Iedere ouder is erop uit om zijn of haar kind de leukste tijd te geven. Of dat nu met speelgoed of dagjes uit is, dat is gewoon iets wat we graag willen. Een geweldig en praktisch cadeau, is een schildersezel voor je kind. Online zien we prijzen verschijnen voor kind schildersezels die boven de honderden euro’s uitkomen. Dat is natuurlijk van de gekke, waardoor er niets anders op zit dan het heft in eigen handen te nemen. Een schildersezel voor je kind zelf maken, is echter een voortreffelijke optie. Voor een bescheiden bedrag, geef jij jouw kind een cadeau waar nog lang van genoten kan worden. En wie weet is jouw kind wel de nieuwe Van Gogh of Rembrandt. Dan heb je helemaal goud in handen ;-). Voor iemand anders een kind schildersezel maken is ook een leuk idee, het is een cadeau dat niemand verwacht! Wil jij lekker snel aan het werk met het maken van zo’n schildersezel voor je kind? Dan ga ik jou vertellen hoe jij dat moet doen!

Stap 1: Gebruik een bouwtekening

Ik heb er, in tegenstelling tot veel van mijn andere artikelen, eens voor gekozen om net zoals op de bouwtekening in stappen te werken. Straks zal jij met de bouwtekening ook in stappen werken, dus dan kom je alvast lekker in de sfeer voor een schildersezel kind maken.

Dit schildersezel gaan we maken met een bouwtekening. Helemaal onderaan dit artikel vertel ik je hoe jij aan die bouwtekening komt. De tekening is voorzien van informatie die jij voor het uitvoeren van de drie onderstaande stappen nodig hebt. Zonder een bouwtekening zal jij geen goede schildersezel voor je kind kunnen maken. Dus waarom zou je zonder werken?

Stap 2: Gebruik de materialenlijst

Op de schildersezel bouwtekening, zijn de materialen netjes opgesomd die jij voor dit project nodig hebt. Ik verkoop zelf geen materialen en ben daarom ook onafhankelijk in de keuze voor deze materialen. Dat betekent dat je zelf kunt kiezen waar je de materialen koopt. Sommige klussers, ook voor een kind schildersezel maken, vinden thuis ook nog wel eens materialen die zij voor een project zoals dit kunnen gebruiken. Graaf daarom ook je huis eens door en misschien ben je daardoor wel nog goedkoper uit!

Stap 3: Ga met de bouwtekening een kind schildersezel maken!

Als je alle materialen in huis hebt gehaald, is het zover. We gaan voor je kind een schildersezel maken waar leuk op geschilderd kan worden. Het maken van zo’n schildersezel is eenvoudig te doen met de tekening. Volg de duidelijke stappen iedere keer in de juiste volgorde. Vergeet niet om goed in de gaten te houden of alles stevig in elkaar zit, dan zal het zonder twijfel goed gaan!

Is het gelukt om een schildersezel kind te maken? Dan moeten we snel door naar de vierde en laatste stap.

Stap 4: Werk het schildersezel netjes af

Ben je klaar met het maken van het kind schildersezel? Dan kunnen we ervoor kiezen om alles netjes te verven, maar eerst moet het schildersezel goed geschuurd worden. Gebruik hiervoor ruw schuurpapier, zodat er geen splinter meer te vinden is. Je wilt een veilig schildersezel voor je kind maken en dat kan alleen als jij goed controleert of alles netjes is afgewerkt.

Is alles veilig en is je schildersezel af? Dan heb jij een prachtig cadeau om aan je kind te geven!

Wil jij vandaag nog voor je kind zo’n schildersezel maken? Dan kan jij hieronder ontdekken hoe je aan de bouwtekening en aan het bouwtekeningenpakket komt!

De belangrijkste stap: download het bouwtekeningenpakket

Zonder de juiste bouwtekening kom je als doe-het-zelver eigenlijk nergens. Welk doe-het-zelf project je ook uitvoert, de juiste bouwtekening helpt je om netjes te werken en een kwalitatief product af te leveren. Of je nu een hobbyist of professional bent, de tekeningen van Fred’s Bouwtekeningen zijn onmisbaar.

Met duizenden tekeningen in één pakket, heb je nooit meer een ander pakket of hulpje nodig. Straks kan jij alles zelf maken, van een schildersezel voor je kind tot een tuinhuis of overkapping. Meubels voor binnen en buiten, van een bank tot een schommelstoel, kan jij helemaal zelf maken.

Wil je de schildersezel bouwtekening downloaden en je kind een glimlach geven met dit geweldige cadeau? Klik dan hier om het pakket te ontdekken klik hier.

schildersezel kind maken

schildersezel kind maken