Home » Blog » Bouwtekeningen » Inhoud van Freds Bouwtekeningen

Inhoud van Freds Bouwtekeningen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

In deze onderstaande video zie je precies de inhoud van Freds Bouwtekeningen
Voor direct toegang tot de tekeningen klik hier

Direct toegang klik Nu hier

Inhoud Freds bouwtekeningen
Inhoud Freds bouwtekeningen Direct toegang klik op plaatje

Inhoud Freds Bouwtekeningen

Welkom bij Freds Bouwtekeningenpakket! Zoals je weet zitten er maar liefst tienduizend bouwtekeningen in het complete pakket. Een volledige lijst van deze bouwtekeningen zou natuurlijk vrij onoverzichtelijk zijn. Daarom heb ik de belangrijkste bouwtekeningen in categorieën ondergebracht. Deze hoofdcategorieën zijn telkens voorzien van een zip bestandje met daarin de diverse bouwtekeningen die tot diezelfde categorie behoren. Om je een nog beter beeld te geven van de complete inhoud van het Freds Bouwtekeningenpakket, licht ik iedere categorie apart toe.

Badkamer

We beginnen met een categorie waar we naar mijn mening te weinig voor bouwen; de badkamer. Je kunt met de inhoud van Freds Bouwtekeningen voor je badkamer de mooiste badmeubels zelf maken. Een voorbeeld van drie doe-het-zelf projecten voor in de badkamer zijn;

 • Badkamermeubel
 • Handdoekenrek
 • Handdoekenladder

Je kunt deze projecten uitvoeren met de mooiste houtsoorten, waaronder grenen en vuren.

Banken

Dan komen we meteen al bij een populaire categorie van het bouwtekeningenpakket, namelijk de bouwtekeningen voor banken. Het zal je vast niet verbazen, maar er zijn enorm veel bouwtekeningen voor nog meer verschillende soorten banken. Dus je hebt veel keuze wanneer je een bank wilt maken. Enkele voorbeelden van banken die jij kunt maken zijn;

 • Bank met bloembakken
 • Klassieke steigerhouten bank
 • Tuinbank
 • Bank zonder leuningen
 • Boombank
 • Hoekbank
 • Loungebank
 • Opbergbankje
 • Picknicktafel/bank combinatie
 • U-Bank van steigerhout

Dan hebben we het nog maar over een klein deel van alle banken gehad. Voor iedere bank zijn tal van afmetingen beschikbaar, dus voor iedere toepassing is er een bouwtekening te vinden!

Bar

Altijd al je eigen bar willen bouwen? Dan is dat met de inhoud van Freds Bouwtekeningen mogelijk. Diverse soorten barren zijn in een bouwtekeningen ondergebracht zodat jij een bar kunt maken om zelf een heerlijke borrel aan te drinken. Een bar die vast aan de keuken gemonteerd kan worden maar ook een stand-alone bar.

Bedden

De volgende populaire categorie zijn de bedden. We hebben het hier over een categorie die vaak wordt gebruikt door de klussers die al een paar projecten hebben uitgevoerd. Echter kan ook de beginnende klusser prima met een bed bouwtekeningen starten. Ook in dit geval kan je weer diverse soorten bedden maken;

En ook hier kan ik weer eindeloos doorgaan. Je kunt vrijwel alle soorten bedden maken die je zou kunnen bedenken!

Bijenkasten

Voor de bijenhouders onder ons is het mogelijk om hun eigen bijenkast te maken. De bouwtekeningen zijn erop gericht om een hoogwaarde bijenkast te maken. De beschreven materialen (weergegeven om de tekening) zorgen ervoor dat je bijen kunnen leven in een bijenkast van goede kwaliteit. Wel zo fijn voor je bijen.

Biljarttafels

Zin om met je maten een potje te biljarten? Dan kan je gewoon je eigen biljarttafel maken met de inhoud van Freds Bouwtekeningen! Een uitdagend project waar echt tijd in moet worden gestopt. Maargoed, dat was je vast wel van plan toch?

