Zelf een steigerhouten aanrechtblad maken? Keukengiganten vragen bijzonder hoge bedragen voor een keuken van steigerhout. Het grappige is dat deze hoge prijzen eigenlijk nergens op gebaseerd zijn, want steigerhout kost helemaal niet zo heel veel geld. Daarom kan jij gewoon zelf een steigerhouten aanrechtblad maken en hoef je niet voor duizenden euro’s een steigerhouten keuken te kopen. Een steigerhouten aanrechtblad kan jouw keuken een echte eyecatcher maken, waardoor je nog sneller de aandacht van bezoekers trekt. Een lekkere grote steak op je nieuwe steigerhouten aanrechtblad bereiden, wie wilt dat nou niet? Een steigerhouten aanrechtblad maken is een vrij eenvoudig bouwproject, waar wij jou bij zullen helpen. Hoe? Dan lees je hieronder in de tekst!

Kan ik wel zelf een steigerhouten aanrechtblad maken?

Ja, dit is namelijk helemaal niet lastig. Je hebt waarschijnlijk al wat keukens gezien met steigerhouten aanrechtbladen in de keukenshowroom of bij een goede kennis. Een groot deel van deze aanrechtbladen is een combinatie van verschillende steigerhoutenplanken en kleuren. Een steigerhouten aanrechtblad maken op basis van verschillende kleuren en planken kost ook wat meer tijd dan wanneer je dit met een paar planken zou proberen te doen. Dit komt doordat je ook nog tijd in het samenvoegen en bewerken van de steigerhouten planken moet stoppen. Als je dus al met goede planken het aanrechtblad zou bouwen, ben je een stuk eerder klaar. Het is echter wel weer zo dat je steigerhouten aanrechtblad er dan iets minder origineel uit ziet. Het is dus aan jou om te bepalen hoe jij je aanrecht vorm wil geven.

Waarom een steigerhouten aanrechtblad, en niet gewoon graniet of andere soorten steen?

Een steigerhouten aanrechtblad maken is een veel minder tijdrovende klus dan bijvoorbeeld een aanrechtblad van graniet of een andere steensoort. Omdat de kans dat je een mooi aanrechtblad van steigerhout kan maken veel hoger is, raden wij je aan om ook hiervoor te kiezen. Steigerhout is een makkelijk te bewerken houtsoort en is nog eens goedkoop ook.

Ook zijn beschadigingen op een steigerhouten aanrechtblad mooi en authentiek. Als je een granieten aanrechtblad zou beschadigen zou dit er erg lelijk uitzien. Maar een aanrechtblad van steigerhout kan dit hebben, waardoor je ook na een jaar of tien nog van je zelf gemaakte steigerhouten aanrechtblad kunt genieten. Een steigerhouten aanrechtblad maken kost dus minder tijd, gaat langer mee en is nog eens goedkoop ook. Dus ben je klaar om naar de volgende stap te gaan? Lees dan nu verder hoe!

Op zoek naar een bouwtekening voor je steigerhouten aanrechtblad?

Een steigerhouten aanrechtblad maken gaat natuurlijk wel met een bouwtekening. Wij hebben die bouwtekening voor je, hij zit namelijk in het bouwtekeningen pakket van Fred! Dit bouwtekeningenpakket dat meer dan tienduizend bouwtekeningen rijk is, voorziet jou van al je bouwtekeningen. Dus of je nu een steigerhouten bankstel of een vloer wilt maken, met de tekeningen uit het pakket van Fred kun je dit allemaal doen!

Vraag jij je af hoe jij aan dit pakket kunt komen? Of welke bouwtekeningen er allemaal in dit pakket te vinden zijn? Klik dan nu hier!

Steigerhouten aanrechtblad maken

Steigerhouten aanrechtblad maken

Zelf een Steigerhouten aanrechtblad maken is gemakkelijk met de juiste bouwtekeningen”