Home » Blog » Bouwtekeningen » Zelf je eigen serre maken?

Zelf je eigen serre maken?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Droom jij van je eigen serre maar wil jij niet zelf een eigen ? Of wil jij toch een eigen serre maken en vraag jij je af of dit haalbaar is? Dan kan ik jou vertellen dat onder andere het zelf maken van een serre erg risicovol is. Wanneer je het niet op de juiste manier doet.

De kosten liggen namelijk vrij hoog en dat komt onder andere door de kans op constructiefouten waardoor de kosten erg snel kunnen oplopen. Als jij bijvoorbeeld per ongeluk een foutje maakt, kan het al snel mogelijk zijn dat dit jou honderden euro’s kost. Daarom vertel ik jou hoe jij door een professioneel voordelig een serre kunt laten maken. Doordat ik alweer 20 jaar actief ben als timmerman ken ik voldoende klusbedrijven die voor jou goedkoop een serre kunnen maken. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat zijn de voordelen van een serre?

Een serre geeft sfeer en het is in de koude wintermaanden wanneer er een beetje zon is al snel heel lekker warm. Je waant je bijna buiten.

Nu ik eenmaal vijf jaar een serre heb, kan ik met een glimlach vertellen dat ik er nog geen seconde spijt van heb gehad. Ik vind het heerlijk om op de wat mindere dagen in mijn serre beschut te zitten en mijn krantje te lezen. Als ik visite heb dan vinden zij het fijn om lekker gezellig in de serre te komen zitten, wat het toch een andere sfeer geeft.

Meerwaarde huis

Ook is de waarde van mijn huis door de aanbouw van een serre flink gestegen.Omdat deze door een professioneel is geplaatst heeft het de waarde van mijn huis erg goed gedaan. Daarnaast wordt de waarde van een huis altijd bepaald aan de hand van de inhoud van de woning.

Ik kan mijn huis, mits ik het zou willen verkopen, voor veel meer de markt opbrengen dan voorheen. Ik haal mijn investering er dus sowieso uit en ik kan nog jarenlang genieten van een prachtige serre ook. Maar wat je ook doet, het is een mooie toevoeging voor ieder huis! Dus dit is het mooie neven effect dat het met zich meebrengt.

Andere mogelijkheden om de waarde van je huis op te waarderen zijn:

Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om de waarde van je huis omhoog te krijgen. Door bijvoorbeeld een overkapping in je tuin. Hoe meer kuub je woning heeft hoe hoger de waarde is. Een andere manier om snel de waarde van je huis omhoog te krijgen is een vaste trap maken naar je zolderverdieping in plaats van een vlizotrap.

Zorg ook dat alles goed in de verf zit. Dit kost in verhouding niet heel veel maar levert wel veel op.

Hoeveel zijn de kosten voor een serre maken dan?

De kosten voor een serre zijn voor ieder huis anders. Zo kan jij natuurlijk de behoefte aan een behoorlijk grote serre hebben, wat natuurlijk duurder is dan een wat kleinere serre. Dan heb je meteen een goed beeld van de mogelijke kosten en dan kom je later nooit voor verassingen te staan, slim toch?

Bouwtekeningen voor meubels nodig?

Wil je ook nog je eigen meubels maken? Dan heb je daar natuurlijk wel bouwtekeningen nodig. Ik heb de afgelopen 20 jaar een bouwtekeningenpakket gebouwd waar jij van kunt profiteren. Met dit bouwtekeningenpakket van wel 10.000 bouwtekeningen kan jij vrijwel alle soorten meubels en andere objecten maken. Of het nu steigerhouten meubels zoals een steigerhouten stoel is, of een nieuw eikenhouten bureau, met mijn bouwtekeningenpakket ben jij nog jaren zoet!

Wil je meer weten over mijn bouwtekeningenpakket? Of welke bouwtekeningen hier allemaal in terug te vinden zijn?

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Meer van dit soort artikelen

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.