Bloembakken

Je planten in een prachtige bloembak onderbrengen? Dan kan je tientallen soorten bloembakken maken met de tekeningen uit het pakket. Iedere bloembak kan weer anders gemaakt worden, zo is er ook een bank mogelijk met daarin twee bloembakken. Hoe leuk is dat?

Boekenkasten

Van de klassieke boekenkasten tot de moderne en hippe ontwerpen met steigerhout. De tekeningen uit het pakket gaan jou helpen een kast te maken waar jij jouw boeken netjes in kunt opbergen. Dat leuke boek moet welk een mooie plek hebben om opgeslagen te worden, vind je niet?

Boekenplanken

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf boekenplanken te maken. Dit is weer een voorbeeld waar je heel veel zelf kunt bepalen. Verf de boekenplank of combineer andere bouwtekeningen met elkaar. Je kunt veel verschillende boekenplanken maken, dus er is voldoende keuze.

Boomhut en speelhuisje

Dit is weer een voorbeeld van Freds Bouwtekeningen inhoud waar enige ervaring wel van pas komt. Een boomhut of speelhuisje maken doe je niet zomaar, hier moet je voldoende tijd en zorg in stoppen. Je wilt wel dat je kind(eren) hier veilig in kan spelen. Daarom moet je veel aandacht besteden aan de veiligheid. De bouwtekeningen heb ik voor je.

Bordjes en onderzetters

Even door naar een wat makkelijker project, het maken van bordjes en onderzetters. Vroeger maakte we ook onze borden zelf, waarom nu niet meer? Jij kan met de tekeningen zelf bordjes en onderzetters maken, scheelt ook nog eens geld!

Bouw details

In de categorie bouw details kan je diverse documenten vinden die je extra informatie over bepaalde projecten geven. Deze informatie kan soms heel erg van pas komen en daarom zal er ook apart naar verwezen worden.

Brievenbussen

Je post ontvangen in een brievenbus die jij zelf gemaakt hebt? Waarom niet? Je kan met de brievenbus inhoud van Freds Bouwtekeningen zelf een prachtige brievenbus maken waarin jij al je post ontvangt. Dan wordt het ontvangen van een blauwe envelop opeens leuk!

Bruggen

Bruggetje voor over een vijver of voor een andere toepassing maken? Ook dat is mogelijk met de inhoud van Freds Bouwtekeningen. Als klusser kan jij met de tekening aan de slag om een stabiele en sterke brug te maken waar je met een veilig gevoel overheen kunt lopen.

Bureau’s

Aan je eigen klassieke bureau van hout werken? Dat klinkt voor velen als muziek in de oren. Je kunt diverse soorten bureau’s maken, waarvan ook enkele van de prachtige houtsoort steigerhout. Van een hoekbureau tot een steigerhouten hoogslaper met bureau, je kan veel combineren om tot een prachtig project te komen!

Carports

Jouw auto beschermen van de (onvoorspelbare) Nederlandse weersomstandigheden? Dat kan eenvoudig met een carport die je zelf kunt maken! Wanneer je een carport door een aannemer zou laten bouwen, ben je ongemerkt een enorm bedrag kwijt. Bouw je zelf een carport, dan kan je jouw auto beschermen tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. En dat kan door een van mijn bouwtekeningen voor een carport te gebruiken om zelf een carport te bouwen!

Decoraties

Je huis een boost geven? Dat doe je met het maken van leuke decoraties van hout. Dat is ook weer mogelijk met de bouwtekeningen uit mijn pakket. Neem eens een kijkje in de decoratie categorie en je ziet bouwtekeningen terug als;

 • Hart van steigerhout
 • Wandpanelen
 • Lantaarn van hout

Deuren

Deur maken om eindelijk weer de ruimte netjes af te sluiten? Voor welke toepassing dan ook, jij kunt met de inhoud van Freds Bouwtekeningen prima je eigen deur maken. Of dat nu voor een schuur is of de woonkamer, ik heb tal van tekeningen waarmee je verschillende soorten deuren kunt maken. Neem daarom eens een kijkje bij de deuren categorie!

