Home » Blog » Steigerhout » Buiten steigerhout meubels maken? Lees hier hoe!

Buiten steigerhout meubels maken? Lees hier hoe!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Steigerhout buiten gebruiken, dat is een hartstikke slim idee! Steigerhout is namelijk een houtsoort die er ook buiten prachtig uitziet. Daardoor kan je vrijwel ieder meubel dat je voor binnengebruik kunt maken ook voor buitengebruik maken. Buiten steigerhout meubels gebruiken is iets wat je in Nederland steeds vaker ziet, echter heeft een groot deel van deze mensen ervoor gekozen om de meubels te kopen. Jij kan voor jouw buiten steigerhout meubels bouwtekeningen gebruiken om deze meubels zelf te maken, wat jou uiteindelijk behoorlijk wat geld kan besparen.

In dit artikel lees jij precies welke meubels van steigerhout jij voor buiten kunt maken. Ook vertel ik je hoe jij buiten steigerhout moet onderhouden zodat je steigerhout meubels er voor langere tijd goed uit blijven zien. Er zijn tal van buiten steigerhout meubels die jij kunt maken, en het zal je soms zelfs verbazen wat voor meubels jij zelf zou kunnen maken. Aan de hand van mijn bouwtekeningen leer jij stap voor stap je eigen meubels te maken, zo ook meubels voor buiten. Steigerhout is hiervoor een uitstekende houtsoort, omdat je met een klein budget al iets prachtigs kan maken. Ben jij klaar om meer te weten te komen over het maken van buiten steigerhout meubels? Lees dan snel verder!

Welke buiten steigerhout meubels kan jij bouwen?

Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt, kan jij zoveel bouwen als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het bouwen van een simpele tuinbank voor buiten. Steigerhout is hier een een uitstekende houtsoort voor. Heb je wat meer tijd en budget? Kies er dan voor om bijvoorbeeld een buiten steigerhout loungeset te maken. Je kunt deze loungeset laten bestaan uit tuinmeubels als een bank, brede stoelen en een lage loungetafel. Buiten steigerhout meubels maken is iets wat iedere doe-het-zelver moet doen. Als jij echt een uitdagend project met buiten steigerhout wil doen, kies er dan voor om een eigen tuinhuis van buiten steigerhout te maken.

Het steigerhout is buiten eenvoudig te onderhouden, maar dient wel tenminste twee keer paar jaar gebeuren. Dit kan doen door bijvoorbeeld grondverf of beits aan te brengen. Het voordeel van regelmatig onderhoud is dat jij de levensduur van het steigerhout buiten behoorlijk kan verlengen.

Je kunt voor steigerhout meubels die jij buiten gebruikt nieuw en oud steigerhout gebruiken. Gebruikt steigerhout gaat wel iets minder lang mee wat logischerwijs komt doordat het al enige tijd in de roulatie is. Echter is vaak het prijsverschil tussen beide soorten steigerhout een goede reden om voor gebruikt steigerhout te kiezen.

Bouwtekeningen voor buiten steigerhout meubels

Om al jouw steigerhout meubels voor buiten te maken, moet je nog wel even in het bezit komen van de juiste bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zijn zoals je misschien al kon lezen verzameld in mijn beroemde bouwtekeningenpakket. In dit bouwtekeningenpakket vind je meer dan tienduizend bouwtekeningen die jou helpen bij het realiseren van al jouw bouwdromen. Van het maken van een steigerhouten loungebank voor buiten tot het creëren van een kersenhout bureau, vrijwel ieder meubel is te maken met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket.

Als beginner hoef je niet bang te zijn dat het lastig is om zelf meubels te maken, zoals buiten steigerhout meubels. De bouwtekeningen zijn gebruiksvriendelijk opgesteld waardoor jij precies weet wat en wanneer je iets moet doen om een meubel te maken. De afmetingen en de juiste stappen zijn duidelijk weergegeven zodat je precies weet wat je te doen staat.

Ben jij klaar om steigerhout buiten te gebruiken voor het maken van mooie tuinmeubels? Of wil je andere meubels met mijn bouwtekeningen maken? Klik dan nu hier en ontdek welke meubels jij allemaal met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket kunt maken!

Buiten steigerhout
Buiten steigerhout

Buiten steigerhout meubels zelf maken doe je met goede bouwtekeningen

Meer van dit soort artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.