gratis te bekijken en gebruiken.[/guarantee_box_1]

[content_box width=”75%”][headline_tahoma_medium_centered color=”#c90000″]Fred, Hoeveel Gaat Dit Mij Kosten ??[/headline_tahoma_medium_centered][/content_box]

Hoeveel zou het jouw waard zijn, om nooit meer zelf projecten uit te hoeven puzzelen. En voortaan voor elk project een kant en klare oplossing te hebben liggen ?

Klus experts lieten mij weten dat dit pakket op zijn minst € 497 of meer zou moeten kosten, maar dat het pakket onbetaalbaar maken voor de “gewone man”. Daarom wil ik je vandaag een speciaal aanbod doen:

[order_box_2 width=”60%” + border=”4px”]Jij betaalt vandaag geen € 497,- maar…[headline_tahoma_medium_centered color=”#000000″]Eenmalige betaling van
€ 497,-
€ 248,- € 169,- € 97,- € 47,- [/headline_tahoma_medium_centered]
[headline_tahoma_small_centered color=”#000000″](Dit Is Een Tijdelijk Lanceringsaanbod En De Prijs Zal Deze Week Terug Gaan Naar € 97,00 )[/headline_tahoma_small_centered]
[/order_box_2]

Dit aanbod zal ik op korte termijn stop zetten, en het programma zonder bonus aanbieden voor € 97,- zodat het nog steeds een koopje is.

Ik verkoop het pakket voor zo weinig, omdat ik jullie reacties waardeer. En ik zo ook weer hoor hoe ik het pakket kan verbeteren. Een win-win situatie dus!

Ik zie je terug op het klanten gedeelte van deze website!

 

 

 

P.S. Ik ben bezig om een webshop op te zetten, waar ik elk van de plannen in dit pakket ga verkopen voor prijzen tussen de € 17,- en € 67,- Maak dus nu gebruik van deze aanbieding en je betaalt slechts : € 0,0047 per plan!

>> Maak nu gebruik van dit tijdelijke aanbod

 

Fred Schouten
Grooterkamp 10
7213HB Gorssel

f.g.schouten@gmail.com