Een bedstee maken, het is een wat uitdagender activiteit dan een groot deel van mijn andere bouwtekeningen. Maar het is natuurlijk een project dat prima mogelijk is. De bedstee bouwtekening is uitstekend voor iedereen die zelf een meubel wilt maken. Dat hoeft absoluut niet veel geld te kosten, maar zoals altijd heb je hier helemaal zelf invloed op. Hoe jij goedkoper met de bedstee bouwtekening dit project kunt uitvoeren lees je verderop. Je leest namelijk ook hoe jij de tekening kunt gebruiken om dit project met succes te maken. Het kost tijd en geld, maar vergeleken met de aanschaf van een bedstee is het een gigantisch verschil. Ik laat je maar al te graag zien hoe goed het mogelijk is om zelf een bedstee te maken. Wil jij meer weten? Dan raad ik je aan snel verder te lezen!

Wat jij precies moet weten

Ik wil er niet geheimzinnig over doen, het belangrijkste dat jij voor dit project moet hebben is motivatie. Als je er al een beetje tegenop kijkt, heb ik liever dat je niet met een bouwtekening uit mijn pakket aan de slag gaat. Ben jij gemotiveerd en wil jij met de bedstee bouwtekening aan de slag, dan ga jij gegarandeerd een prachtige bedstee maken. Let jij goed op alle stappen weergegeven op de tekening, dan zal je zonder al te veel problemen een heerlijke slaapplek creëren. Dat is wat je simpelweg kan doen met de bedstee bouwtekening.

Op deze bouwtekening is de benodigde informatie te vinden voor dit bouwproject. Om te beginnen wil je natuurlijk weten welke materialen er allemaal nodig zijn. Ik heb een complete lijst toegevoegd met daarin alle materialen die je nodig hebt inclusief de afmetingen. Dat betekent dat je ook de schroeven en beugels hierin terug kunt vinden. Verder zie je ook staan welke houtsoort ik jou adviseer.

Werken met een bedstee bouwtekening

Bij het kopen van de materialen kan je zelf bepalen hoe duur je het allemaal maakt. Wil je zo goedkoop mogelijk met de bedstee bouwtekening het bed maken, dan kan je op de materialen behoorlijk bezuinigen. Niet dat ik je dit kan aanraden, maar het kan zeker. Beter hout gaat langer mee en kost niet heel veel extra.

Kijk voor de zekerheid ook even wat voor materialen je al in huis hebt. Vaak kan je al een deel van de materialenlijst van de bedstee bouwtekening vullen met de materialen die je nog in huis hebt liggen.

Als je eenmaal klaar bent om de bedstee te maken, dan kan je op dezelfde bedstee bouwtekening zien wat je moet doen. Wist je trouwens dat er verschillende bedstee bouwtekeningen zijn zodat je ook meerdere soorten kunt kiezen?

Stap voor stap is alles weergegeven wat er moet gebeuren. Deze stappen moeten in de juiste volgorde gevolgd worden zodat de constructie zo stevig mogelijk is. Dan weet je zeker dat je niet met een instabiel bed te maken krijgt. De bedstee bouwtekening is erop ingericht dat deze stappen op de juiste manier gevolgd worden, doe dit dan ook!

Waar kan ik deze werktekening downloaden?

Freds Bouwtekeningenpakket is het pakket waar duizenden bouwtekeningen in verzameld zijn, waaronder die voor een bedstee. Ik vertelde je al dat er verschillende types te bouwen zijn, wat natuurlijk van pas komt wanneer je wat extra keuze wilt hebben.

Echter kan je na dit project met de bedstee bouwtekening ook bijzonder veel andere dingen maken. Ooit al eens gedacht aan het maken van meubels voor in de woonkamer? Een mooie grote kast waar je televisie in kunt staan of een kast voor al jouw favoriete boeken? Dat zijn slechts een paar opties voor in de woonkamer uit het complete pakket. Zoals je ook zult zien is er voor buiten ook veel zelf te bouwen. Zelfs een schommel kan jij zelf maken!

Wil jij nu meer informatie lezen over de bedstee bouwtekening en ook aan de slag gaan? Dan kan je hier verder lezen.

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

bedstee bouwtekening

Het resultaat na gebruik van onze: bedstee bouwtekening

Met deze bedstee bouwtekening is een bedstee maken makkelijk