Home » Blog » Bouwtekeningen » Bouwtekening kopen en direct downloaden

Bouwtekening kopen en direct downloaden

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Is het kopen van een bouwtekening hetzelfde als het gebruiken van een kant-en-klaar bouwpakket? Nee, dit is namelijk de manier om te laten zien dat jij meer bent dan een standaard kast of bank. De bouwtekeningen van fredsbouwtekeningen.nl zijn het afgelopen jaar meer dan twintigduizend keer ingezet.

Dat hoor je goed, zoveel klussers hebben besloten een bouwtekening te kopen en aan het werk te gaan. Het resultaat hiervan is overal op het internet te zien, waaronder de officiële Facebook-pagina van Fred.

Maar een bouwtekening kopen, hoe werkt dat precies? Welke soorten kan je vinden en is dit voor alle niveaus mogelijk?

Ik vertel je, in het kort, de magie van Freds Bouwtekeningen.

Als er een manier is om de klusser in jezelf naar boven te halen, dan is het wel op de manier van Fred.

Voor wie is Freds Bouwtekeningen?

Bouwtekening kopen en direct downloaden
Bouwtekening kopen en direct downloaden

Het kan zomaar zo zijn dat je al meerdere keren op deze website bent geweest. Waarschijnlijk om een bouwtekening te kopen, aangezien dat precies is waar je nu over leest. Ik laat je echter op een prettige wijze kennismaken met wat ik doe, zodat je zelf kunt ontdekken wat je precies nodig hebt.

Laten we beginnen met de reden waarvoor je hier bent, je wilt namelijk een bouwtekening kopen. Mogelijk twijfel je nog, want je bent nog steeds dit artikel aan het lezen en nog niet aan het klussen. Ik weet doorgaans redelijk goed waar klussers over kunnen twijfelen voordat ze de stap maken om te beginnen, daarom help ik het eerste probleem alvast uit de lucht.

Iedereen die in staat is om eenvoudige stappen te volgen die op de bouwtekening staan beschreven, kan met bouwtekeningen meubels maken. Je zal weliswaar niet meteen een boomhut op drie meter hoogte kunnen maken. Maar hoogstwaarschijnlijk had je dat ook niet verwacht als je een beginnende klusser bent.

Voor de beginnende klussers zijn er al meteen veel projecten waar direct mee gestart kan worden. Meubels maar ook tuinmeubels en kippenhokken zijn goede doe-het-zelf projecten om mee te starten. Daar later meer over.

Kortom, je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat het pakket te lastig is. Iedereen zal met de tekeningen overweg kunnen.

Ben je geen beginnende klusser, dan kan je al meteen door en een bouwtekening kopen. Want dan zijn zelfs onze lastigste bouwtekeningen jou niet te machtig.

Dit staat jou allemaal te wachten.

Bouwtekening kopen? Wat staat daar dan op?

Bouwtekening kopen en direct downloaden
Bouwtekening kopen en direct downloaden

De tweede vraag die ik het vaakst binnenkrijg, is wat er precies te vinden is op een gekochte bouwtekening. Ik zou daar heel kort over kunnen zijn, alle informatie staat er namelijk op die je ooit nodig zou kunnen hebben voor een bepaald project.

Samengevat, kan je deze drie elementen vinden op een gemiddelde bouwtekening:

  1. Een duidelijke lijst met alle materialen die je voor een project nodig hebt. Dat betekent, informatie over alle spullen die je moet kopen in alle juiste afmetingen. Afmetingen van planken, types schroeven en andere bevestigingsmaterialen. Je weet dus precies wat je in huis moet halen om een bepaald project te realiseren.
  2. Op de bouwtekening die je kunt kopen, staat een kraakheldere stappenlijst. Deze lijst moet in de aangegeven volgorde doorlopen worden. Dit overzicht gaat er tenslotte voor zorgen dat je een sterk meubel maakt en niet een krakkemikkig aftreksel.
  3. En zoals je mag verwachten, geef ik regelmatig ook nog tips over extra zaken. Denk hierbij aan tips voor het onderhoud van tuinmeubels of uitbreidingsmogelijkheden voor een tuinbank. Bouwtekeningen kopen is een investering waar je geen spijt van krijgt. Dat kunnen tienduizenden eerdere klussers al met trots aantonen.

Probeer maar zulke complete bouwtekeningen te vinden bij een andere site. Ik kan je alvast een geheim verklappen, dat gaat je niet lukken.

Deze tekeningen zijn het populairst

opklapbare picknickbank
opklapbare picknickbank

Omdat ik niet alle duizenden bouwtekeningen die jij kunt kopen kan beschrijven, heb ik de populairste even op een rijtje gezet. Zo kan jij alvast een idee krijgen wat je straks in het pakket kunt vinden.

Voor veel projecten zijn er tientallen bouwtekeningen te vinden. Er zijn voor diverse projecten meerdere bouwtekeningen doordat er meerdere modellen zijn toegevoegd. Je kunt bijvoorbeeld meerdere soorten boekenkasten maken. Hierdoor ben je niet gebonden aan één enkel soort en kan je bouwtekeningen kopen voor verschillende modellen.

Als we kijken naar de populairste bouwtekeningen, komen doorsnee projecten als kasten, banken, tafels en stoelen het meest voor. Dit zijn simpelweg de meubels die we het vaakst gebruiken. Logischerwijs is dit dan ook wat we het liefst bouwen.

Van alle meest voor de hand liggende projecten, zijn veel verschillende tekeningen te vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw bank er hetzelfde uitziet als een die van een andere Freds Bouwtekeningen gebruiker.

Bekijk hier wat je precies kunt verwachten ->

Klussers opgelet: er is nog zoveel meer

Ik vind het belangrijk dat we niet altijd dat maken, wat het meest voor de hand ligt. Daarom motiveer ik mijn gebruikers altijd om behalve standaard-projecten, ook af en toe verder te kijken. Want je kunt wel een bouwtekening kopen voor een bank, maar wat doe je met alle overige tekeningen?

Aangezien je de tekeningen toch al binnenkrijgt, kan je er net zo goed gebruik van maken.

Op regelmatige basis verstuur ik naar mijn ‘subscribers’ een blogartikel. In deze artikelen probeer ik ze warm te krijgen voor bepaalde projecten. En als het dan even kan, stuur ik ook nog mijn top vijf tekeningen door.

Tussen deze items (bouwtekeningen die ook jij kunt kopen), staan zeer unieke exemplaren. Badkamermeubels maken? Zoals een handdoekenrek, badkamerkast of een simpel toiletkastje. Of wil je avontuurlijker gaan en bouw jij liever een prachtige blokhut voor in de tuin of een Oostenrijkse zithoek in de woonkamer.

De mogelijkheden zijn met de vele bouwtekeningen ongelimiteerd, want de inhoud van Freds Bouwtekeningen is zeer divers. Dat geeft jou alleen maar nog meer de kans om een prachtig project te maken!

Hier kan jij de bouwtekening kopen

Welk project je ook voor staat te popelen om een bouwtekening voor te kopen, dit is jouw kans. Ik nodig je namelijk uit om ook gebruik te maken van Freds Bouwtekeningen. Dit is absoluut het meest complete bouwtekeningenpakket dat je gaat vinden.

Met bouwtekeningen voor de meest diverse projecten hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw volgende project er niet tussen zit. Bouwtekeningen kopen? Dat hoeft niet meer, want je hebt straks alle tekeningen in je bezit die je ooit nodig zal hebben.

Waar wacht je nog op? Jouw droomprojecten in handbereik!

Meer van dit soort artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.