Home » Blog » Bouwtekeningen » Makkelijke tekeningen nodig? Bij Fred vind je ze!

Makkelijke tekeningen nodig? Bij Fred vind je ze!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil je met makkelijke tekeningen beginnen met het maken van meubels? Dan kan je dat vandaag nog doen, want ik heb makkelijke tekeningen voor je waarmee je eenvoudig en snel de mooiste meubels kan maken. Het grote voordeel van het werken met makkelijke tekeningen is dat je gaandeweg meer leert over het werken met bouwtekeningen. Naarmate je enkele van de makkelijke tekeningen afgewerkt hebt kan je daarna verder met uitdagendere doe-het-zelf projecten waarmee je honderden andere meubels kan maken. De makkelijke tekeningen zorgen ervoor dat je op een prettige manier het zelf maken van meubels leert.

De makkelijke tekeningen waar ik je in dit artikel over vertel helpen je bij de meest uiteenlopende doe-het-zelf projecten. Makkelijke tekeningen helpen je niet alleen bij het snel leren van bouwen maar zorgen er dus ook voor dat je tegen een scherpe prijs een mooi meubel kan maken. Twee vliegen in een klap dus. Wil je aan de slag met de makkelijke tekeningen en hier meer te weten over komen? Lees dan snel verder!

Hoe kan ik met een bouwtekening aan de slag?

Ten eerste is het verstandig om wat meer te weten te komen over hoe jij met een makkelijke tekening een meubel kan maken. Op de bouwtekening vind je de volgende informatie;

  • Je leest precies welke materialen je nodig hebt en in welke afmetingen jij het hout moet aanschaffen. Dat betekent dat je ziet staan van welke houtsoort je welke hoeveelheden en afmetingen nodig hebt;
  • Je ziet een overzichtelijke schets waarmee je weet hoe het meubel dat jij wilt gaan maken er straks uitkomt te zien. Zo kan je dus ook van te voren al inbeelden hoe het desbetreffende meubel jouw kamer gaat verbeteren;
  • Een stapsgewijze uitleg van hoe jij het meubel moet maken zodat je altijd weet wat je moet doen en in welke volgorde.

Met deze informatie kan jij aan de slag met het maken van je eigen meubels. Maar welke makkelijke tekeningen kan jij mee starten?

Hoe zien onze bouwtekeningen eruit?

Alle bouwtekeningen zijn zo opgebouwd dat je ze heel makkelijk stap voor stap kunt volgen. Op elke tekening vind je een handige materialenlijst. In deze materialenlijst zie je onder item cijfers staan. Deze cijfers vind je ook terug op de tekening zelf. Zo zie je heel snel waar je wat moet gebruiken qua materiaal en afmetingen.

Alle tekeningen zijn opgeslagen als PDF bestand waardoor je ze heel makkelijk kunt openen met de gratis PDF reader van Adobe.

Makkelijke tekeningen om mee te starten

Ik geef beginnende doe-het-zelvers altijd hetzelfde advies, begin met makkelijke tekeningen voordat je naar lastigere doe-het-zelf projecten op zoek gaat. Het bouwen van meubels kost tijd en daar moet je niet al te licht mee omgaan. Verken de mogelijkheden en kies een van de makkelijke tekeningen waarmee jij weet dat je een meubel maakt waar je wat aan hebt. Vervolgens is het aan jou om in te schatten of je voldoende ruimte beschikbaar hebt. Als alles klopt, kan je aan de slag met de makkelijke tekeningen om je meubels te maken!

Er zijn tal van makkelijke tekeningen beschikbaar waarmee jij kan beginnen. Denk bijvoorbeeld eens aan een houten kerstboom waarbij je eenvoudig een houten kerstboom kan maken. Of misschien wil je wel beginnen met het maken van een bloembak of kist? Ook dit zijn eenvoudige doe-het-zelf projecten die iedere Nederlander kan uitvoeren. Ook is het maken van een simpele bank voor iedere doe-het-zelver mogelijk, zolang je maar de makkelijke tekeningen goed volgt!

Makkelijke tekeningen krijgen?

Wil je in het bezit komen van de bouwtekeningen waaronder de makkelijke tekeningen waarmee jij aan de slag kan? Dan heb ik goed nieuws voor je, want bij Freds Bouwtekeningen ben je aan het juiste adres! Hier kan je namelijk duizenden bouwtekeningen vinden om jouw nieuwe meubels mee te maken. Hierdoor is het niet meer nodig om veel geld uit te geven bij de meubelzaak, want behalve materiaalkosten kan jij nu zelf alles bepalen. Welke houtsoort je kiest en hoe je meubel eruit komt te zien. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel maken met het bouwtekeningenpakket van Fred!

Wil je meer weten over het bouwtekeningenpakket van Fred? Lees er dan hier alles over

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Enkele voorbeelden van makkelijke bouwtekeningen

Wijnrek maken
makkelijke tekeningen
een bureau maken
een bureau maken
TV-kast maken
TV-kast maken
Een selectie uit de tweepersoonsbedden die je kunt bouwen
Een selectie uit de tweepersoonsbedden die je kunt bouwen

Makkelijke tekeningen vind je in ons bouwtekeningpakket

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Meer van dit soort artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.