Home » Blog » Meubels » Je eigen slaapkamer meubels maken?

Je eigen slaapkamer meubels maken?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Onlangs naar een beddengigant geweest en teleurgesteld terugkomen van een ‘prijzencircus’ waar de prijzen alsnog torenhoog waren? Dan ben je niet alleen want een groot deel van Nederland is van mening dat de huidige prijzen voor bijvoorbeeld een bed onnodig hoog zijn. Gelukkig is hier tegenwoordig een uitstekend alternatief voor; je eigen slaapkamer meubels maken. Door zelf de meubels voor je slaapkamer te maken kan je honderden zo niet duizenden euro’s besparen. En het maken van slaapkamer meubels is nog helemaal niet zo lastig ook.

Daarom leg ik je in dit artikel uit hoe jij bepaalde slaapkamer meubels kunt maken. Want hoe maak je nu eigenlijk je eigen (steigerhouten) bed of een TV-meubel? En kan je een nachtkastje beter maken met of zonder steigerhout? Het antwoord op al deze vragen zijn hieronder te vinden. De tijden van onnodig veel betalen voor dure slaapkamer meubels is voorbij, want nu kan jij dit helemaal zelf doen met mijn bouwtekeningenpakket! Kortom, lees snel verder en ontdek hoe jij zelf slaapkamer meubels kunt maken!

Start nu met het maken van je eigen bed!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het maken van je eigen bed met een goede bouwtekening een haalbaar project. Het is echter wel een project wat wel degelijk lastiger is dan veel andere bouwprojecten. Als je net begint met het maken van meubels, kan je beter eerst voor andere slaapkamer meubels kiezen zoals het maken van je eigen nachtkastje of tv-meubel. Maar als jij besluit je eigen bed te maken dan staat er een ontzettend leuk en leerzaam bouwproject op je te wachten. Met de bouwtekening kan jij precies weten wat je moet doen om je eigen bed te bouwen.

Van alle slaapkamer meubels is het bed de meest complexe, maar ook degene met de grootste besparing. Want de kosten van het maken van een bed liggen ongeveer rond de 300 euro, terwijl je al snel voor een (mooi!) houten bed rond de 1000 euro zou betalen. Door te kiezen voor steigerhout, is het mogelijk om een bed tegen een scherpe prijs te maken. Je zou ook al je andere slaapkamer meubels van steigerhout kunnen maken. Of je nu kiest voor steiger- of kerstenhout, ik kan je verzekeren dat je slaapkamer een gigantische boost krijgt wanneer jij het voorzien van een zelfgemaakt bed.

Welke slaapkamer meubels kan ik nog meer zelf maken?

Behalve je dat je zelf een bed voor je slaapkamer kunt maken, kan je ook nog (nacht) kastjes, loungestoelen en een tv-meubel voor je slaapkamer maken. Deze slaapkamer meubels zijn tegen een lage prijs te maken aangezien je maar weinig hout hoeft te gebruiken. Ook bij deze slaapkamer meubels is het slim om te kiezen voor wat goedkoper hout, zoals steigerhout. Hierdoor kan je de kosten laag houden en ze indien nodig een mooi likje verf geven.

Waar vind ik bouwtekeningen voor slaapkamer meubels?

Om meubels voor je slaapkamer te maken, heb je nu alleen nog de bouwtekeningen nodig. In mijn bouwtekeningenpakket kan je behalve de bouwtekening voor het bed nog duizenden andere bouwtekeningen vinden waarmee jij bijna alles kan maken. Alle slaapkamer meubels zijn vertegenwoordigd in dit bouwtekeningenpakket waarmee jij je nieuwe bed of nachtkastje kunt realiseren. Het werken met bouwtekening is super eenvoudig en nog leuk ook.

Op iedere bouwtekening is duidelijk uitgelegd hoe jij bijvoorbeeld je slaapkamer meubels kunt maken en welke stappen je moet zetten om je nieuwe bed werkelijkheid te maken.

Meer weten over dit bijzondere bouwtekeningenpakket? Klik dan nu hier en ontdek!

slaapkamer meubels
Slaapkamer meubels zelf maken

De mooiste slaapkamer meubels maak je zelf met goede bouwtekeningen

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.