Emmers

Vroeger maakte we allemaal gebruik van houten emmers. Jij kan hier weer nieuw leven in stoppen door zelf een houten emmer te maken! In de houten emmer categorie kan je bouwtekeningen vinden om zelf een emmer van hout te bouwen.

Gereedschappen

Wat moeten wij doe-het-zelvers ofwel klussers zonder gereedschappen? Helemaal niets. Daarom kan je ook diverse gereedschappen zelf maken met de tekeningen uit de gereedschappen categorie. Ik vond dat ik voor de Freds Bouwtekeningen inhoud toch echt deze categorie moest toevoegen, want hoe handig is het als je ze zelf kunt maken?

Gereedschapskisten

En waar moeten we een deel van die gereedschappen in stoppen? Inderdaad, in een gereedschapskist! Deze kunnen we tevens zelf maken met de tekeningen uit de gereedschapskist categorie. Wist je trouwens dat een zelfgemaakte gereedschapskist van hout een ongelofelijk leuk cadeau is?

Hangmatten

Als er iets is waar je in Nederland als snel te veel voor betaalt, is het wel een hangmat. Bouw de constructie benodigd voor een hangmat zelf en je hoeft alleen nog maar een doek op de constructie te bevestigen. Zo bouw je zelf tegen een scherpe prijs een hangmat met de inhoud van Freds Bouwtekeningenpakket!

Hekken

Je tuin omheinen met een prachtig en betrouwbaar hek? Dat kan natuurlijk met de tekeningen uit het pakket. Je kunt zelf een hek bouwen waarmee je jouw tuin een veilige plek maakt. Ook je voortuin kan natuurlijk van een hek worden voorzien, die je naar eigen wens kunt bouwen en verven.

Hondenhokken en manden

Een van de populairdere projecten moeten toch wel de hondenhokken zijn. De vrij Amerikaanse gedachte dat er ook buiten een fijne plek voor je hond moet zijn, is eindelijk ook in ons land aanwezig. Met de tekeningen van Fred kan jij je hondenhokken zelf maken, maar dat is niet alles. Want ook hondenmand kan jij zelf bouwen, zodat je hond ook binnen een veilig plekje heeft!

Houten cadeauverpakking

Leuk cadeau geven? Dan doen we dat toch met het materiaal waar we zoveel van houden? Hout! Maak eenvoudig en snel een cadeauverpakking van hout met de tekeningen die je in deze categorie kunt terugvinden.

Houten letters

Je ziet ze soms wel eens bij iemand in de vensterbank staan, houten letters waarmee een woord of naam gevormd is. Deze houten letters kan jij ook maken! Bekijk de houten letters categorie voor de bouwtekening van de letter die jij wilt maken! Meerdere letters maken? Dat is natuurlijk ook mogelijk ;-).

Houthokken

Al dat hout dat we jaarlijks wel niet gebruiken om ons lekker warm te houden, daar moeten we ook een goede opbergplek voor hebben. Die opbergplek, die maak jij helemaal zelf met de bouwtekeningen uit de houthokken categorie. Deze categorie voorziet jou van de belangrijkste bouwtekeningen om de meest betrouwbare houthokken mee te maken. Die houtopslag maak jij zelf!

Huis

Je leest het goed, bouwtekeningen voor een huis. Ga alleen deze categorie in wanneer jij een echte expert bent, dan kan je pas echt aan de slag!

Kapstokken

Je eigen kapstok van steigerhout maken? Dat is natuurlijk mogelijk met de tekeningen uit de inhoud van Freds Bouwtekeningen. Je jas kan jij in stijl ophangen door gebruik te maken van een van deze tekeningen om een kapstok mee te maken!

Karretje

Of je nu een karretje voor jezelf wilt maken of voor je kind, het is natuurlijk ongelofelijk handig om een karretje te hebben. Daarom kan je met de karretje categorie zelf een karretje bouwen. Eenvoudig en snel bouw jij zelf een kar!

