Home » Blog » Klustips » De beste cadeau’s die jij zelf kunt maken

De beste cadeau’s die jij zelf kunt maken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hoe je het ook bekijkt, ieder jaar is het kopen van beste cadeau’s een prijzige activiteit. We zijn alleen al aardig wat tijd kwijt aan het bedenken van een goed cadeau. Daarna mag de portemonnee nog getrokken worden om een ‘uniek’ cadeau te kopen.

Ik koop al jaren geen cadeaus meer. Het enige waar ik voor een cadeau geld aan uitgeef, zijn de materialen die ik nodig heb om het cadeau te maken.

Ik kan je namelijk verzekeren dat het meest originele cadeau, een cadeau is dat je zelf gemaakt hebt. De ontvanger van het cadeau zal met een compleet ander oog naar het cadeau kijken. Hierdoor zal een cadeau dat van jou afkomstig is, niet zomaar vergeten worden.

Aangezien je vast niet in een paar seconden de beste cadeau’s zal verzinnen dat jij zelf kunt maken, heb ik vijf bouwtekeningen uitgezocht. Met deze vijf tekeningen, kan jij een present maken waar de ontvanger dolgelukkig mee is.

Top 5 van beste cadeau’s die je kunt maken

Wijnrek – voor de wijnliefhebber

Subtiel maar ongelofelijk elegant. Heb jij een goede kennis of familielid waarvan je weet dat een glaasje wijn op zijn tijd veel voorkomend is? Of ben je stiekem zelf een wijnliefhebber?
De beste cadeau’s die jij zelf kunt maken wijnrek bouwtekeningDan kan jij met een van de bouwtekeningen (uit Fred’s Bouwtekeningen) een wijnrek maken waar je zelf verliefd op zal worden. Er zijn meerdere modellen mogelijk, wat betekent dat je zelf kunt kiezen uit het model wat jij het mooist vindt.

Voor enkele euro’s kan jij al een wijnrek maken. Materialen te koop bij iedere bouwmarkt ofwel doe-het-zelf zaak!

Wil je meer te weten komen over Fred’s Bouwtekeningenpakket?

Lees hier dan meer over Freds bouwtekeningen!

Gereedschapskist – onmisbaar voor de echte klusser

Een gereedschapskist is voor iedereen onmisbaar. Maar een zelfgemaakte gereedschapskist? Die zou zelfs als decoratief object gebruikt kunnen worden, voor bijvoorbeeld planten.

gereedschapskist-voorbeeldNatuurlijk is de bouwtekening gemaakt voor een gereedschapskist waar gereedschap in kan. Ik merk echter dat sommige van onze klussers kiezen om er een bloemenbak of iets anders leuks van te maken. Dat is volgens velen ook zo leuk aan het bouwtekeningenpakket. Je kunt continu nieuwe dingen blijven verzinnen!

Speelgoed – Niet te missen!

Iets waar ik persoonlijk een groot fan van ben geweest: houten speelgoed. Als je vandaag de dag nog houten speelgoed probeert te vinden in een speciaalzaak, kan je de hoofdprijs verwachten.speelgoed-boot

Het maken van houten speelgoed is namelijk een ambacht geworden, aangezien niemand het meer durft te proberen. Dat terwijl het maken van houten speelgoed helemaal niet zo lastig is. Het is slechts een kwestie van doen en oefenen.

In het begin is het maken van kleine onderdelen voor sommigen een obstakel. Naarmate de tijd echter vordert, merkt de gemiddelde klusser al snel dat het maken van houten speelgoed goed te doen is.

Middels de gebruikte materialen kan je verder nog tal van andere spulletjes maken. Je kunt zover uitbreiden als je wilt.

Enkele bekende voorbeelden van houten speelgoed dat je met Fred’s Bouwtekeningenpakket kunt maken, is de houten stoomboot, vrachtwagen en het containerschip. Je kunt nog zoveel meer maken!

Kapstok

Misschien ligt een kapstok wat minder voor de hand, echter is het iets wat altijd van pas kan komen. En helemaal als de kapstok zelfgemaakt is. Hout zorgt ervoor dat de simpelste dingen er stukken verfijnder uitzien. Dit is ook het geval bij kapstokken van hout. Hout zorgt er simpelweg voor dat je een warm gevoel krijgt bij hetgeen wat er wordt gebruikt.

Wil je meer te weten komen over Fred’s Bouwtekeningenpakket?

Lees hier dan meer over Freds bouwtekeningen en maar de beste cadeau’s!

Kisten

Als je regelmatig door woonbladen bladert, valt je al snel op dat decoratieve objecten in iedere woonkamer terug te vinden zijn. Dit komt doordat je met de juiste objecten, iedere woonkamer van sfeer kan voorzien.kist3

Of het nu een industriële woonkamer is met een rauwe look, of een zakelijke studeerkamer. Sommige objecten zijn tijdloos en dus overal toepasbaar.

Een voorbeeld van zo’n tijdloos object, is de steigerhouten kist. Het klinkt zo ongelofelijk simpel en dat is het ook. De kist bouwtekening is makkelijk te volgen en laat je een kist maken waar je duizenden dingen mee kunt doen. Spullen opbergen, gebruiken als stoel, plantenbak en ga zo maar door. Je kunt eindeloos variëren en daarom is het geven van een zelfgemaakte kist altijd goed.

Beste cadeau’s maken met Fred’s Bouwtekeningenpakket

Wat ook nog eens een hartstikke leuk cadeau kan zijn, is dit bouwtekeningenpakket! Voor iedere klusser of aspirerende doe-het-zelver kan het pakket van grote waarde zijn. Behalve de vijf besproken bouwtekeningen hierboven, zijn er nog duizenden andere bouwtekeningen te vinden.

Hierdoor gaat er een wereld open aan mogelijkheden. Van een simpel handdoekenrek (ook een geweldig cadeau om te geven) tot een boomhut voor je kinderen of een veranda.

Fred’s Bouwtekeningenpakket voorziet jou, of de ontvanger, van eindeloze mogelijkheden. En dat is een van de mooiste cadeau’s die je kunt geven.

Wil je meer te weten komen over Fred’s Bouwtekeningenpakket? Lees er dan hier alles over!

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis bouwtekening

Toch liever cadeau’s kopen?

Het kan natuurlijk dat je niet genoeg tijd hebt om zelf nog een cadeau te maken. Heel jammer maar in dat geval kun je via deze site heel makkelijk mooie cadeau’s bestellen klik hier

Meer van dit soort artikelen

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.