Droom jij van je eigen serre maar wil jij niet zelf een eigen serre maken? Of wil jij toch een eigen serre maken en vraag jij je af of dit haalbaar is? Dan kan ik jou vertellen dat onder andere het zelf maken van een serre erg risicovol is. De kosten van een serre maken liggen namelijk vrij hoog en dat komt onder andere door de kans op constructiefouten waardoor de kosten erg snel kunnen oplopen. Als jij bijvoorbeeld per ongeluk een foutje maakt, kan het al snel mogelijk zijn dat dit jou honderden euro’s kost. Daarom vertel ik jou hoe jij door een professioneel voordelig een serre kunt laten maken. Doordat ik alweer 20 jaar actief ben als timmerman ken ik voldoende klusbedrijven die voor jou goedkoop een serre kunnen maken. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat zijn de voordelen van een serre?

Zelf een serre maken is zoals ik al zei een behoorlijk risicovol project. Dit is ook één van de constructies die ik niet zelf heb gedaan maar heb laten doen. Ik ben nu van mening dat het laten maken van een serre één van mijn beste beslissingen was. Ik had waarschijnlijk erg veel foutjes gemaakt en dat had mij dan waarschijnlijk nog meer dan zelf een serre maken gekost ook.

Nu ik eenmaal vijf jaar een serre heb, kan ik met een glimlach vertellen dat ik er nog geen seconde spijt van heb gehad. Ik vind het heerlijk om op de wat mindere dagen in mijn serre beschut te zitten en mijn krantje te lezen. Als ik visite heb dan vinden zij het fijn om lekker gezellig in de serre te komen zitten, wat het toch een andere sfeer geeft.

Ook is de waarde van mijn huis door de aanbouw van een serre flink gestegen. Een serre maken door een professioneel heeft de waarde van mijn huis namelijk erg goed gedaan. Ik kan mijn huis, mits ik het zou verkopen, voor veel meer de markt opbrengen dan voorheen. Ik haal mijn investering er dus sowieso uit en ik kan nog jarenlang genieten van een prachtige serre ook. Een serre maken of een serre laten maken zal altijd een lastige vraag blijven. Maar wat je ook doet, een serre is een toevoeging voor ieder huis!

Hoeveel kost dat, een serre maken?

De kosten voor een serre zijn voor ieder huis anders. Zo kan jij natuurlijk de behoefte aan een behoorlijk grote serre hebben, wat natuurlijk duurder is dan een wat kleinere serre. Daarom kan jij via mijn contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen om te ontdekken wat zo’n serre voor jouw huis zou kosten. Dan heb je meteen een goed beeld van de mogelijke kosten en dan kom je later nooit voor verassingen te staan, slim toch?

Wil je ook nog je eigen meubels maken? Dan heb je daar natuurlijk wel bouwtekeningen nodig. Ik heb de afgelopen 20 jaar een bouwtekeningenpakket gebouwd waar jij van kunt profiteren. Met dit bouwtekeningenpakket van wel 10.000 bouwtekeningen kan jij vrijwel alle soorten meubels en andere objecten maken. Of het nu steigerhouten meubels zoals een steigerhouten stoel is, of een nieuw eikenhouten bureau, met mijn bouwtekeningenpakket ben jij nog jaren zoet!

Wil je meer weten over mijn bouwtekeningenpakket? Of welke bouwtekeningen hier allemaal in terug te vinden zijn? Klik dan nu hier!

Een eigen serre maken of laten maken? Zorg eerst voor de juiste bouwtekeningen.