Home » Blog » Bar bouwtekening, realiseer je droom!

Bar bouwtekening, realiseer je droom!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hoeveel mensen hebben de bar bouwtekening wel niet gebruikt om hun droom waar te maken? Het hebben van een eigen bar is van velen een droom, maar wist je dat je eenvoudig deze droom kunt realiseren? Een bar bouwtekening stelt jou namelijk in staat om helemaal alleen iets te maken waar jij tot in mensenheugenis met plezier gebruik van kan maken.

Daarom vind ik het zo prachtig dat al zoveel mensen van de bar bouwtekening gebruik hebben gemaakt. Wist je trouwens dat de bouwtekening voor een bar in diverse vormen beschikbaar is en jij dus zelf een formaat en vorm kunt uitkiezen die bij jouw ideeën past? Vast niet, maar dat maakt niet uit, want ik vertel je alles over dit project. Ik weet precies wat jij verder moet weten om met de bar bouwtekening iets te maken waardoor jij iedere week een lekker borreltje aan je eigen bar kunt doen. Meer weten? Lees dan snel verder en begin met de bar bouwtekening!

Wat wil je precies maken?

Steigerhouten bar zelf maken
Steigerhouten bar zelf maken

Vooraf dat jij ook maar iets met de bar bouwtekening gaat doen, is het van belang dat jij jezelf vraagt wat je precies wilt maken. Er zijn meerdere bar bouwtekeningen waarmee je straks een bar kunt maken, dus het is wel zo handig om te weten wat je precies wilt maken. Ik raad je aan eerst alle bouwtekeningen voor dit project te bekijken voordat jij je keuze maakt.

Voorbereidingen

Welke locatie moet de bar komen te staan? Meet de ruimte goed in zodat je weet wat je precies kwijt kunt. Verder is het goed om even na te gaan wat je precies wil hebben.

Past de bouwtekening wel bij jouw project of moeten er aanpassingen aan de afmetingen gedaan worden. Dit is natuurlijk altijd mogelijk, aangezien een bar altijd kan maken in grotere of kleinere afmetingen.

De afmetingen die je op de bar bouwtekening ziet staan, kunnen naar verhouding worden aangepast. Je kunt de afmetingen procentueel laten toe- en afnemen, maar niet zomaar in absolute hoeveelheden. Reken uit hoeveel procent kleiner de afmetingen moeten worden en je kan vanzelf de afmetingen aanpassen op de bar bouwtekening. Dit betekent dat je zelf invloed hebt op de grootte van jouw bar en dat iedere bar bouwtekening te gebruiken is voor jouw project!

Met een bar bouwtekening aan de slag

Je zal vast denken, ik ben geen professionele doe-het-zelver en heb nog nooit met een bouwtekening gewerkt, wat moet ik dan met een bar bouwtekening? Dat weet ik wel, want van wat voor soort niveau doe-het-zelver je ook bent, zelfs als je nog nooit met een bouwtekening gewerkt hebt, kan je aan de slag met de bar bouwtekening. Het werken met een dergelijke tekening is niet lastig, je moet vooral netjes alle stappen volgen en dan komt het allemaal goed. Op de hoofdpagina kan je diverse voorbeelden vinden van eerder uitgevoerde projecten, wat wel voldoende zegt toch?

Straks kan jij op de bar bouwtekening vinden welke spullen jij moet kopen (of uit je schuur moet halen als je al wat spullen in huis hebt). Hiernaast staan netjes de afmetingen zodat het eigenlijk meer een kwestie van in elkaar zetten gaat worden. Want ook die informatie is natuurlijk uitgebreid weergegeven op de bar bouwtekening. Zo kan jij eenvoudig je eigen bar maken en daar nog heerlijk van genieten ook.

De kosten kunnen laag worden gehouden door van ouder hout gebruik te maken, wat de bar er ook nog eens hartstikke vet uit laat zien. De bar bouwtekening downloaden? Ga dan snel verder!

Waar kan ik de bar bouwtekening vinden?

Direct de bar bouwtekening downloaden om met de bouw van de bar te beginnen? Dat kan via Freds Bouwtekeningenpakket, het pakket waar meer dan tienduizend bouwtekeningen in zitten. Vrijwel alles is te maken met het pakket van Fred, wat betekent dat je geen geld meer hoeft uit te geven aan nieuwe meubels. Het maken van een bank, tafel, bed of tuinset is dan mogelijk, maar natuurlijk ook de bar met de bar bouwtekening!

Vandaag nog beginnen? Klik dan hier om alles over het pakket en de bar bouwtekening te ontdekken.

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Bar bouwtekening
Bar bouwtekening

Een bar zelf maken of kopen?

Zit je te twijfelen wat je het beste kunt doen? Zelf aan de slag te gaan om een bar te maken of toch liever een bar kopen die kant en klaar is. Lees hier de voordelen en de nadelen op een rij. Zodat je een juiste beslissing kan nemen.

Voordelen van een bar kopen.

 1. Makkelijk je hoeft zelf niet veel te doen dan alleen op locatie zetten.
 2. Geen gereedschappen of bouwtekeningen nodig.

Nadelen van een bar kopen.

 1. Kosten zijn erg hoog.
 2. Je bent afhankelijk van standaard maten.
 3. Maatwerk in onbetaalbaar.
 4. Kwaliteit valt vaak tegen.

Waar kun je het beste een bar kopen?

Wil je nu de bovenstaande nadelen zo min mogelijk hebben. Ga dan op zoek naar een bedrijf waar je wel een goede kwaliteit en prijs verhouding hebt. Je wil dat het aan de volgende eisen voldoet:

 1. Snelle levering vandaag besteld en morgen in huis.
 2. Goede garantie voorwaarden.
 3. Kwaliteit moet ook goed zijn.
 4. Kosten zo laag mogelijk.
 5. Liefst ook nog veel variatie.
 6. Niet goed geld terug garantie.

Dat valt misschien niet mee zul je denken en dat klopt. Toch is er een website waar zo ongeveer aan al deze eisen wordt voldaan. Daar kun je dan ook het beste je bar kopen.

De voordelen van zelf een bar maken.

 1. Heel goedkoop.
 2. Elke willekeurige afmeting zonder dat je dit veel extra kost.
 3. Makkelijk te maken met behulp van onze bouwtekeningen.
 4. Beste kwaliteit.
 5. Snel te maken.
 6. Gereedschappen heb je al in huis.
 7. Veel voldoening en waardering.

Enkele nadelen van een bar zelf maken.

 1. Je bent wat klustijd kwijt.
 2. Een bouwtekening is onmisbaar. Al hebben we daar een goede oplossing voor zo je hebt kunnen zien.

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Wat ga jij doen? Zelf aan de slag om een bar te maken of toch liever kopen? Zet het hier in een reactie onder dit bericht.

Meer van dit soort artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.