Home » Blog » Tafel » Een grote eettafel maken?

Een grote eettafel maken?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil je een grote eettafel maken waar je urenlang aan kunt eten, napraten maar ook werken? Dan ben je bij Freds Bouwtekeningen aan het juiste adres! Ik kan jou helpen om een grote eettafel te maken die zo groot kan worden als jij zelf wilt. Het is tegenwoordig namelijk erg in om een grote eettafel in je woonkamer te hebben. Er zijn behoorlijk wat redenen waarom de grote eettafel zo in opkomst in. Je kunt de eettafel namelijk voor veel meer doeleinden gebruiken dan alleen eten. Ik merk zelf als ik grote eettafels in opdracht van derden maak, dat zij de eettafel vaak gebruiken om ook gedurende de dag aan te werken. We hebben het dan over tafels die circa een meter of 3 a 4 lang zijn. Het zorgt ervoor dat een woonkamer er nog beter uitkomt wanneer er visite is. Ook gebruiken veel mensen de eettafel als serveerplaats voor bijvoorbeeld een lopend buffet. Hierdoor hoeven er geen tafels aan elkaar geschoven te worden en kan er meteen geserveerd worden. Wil jij weten hoe jij een grote eettafel kunt maken? Of waarom een grote eettafel maken voor jou voordelig kan zijn? Lees dan snel verder en ontdek!

Waarom zou je een grote eettafel maken?

De voornaamste reden dat mensen een grote eettafel willen, is het statige uiterlijk dat een grote eettafel met zich meebrengt. De vader aan het hoofd van de tafel en de rest van de deelnemers aan de zijdes. Het middeleeuwse uiterlijk is een belangrijke reden om een grote eettafel te maken. Ook doordat een grotere tafel multifunctioneel inzetbaar is, is voor veel klussers een belangrijke reden om er een te maken. Overdag kan er gewerkt worden doordat er meerdere `werkplekken` gecreëerd kunnen worden, en s avonds kan er aan de tafel gegeten worden.

Wat zijn de kosten hiervan?

Een grote eettafel maken zorgt er natuurlijk voor dat de kosten ook wat hoger liggen dan wanneer je een wat kleinere eettafel zou maken. Dit komt, zoals je waarschijnlijk al verwacht, doordat je veel meer hout verbruikt. Ik raad je aan om te kiezen voor grote lange planken waardoor je de stevigheid van de tafel kan garanderen. Als jij besluit te kiezen voor aparte planken, dan moet je veel meer tijd stoppen in het stevig maken van de tafel. Ook zien grote lange planken er veel mooier uit en is een grote eettafel maken met lange planken makkelijker. Kortom, geef een keer wat extra uit aan grote, lange en dikke planken om je eettafel er echt prachtig uit te laten zien. Hier heb je nog jaren profijt van en als jij de tafel goed onderhoudt zou je hem na een jaar of tien nog steeds met een dikke winst kunnen verkopen.

Hoe kom ik aan een bouwtekening van een grote eettafel

Heb je een bouwtekening nodig om een grote eettafel te maken? Dan ben je bij Freds Bouwtekeningen op de juiste plek aangekomen. Ik kan jou namelijk helpen om aan een bouwtekening te komen waarmee jij je grote eettafel kunt maken. Door jarenlang als klusser te werken, weet ik precies wat jij moet doen om je grote eettafel te realiseren. Ik ben alweer 20 jaar bezig met het maken van bouwtekeningen en deze kan jij allemaal vinden in mijn bouwtekeningenpakket waar wel meer dan 10.000 bouwtekeningen in te vinden zijn. Met deze bouwtekeningen kan jij uitzonderlijk veel verschillende constructies maken. Zo kan jij je eigen tuinhuisje maar ook je eigen steigerhouten tuinbank maken. Kortom, keuze zat met de bouwtekeningen van Fred!

Meer weten? Klik dan snel hier en ontdek welke bouwtekeningen er allemaal in dit bouwtekeningenpakket te vinden zijn!

Grote eettafel maken
Grote eettafel maken

Een grote eettafel maken kun je zelf met de juiste bouwtekeningen

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis tafel bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.