De afgelopen maanden komen er steeds meer mailtjes binnen met de vraag of ik een artikel kan schrijven over steigerhout aan de muur. Het overgrote deel van de mailtjes gaat over het maken van een steigerhouten wand en de rest voornamelijk over decoratie van steigerhout aan de muur. Zoals je misschien al weet kan je de bouwtekeningen om bijvoorbeeld een muur of wand van steigerhout te maken in mijn bouwtekeningenpakket vinden. Maar je kunt nog veel meer met steigerhout aan de muur doen. In dit artikel lees je diverse interessante ideeën en inspanningen van andere hobbyisten die met steigerhout aan de muur een prachtige sfeer hebben gecreëerd. Meer weten? Lees dan snel verder!

Steigerhout aan de muur ideeën

Als doe-het-zelver is het niet altijd even eenvoudig om met leuke ideeën te komen. Soms heb je gewoon even wat inspiratie nodig om vervolgens goed aan de slag te kunnen gaan. De afgelopen paar jaar heb ik veel onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van steigerhout aan de muur.

Ten eerste is het mogelijk om verschillende steigerhout kisten te maken die je 180 graden kantelt om deze vervolgens op te hangen. Hierdoor creëer je een heel erg leuk kastje middels een kist van steigerhout. Wat zo fijn is aan het maken van een steigerhout kist, is dat jij dit binnen enkele uren kunt doen. Dat betekent dat jij steigerhout aan de muur kunt aanbrengen met slechts enkele uren werk. Ook voor het geld hoef je niet bang te zijn, want de kosten van steigerhout zijn op dit moment goed te doen.

Een ander leuk voorbeeld is het maken van een steigerhout wand waardoor je pas echt steigerhout aan de muur hebt. Een steigerhout want kan jij zeer eenvoudig maken middels een bouwtekening. Hier ontdek je precies hoe jij het steigerhout moet zagen en moet plaatsen om een steigerhout muur te maken.

Het maken van een steigerhout muur of wand geeft iedere woonkamer een unieke uitstraling waardoor je al snel nog meer steigerhout meubels aan je kamer wilt toevoegen. Steigerhout aan de muur zorgt namelijk voor een vintage en rustieke uitstraling wat met verf of behang niet mogelijk is.

Een andere mogelijkheid voor steigerhout aan de muur is het maken van steigerhout decoraties om aan de muur te bevestigen. Deze decoraties zou je kunnen vormgeven als kastjes maar ook op vele andere interessante manieren. In het bouwtekeningenpakket vind je tal van ideeën voor steigerhout aan de muur die jij allemaal kunt gebruiken om iedere kamer van je huis flink mee op te knappen.

Is steigerhout een lastige houtsoort?

Door voor steigerhout te kiezen, kies je voor een houtsoort waarmee je op een prettige manier meubels en steigerhout aan de muur kunt maken. Steigerhout is uitermate geschikt om mee te werken aangezien het een goed bewerkbare houtsoort is. Ook om te verven is steigerhout ideaal om mee te werken. De vele verfwashes die tegenwoordig voor steigerhout verkocht worden maken ieder steigerhout meubel tot een waar kunstobject.

Klaar om aan de slag te gaan met het maken van steigerhout aan de muur? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe jij aan de bouwtekening voor steigerhout aan de muur kunt komen!

Steigerhout aan de muur maken met een bouwtekening

Middels de juiste bouwtekening kan jij zelf steigerhout aan de muur maken. Van een steigerhout wand tot steigerhout kisten die jij op je muur plaatst alsof het kastjes zijn. Het geeft je muur en kamer zoveel meer sfeer voor een behoorlijk lage prijs.

De juiste bouwtekening om steigerhout aan de muur te maken vind je in mijn bouwtekeningenpakket. Ik ben al behoorlijk wat jaren bezig met het maken van bouwtekeningen. Al deze bouwtekeningen kan jij vinden in één bouwtekeningenpakket. Met deze bouwtekeningen kan jij van alles maken. Van een tafel van teak tot een salontafel van steigerhout. Je kunt zoveel maken als je zelf wilt met de bouwtekeningen van Freds Bouwtekeningen!

Wil je meer te weten komen over dit bouwtekeningenpakket? Lees dan hier alles over Freds Bouwtekeningenpakket klik hier!

Steigerhout aan de muur

Steigerhout aan de muur

Steigerhout aan de muur hebben als decoratie is hot voor goede bouwtekeningen ben je hier aan het juiste adres