Home » Blog » Bouwtekeningen » Meer dan 10.000 bouwtekeningen en doe-het-zelf plannen

Meer dan 10.000 bouwtekeningen en doe-het-zelf plannen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Meer dan 10.000 bouwtekeningen ben doe-het-zelf plannen vind je hier. Het is heel normaal wanneer je wil gaan klussen dat je opzoek gaat naar een geschikte tekening. Wat echter jammer is dat het grootste gedeelte van de gratis beschikbare bouwtekeningen onbetrouwbaar is. Veel kussen boeken zijn eveneens onbetrouwbaar en bieden maar de helft van de informatie die je echt nodig hebt.

Wie is Fred Schouten?

Nadat ik letterlijk jaren van mijn leven heb gespendeerd in doe het zelf boeken en tijdschriften zag ik dat ook hier de echte oplossingen niet werden aangereikt. Het is daarom ook geen wonder dat zoveel mensen moeite hebben met doe het zelf plannen. Dit is dan ook precies de reden waarom ik nu alweer 2 jaar geleden ben begonnen van het samenstellen van goede kant en klare bouwtekeningen en doe het zelf plannen.

Waarom ben ik met dit pakket begonnen?

Ik heb het altijd al belangrijk gevonden dat mijn kennissen, wanneer ze bijvoorbeeld zelf van plan waren een meubel te maken, dit wel op een goede manier zouden doen. Ik ben te vaak klussers (vooral beginnende) tegengekomen die een meubel hadden gemaakt dat snel weer stuk ging. Zij deden dit altijd zonder bouwtekening, wat ook de reden was dat zij collectief faalden in maken van een meubel. Met het bouwtekeningenpakket gaat het allemaal net wat anders, want daar kan je echt alles mee maken op een goede en nette manier. Je hebt zelf invloed op het eindresultaat, want zonder voldoende motivatie komt er ook geen mooi meubel uit.

Een belangrijke reden dat de doe-het-zelf plannen zo populair zijn, heeft mede te maken met de besparingen op diverse vlakken. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook aardig wat geld. Een meubel dat je zelf maakt is vrijwel altijd stukken goedkoper dan een meubel dat uit een meubelzaak komt.

De inhoud van het bouwtekeningenpakket

Nu heb ik voor jouw een compleet pakket met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en kan en klare bouwplannen met heldere stap voor stap instructies. Zodat jij je vanaf nu nooit meer zorgen hoeft te maken of er een bepaalde bouwtekening wel bij is. Letterlijk alle onderwerpen komen aan de orde. Of je nu een deur, een schuur, bijenkorf, schildersezel, konijnenhok, kippenhok, hondenhok, paardenstal, gebouwen en nog veel en veel meer wil maken je kunt het zo gek niet bedenken of  je kunt het vinden bij http://www.fredsbouwtekeningen.nl

Doe het zelf plannen
Doe-het-zelf plannen

10.000 bouwtekeningen en doe-het-zelf plannen zorgen er voor dat je nooit meer in de problemen komt bij een willekeurig doe-het-zelf project

Meer van dit soort artikelen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.