Het kopen van een Steigerhouten bank is een kostbare aangelegenheid. Je betaald hiervoor vaak honderden euro’s en dan is je Steigerhouten bank nog steeds niet naar je zin of hij pas net niet op de plaats waar jij hem wil hebben. Je kunt je Steigerhouten bank opmaat laten maken maar zoals je weet zijn de loonkosten erg hoog en ben je alsnog vele honderden euro’s armer dus dit is niet echt de oplossing die je zoekt. Vooral daarom wil ik je erop wijzen dat je ook zelf iets kunt doen, namelijk een steigerhouten bank maken. Hoe dat kan, lees je verderop.

Zelf een steigerhouten bank maken met een tekening

Wat dan? Maak je Steigerhouten bank zelf hiermee bespaar je honderden euro’s en het is nog ontzettend leuk om te doen ook! Maar hoe kun jij je eigen Steigerhouten bank zelf maken?

Daar heb ik een oplossing voor bedacht door met de Steigerhouten Meubelengids te komen. Met stap voor stap bouwtekeningen laten we zien wat je moet doen om zelf je eigen Steigerhouten bank of andere steigerhouten meubelen te maken. In deze gids staan: steigerhouten banken, steigerhouten kasten, steigerhouten stoelen, steigerhouten tafels, steigerhouten bloembakken en nog veel meer.

Dat jij zelf prachtige dingen met steigerhout kunt maken is geen geheim, maar daar moet jij zelf natuurlijk ook iets voor doen. De handen moeten uit de mouwen, want ook bij een steigerhouten bank maken gaan we echt hard aan de slag. Lastig is het niet, maar het vraagt wel je aandacht. Het volgen van de aanwijzingen uit de steigerhouten meubelengids net zoals de bouwtekening is zeer belangrijk. Doe dan ook alles volgens het ‘boekje’ en verwerk aanpassingen pas als je zeker weet dat dit bouwtechnisch kan. Je kan natuurlijk een steigerhouten bank maken zoals je dat zelf wilt!

steigerhouten bank

Zelf je eigen steigerhouten bank maken

Hoe ga je aan de slag om zelf je eigen steigerhouten bank te maken. Stap 1 meet de ruimte die je beschikbaar hebt. Deze stap is de belangrijkste stap hiermee voorkom je dat je jouw bank te groot maakt. Je kunt je bank nu zo groot maken als je zelf wilt. Stap 2 bekijk de voorbeelden in de steigerhouten meubelengids en gebruik de handige bouwtekeningen. Stap 3 zoek op internet bijvoorbeeld marktplaats of bij een bouwbedrijf bij jouw in de buurt naar steigerhouten planken en steigerhouten balken. Dit kan lucratief zijn ten opzichte van een bouwmarkt. Op Marktplaats zijn namelijk veel klussers die te veel steigerhout hebben liggen en hier van af willen. Hier krijg je vaak dan ook een goede prijs voor en dat is voor bij een steigerhouten bank maken wel zo prettig.

Naast deze steigerhouten meubelengids krijg je ook nog eens toegang tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en doe-het-zelf plannen zodat er nooit meer een klus in of om het huis is waar er geen bouwtekeningen van zijn. Hierin vind je letterlijk alles wat jij je maar kunt bedenken. Zoals: Tuinhuisjes, deuren, pergolas, schuurtjes, schildersezels, kasten, kippenhokken, trappen, banken en nog veel en veel meer. Wil je direct toegang? Klik hier

Zelf je eigen steigerhouten bank maken is super makkelijk, leerzaam en scheelt bakken geld.