Home » Blog » Fotos » Klusfoto opsturen naar Fred

Klusfoto opsturen naar Fred

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ben jij de afgelopen tijd bezig geweest met een project gebaseerd op een bouwtekening uit Freds Bouwtekeningenpakket? Of heb jij een lange tijd geleden iets gemaakt met een van deze bouwtekeningen? Dan kan jij je klusfoto opsturen en dan zullen wij de foto op deze website plaatsen! De Hall of Fame, zoals wij deze sectie graag noemen, staat vol met klusfoto’s van mooie projecten die zijn uitgevoerd met mijn bouwtekeningenpakket. Ik ben daar hartstikke trots op en diezelfde klussers ook. Daarom kan jij je klusfoto opsturen en mogelijk ook op deze pagina uitkomen. Dan kan jij aan je vrienden laten zien dat jouw prestatie er zeker mag zijn. Wil jij je klusfoto opsturen? Dan raad ik je aan snel verder te lezen om te ontdekken hoe dit in zijn werking gaat!

Wat moet ik gebouwd hebben?

Het maakt helemaal niet uit welk project jij hebt uitgevoerd, zolang het eindresultaat maar (gedeeltelijk) gebaseerd is op een van de bouwtekeningen die je in Freds Bouwtekeningen pakket kan vinden. De afgelopen jaren heb ik de meest uiteenlopende toepassingen gezien. Van een mooie overkapping tot een kinderkeukentje. Een klusfoto opsturen is een mooi bewijs van jouw vakmanschap en dat wordt op deze manier niet onopgemerkt gelaten.

Alle inzendingen zullen dus worden meegenomen bij het klusfotos opsturen. Je kunt dus een klusfoto opsturen van een stoel je die je hebt gemaakt maar ook van je schutting. Welke houtsoort je gebruikt maakt niet uit, want het is juist mijn doel om diversiteit te laten zin in de klusfoto’s.

Ook projecten die een lange tijd terug zijn uitgevoerd komen in aanmerking. Dus een klusfoto opsturen van een project van een paar jaar terug is geen probleem, ik plaats net zo graag ook die foto op mijn website. Het doel is om ook aan andere gebruikers te laten zien wat er allemaal wel niet mogelijk is met dit bouwtekeningenpakket.

Hoe kan ik mijn klusfoto opsturen?

Wil jij je klusfoto opsturen naar Freds Bouwtekeningen? Dan kan dat heel eenvoudig met een mailtje naar support@www.fredsbouwtekeningen.nl. Hier kan je zelf een beschrijving toevoegen en je foto in de bijlage plaatsen. Wanneer ik de foto ontvangen heb zal ik binnen afzienbare tijd een reactie geven.

Nog geen bouwtekeningen?

Ben jij nog niet in het bezit van het bouwtekeningenpakket van Freds Bouwtekeningen? Oei! Dan moet je dat wel snel doen want dan kan ook jij je klusfoto opsturen. Het bouwtekeningenpakket waar ik het over heb is maar liefst tienduizend bouwtekeningen groot. Het is hierdoor mogelijk om de leukste projecten uit te voeren met de tal van bouwtekeningen die in dit pakket te vinden zijn. Dat betekent dat je eindeloos kan bouwen aan nieuwe meubels en andere projecten. Van een grote schutting tot een klein bijzettafeltje of nachtkasje. Met zoveel bouwtekeningen is er enorm veel mogelijk, waarvoor jij natuurlijk altijd een klusfoto kan opsturen.

Wil je een klusfoto opsturen, lees dan nog een keer het stukje hierboven terug. Maar wil je ook nog in het bezit komen van Freds Bouwtekeningenpakket, dan raad ik je aan hier verder te lezen klik hier!

Via het onderstaande e-mailadres kun je jou klusfotos insturen

Jouw foto’s zijn de inspiratiebron voor andere klussers. We krijgen heel regelmatig nieuwe fotos opgestuurd daar zijn we heel blij mee. Mocht het niet lukken via het contactformulier stuur dan je mail naar: support@fredsbouwtekeningen.nl

Heb je vragen of opmerkingen zet ze dan onder dit bericht bij de reacties. Alvast hartelijk dank voor het inzenden van jouw klusfoto‘s

klusfoto opsturen
klusfoto opsturen

Meer van dit soort artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.