Home » Blog » Banken » Zelf een loungebank maken? Ik vertel je hoe!

Zelf een loungebank maken? Ik vertel je hoe!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Heb jij een mooie tuin waar jij in de zomer van de zon wil kunnen genieten? En wil jij voor je tuin zelf een loungebank maken waar jij van de overheerlijke Nederlandse zon kunt genieten? Dan ben je op de juiste website uitgekomen want ik ga jou helpen bij het zelf maken van een loungebank. De mooiste loungebank maak jij namelijk helemaal zelf. Een loungebank maken is namelijk helemaal niet zo lastig als dat sommige instructies doen denken. Je kan in dit artikel lezen hoe jij je eigen loungebank maakt waarmee jij in de zomer lange avonden kunt doorbrengen in je tuin.

Zelf een loungebank maken kan je het beste doen met steigerhout. Steigerhout is namelijk van zichzelf een houtsoort dat je loungebank een uniek uiterlijk geeft. Ik ben zelf al vele jaren timmerman en dat laat ik graag zien middels de vele bouwtekeningen die ik voor meubels gemaakt heb. Ook zelf een loungebank maken was ooit een droom van mij, die ik gerealiseerd heb door gewoon aan de slag te gaan. Nu kan jij hiervan profiteren doordat jij gebruik kunt maken van mijn loungebank bouwtekening. Zelf een loungebank maken is een stuk dichterbij dan jij denk en is voor iedere doe-het-zelver mogelijk.

Waar moet ik bij zelf een loungebank maken op letten

Je hoeft niet bang te zijn dat je tegen veel lastige situaties aan gaat lopen bij het maken van je loungebank. Zelf een loungebank maken zorgt er namelijk voor dat je behoorlijk wat invloed hebt op het uiteindelijke eindproduct. Gaat er wat fout, dan kan je binnen korte tijd je fout repareren door bijvoorbeeld even een nieuw plankje te halen.

Om zelf een loungebank te kunnen maken moet je wel even het juiste hout bemachtigen. Je kunt uit de meest uiteenlopende houtsoorten voor je loungebank kiezen. Een veel gekozen houtsoort is steigerhout, vooral omdat het zo goed bewerkbaar is en je het met een likje verf kan omtoveren tot een prachtig soort hout.

Een loungebank zelf maken kan verder met de gebruikelijke materialen zoals een accutol en diverse schroeven. Test regelmatig of de bank stevig genoeg is door deze te beladen met gewicht of kracht. Hierdoor weet je dan ook zeker of je bank goed bestand is tegen een normale belading.

Wat kan ik behalve een loungebank zelf nog meer maken

Je kunt behalve een loungebank zelf maken nog veel meer meubels voor je tuin maken. Of jij je loungebank nu zelf maakt voor je tuin of woonkamer, het is mogelijk hier nog veel meer zelfgemaakte meubels bij te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan tuinstoelen van hout voor je tuin. Zelfgemaakte meubels zien er altijd beter uit toch?

Ook het maken van traditionele tuinbankjes is iets dat jij zelf kunt doen. Zo kun je naast een loungebank zelf maken nog veel meer tuinmeubels maken! Het besparen kan beginnen wanneer jij besluit om je eigen meubels voor binnen- en buitengebruik te maken.

Bouwtekeningen van Fred

De bouwtekeningen van Fred gaat jou helpen bij het creëren van de mooiste meubels. Denk bijvoorbeeld aan het maken van al je tuinmeubels of natuurlijk het zelf maken van een loungebank. Ook nog je eigen keuken of tv-meubel maken? Dit zijn ook meubels die jij zelf kunt maken met de bouwtekeningen uit het bouwtekeningenpakket van Fred!

Wat ik je kan vertellen is dat als jij voldoende motivatie toont, jij de mooiste meubels helemaal zelf kan maken en zo enorm veel geld kunt besparen. Begin met het zelf maken van een loungebank en ga vanaf dat punt verder zodat jij de mooiste meubels zelf kunt maken!

Wil jij meer weten over Freds Bouwtekeningen of ben je benieuw of jouw toekomstige bouwproject ook tussen deze bouwtekeningen zit? Klik dan hier voor meer informatie over het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten!

Zelf een loungebank maken
Zelf een loungebank maken

Zelf een loungebank maken doe je met goede bouwtekeningen

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis bank bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.