Home » Blog » Carport » Carport hout: Een carport van hout maken met een bouwtekening!

Carport hout: Een carport van hout maken met een bouwtekening!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ben jij in het bezit van een auto maar wil je niet dat deze beschadigd kan worden door bijvoorbeeld regen of sneeuw? Of wil jij een extra afdakje hebben voor als je auto een keer niet perse onder de carport hoeft te staan? Dan is het slim om een carport van hout te maken, want hiermee kan jij je auto beschermen. Behalve de extra bescherming voor je auto kan je met een carport van nog veel en veel meer voordelen genieten. Benieuwd welke? Dan is het zeker slim om de rest van dit artikel te lezen. Want in dit artikel vertel ik je ook hoe je aan de bouwtekening kunt komen waarmee jij je carport van hout kunt maken.

Een carport hout is een leuk en zeer goed te doen project dat jij zelf kunt uitvoeren. Door de bouwtekening stapsgewijs te volgen is een carport van hout binnen korte tijd realiteit. Op de bouwtekening kan je precies zien wat er gedaan moet worden om de carport te maken. Welke houtsoort je ook gebruikt, de bouwtekening gaat ervoor zorgen dat jij je carport van hout kunt maken. Er zijn natuurlijk wel goedkopere houtsoorten die jij voor je carport kunt gebruiken. Welke dat zijn lees je verderop dit artikel!

Is het maken van een carport hout lastig?

Veel mensen zijn toch bang dat het maken van een carport duur en lastig is. Ten eerste is het maken van een carport absoluut niet door. Voor slechts een euro of honderd kan je al voldoende hout kopen om een prachtige carport te kunnen bouwen. Een carport van hout is daarom ook geen grote kostenpost. Er zijn verschillende houtsoorten waar je uit kunt kiezen. De goedkoopste houtsoort waarmee jij carport van hout kunt maken is steigerhout. Omdat je bij een carport hout kunt kiezen voor gebruikt steigerhout, kan je tegen een behoorlijk lage prijs een carport maken. Het geld wat van je houten carport overblijft, kan je dan meteen weer gebruiken voor een ander project.

Ook is het maken van een carport van hout totaal niet lastig. De bouwtekening zal ervoor zorgen dat je precies weet wat je moet doen en dat je ook direct de planken in de juiste afmetingen kan zagen of kopen. Het is mogelijk om je hout carport binnen vier uur af te hebben, zolang je de bouwtekening maar goed volgt. Hierdoor ben jij niet al te veel tijd aan de carport bouw kwijt en kan je nog sneller genieten van jouw nieuwe carport!

De voordelen van een carport zijn er eigenlijk teveel om op te noemen. Je beschermd je auto en je hebt als het regent ook nog eens een afdakje om bijvoorbeeld een feestje onder te houden of om onder te barbecueën.

Bouwtekening voor een carport hout

Om je carport van hout te kunnen maken heb je natuurlijk nu alleen nog een bouwtekening nodig. Deze bouwtekening is te vinden in mijn bouwtekeningenpakket, samen met maar liefst nog eens tienduizend bouwtekeningen. Door deze carport hout bouwtekening goed te volgen ben jij binnen enkele uren in het bezit van een prachtige houten carport. Daarmee kan jij je auto beschermen en ook nog eens genieten van bijvoorbeeld een barbecue feestje terwijl het regent. Behalve de carport bouwtekening kan je in dit bouwtekeningenpakket ook nog bouwtekeningen vinden waarmee jij je eigen meubels kunt maken. Zo is het eenvoudig mogelijk om je eigen bank te maken maar kan je ook enorme tafels maken waar je met al je vrienden aan kunt eten. Kortom, met het bouwtekeningenpakket van Fred heb je nog vele jaren plezier en bespaar je ook nog eens duizenden euro’s.

Aarzel daarom niet en ga nu je carport van hout bouwen! Klik hier om de bouwtekening van het carport van hout te bemachtigen!

Carport hout
Carport hout

Een carport hout maken doe je met een goede bouwtekening!

 

Meer van dit soort artikelen

3 reacties

 1. Beste,

  Ik zou een carport willen het probleem is echter dat ik een bouwtekening nodig hebt.
  Heeft u die in uw pakket?

  Alvast bedankt

  Ron Davids

  1. Beste Ron,

   Ja wij hebben meerder bouwtekeningen van carports in ons pakket zitten

   Groeten Fred

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.