Home » Kasten » Steigerhout TV Meubel maken, ik help je!

Steigerhout TV Meubel maken, ik help je!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Zelf een steigerhout TV meubel maken? Mooi, want ik kan jou daarbij helpen! Je bent in het bezit van een (prachtige) televisie en je wilt natuurlijk wel dat deze op een mooi TV meubel te bewonderen is. Ook zou het wel fijn zijn als je in je TV meubel was DVD’s of een spelcomputer zou kunnen opbergen. Om dit te kunnen bewerkstelligen heb ik jaren geleden een bouwtekening gemaakt waarmee jij je eigen steigerhout TV meubel kunt maken. Met deze bouwtekening kan jij, zonder al te veel geld en tijd kwijt te zijn, je eigen steigerhout TV meubel maken waarmee jij jouw woonkamer of slaapkamer voorziet van een prachtig meubel. De moeilijkheidsgraad van dit bouwproject is laag, dus je hoeft niet bang te zijn dat dit een onhaalbaar project voor jou is. Of je nu een ervaren of beginnende klusser bent, het maken van een steigerhout TV meubel is voor iedere klusser leerzaam.

In dit artikel vertel ik jou wat jij moet doen om je eigen steigerhout TV meubel te maken, en hoe je deze kunt laten onderscheiden van andere traditionele TV meubels. Zo kan jij eenvoudig en snel een prachtig uniek TV meubel maken waar jij echt trots op kunt zijn. Meer weten? Lees dan snel verder!

Hoe kan ik zelf een steigerhout TV meubel maken?

Je wilt waarschijnlijk eerst weten of het zelf maken van een steigerhout TV meubel je veel gaat kosten, het antwoord op deze vraag is nee, mits je de bouwtekening goed volgt. Veel klusser gaan namelijk de fout in door niet gestructureerd te werk te gaan bij de bouw van een meubel. Of ze beginnen met het verkeerd zagen van de planken, of ze monteren het meubel verkeerd in elkaar. Door middel van de steigerhout TV meubel bouwtekening kan jij er helemaal zelf voor zorgen dat jij binnen budget blijft. Zo zorg je er niet alleen voor dat de kosten laag blijven, maar ook dat je niet al te veel tijd kwijt bent aan het bouwen van jouw nieuwe steigerhout TV meubel.

De materialen die jij behalve de bouwtekening voor je steigerhout TV meubel nodig hebt, zijn vrij algemeen. Schroeven, een goede boor en wat klemmen om de constructie te verstevigen. Wil jij ook je steigerhout TV meubel een uniek uiterlijk geven?

Pimp je steigerhout TV meubel!

Je kunt van te voren al bepalen of jij je steigerhout TV meubel een echt uniek uiterlijk wil geven. Er zijn tal van manieren om dit te doen, maar de makkelijkste hebben betrekking tot het verven van het steigerhout. Misschien heb je op mijn blog al eerder artikelen gelezen over grey en white wash steigerhout en hoe jij dit zelf kunt doen. Ik geef je daarom ook als tip, wanneer jij je steigerhout TV meubel wilt oppimpen, dit te doen. Je kan zo binnen korte tijd je steigerhout TV meubel een uiterlijk geven waar iedereen van op kijkt en het over heeft. Je hoeft niet veel geld kwijt te zijn voor een prachtig TV meubel, deze kun jij helemaal zelf maken, en wel van steigerhout.

De bouwtekening voor je steigerhout TV meubel

Om je TV meubel van steigerhout eindelijk te kunnen maken, moet je nog wel even in het bezit komen van de juiste bouwtekening. Deze bouwtekening vind je terug in mijn bouwtekeningenpakket waar meer dan tienduizend bouwtekeningen in te vinden zijn. Hierdoor hoef jij nooit meer zelf een meubel te kopen, want jij kunt je huis inrichten met meubels die jij helemaal zelf gemaakt hebt! De bouwtekeningen in dit bouwtekeningenpakket zijn voor meer meubels goed dan alleen een steigerhout TV meubel, je kunt namelijk ook je woonkamer inrichten met een tafel, stoelenset en boekenkast die jij zelf gemaakt hebt door middel van de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket.

Meer weten? Klik dan nu hier!

Steigerhout TV Meubel
Steigerhout TV Meubel

Een steigerhout TV Meubel maken kun je zelf met goede bouwtekeningen

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis kast bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.