Kassen

Groente of fruit telen? Dan heb jij wel sterke kassen nodig. Aangezien we kosten willen besparen maken we deze kassen zelf. In de kassen categorie kan je de benodigde bouwtekeningen voor dit project vinden.

Kasten

Tv-kasten, boekenkasten, nachtkastjes en ga zo maar door. De kasten die met de inhoud van Freds Bouwtekeningen zijn te maken zijn eindeloos. Je kan de mooiste kasten maken en je eigen invloed hierop uitoefenen. Experimenteer en creëer zelf een kast waar je trots op kunt zijn!

Kerst

Met kerst wil je altijd wel wat leuke dingen in huis halen. Maar waarom zou je het zelf niet bouwen? Kies ervoor om met kerst je kerstboom zelf van steigerhout te bouwen. Ook decoraties kan jij zelf van hout bouwen met de bouwtekeningen!

Keukens

Een aanrechtblad maken van steigerhout of je hele keuken bouwen, dat kan met de bouwtekeningen. In de keukencategorie zijn tekeningen te vinden om dit gehele project uit te voeren. Dat is nog eens een kostenbesparing!

Kinderkamers

Kindje op komst? Dan wil je wel de kinderkamer zo goed mogelijk inrichten. Een commode of misschien wel een lief nachtkastje. Met de bouwtekeningen maak je het helemaal zelf!

Kippenhokken

Zelf een kippenhok maken? Dan kan je diverse kippenhokken maken voor meerdere aantallen kippen. Let er bij dit project goed op dat je op de veiligheid van je kippen past. Al het hout moet goed geschuurd worden en het gaas moet netjes bevestigd zijn.

Kisten

Spullen opbergen? Dan doen we toch in een kist? Deze kisten zijn te maken van steigerhout en andere houtsoorten. De bouwtekeningen voor kisten zijn zoals gewoonlijk weer te vinden in de desbetreffende categorie.

Kliko ombouw

Dat lelijke uitzicht van je kliko zat? Dan doen we daar een kliko-ombouw omheen! Met een kliko-ombouw voorkomen we dat we de hele dag tegen een lelijke kliko aan moeten kijken. Zo’n kliko ombouw, maak je met de tekeningen uit de kliko ombouw categorie.

Konijnenhokken

Veilige plek voor je konijn maken? Dan kan je daar sterke en betrouwbare konijnenhokken voor maken. Eenvoudig, goedkoop en snel kan jij een konijnenhok maken waar jouw konijn beschut is van de regen. Hoe je dat kunt doen, zie je op een van de bouwtekeningen uit de konijnenhokken categorie.

Krukken

Krukje voor in de keuken of trendy in de woonkamer. Dat kan, en zo’n krukje maak je zelf met de tekeningen uit het Freds Bouwtekeningenpakket. Lees verder in de krukken categorie!

Lampen

Lampen maken zoals je dat zelf wilt? Neem dan eens een kijkje bij de bouwtekeningen die terug te vinden zijn in de lampen categorie. Van de inhoud van Freds Bouwtekeningenpakket kan jij lampen maken!

Pergolas

Hoe mooi zijn pergolas? Prachtig! Je kunt zelf een pergola maken met de tekeningen uit de inhoud van het bouwtekeningenpakket. Verschillende soorten pergolas zijn zelf te maken, kijk dus goed welke jij kiest!

Poezenhokken en krabpalen

Je wilt niet dat je poes jou uitkiest om te krabben. Dat kan je voorkomen door een goede krabpaal in huis te zetten. Deze krabpaal kan jij helemaal zelf met een bouwtekening maken. Ook een hok voor je poes of kat maken? Ook dat kan met de bouwtekeningen uit deze categorie. Dat klinkt als een leuk plan!

Poppenhuizen

Hoe leuk is het om voor je kinderen een poppenhuis te maken. Dat is natuurlijk heel leuk, waardoor je heel goed voor je kids een poppenhuis kunt bouwen. Dit project voeren we weer uit met een van de bouwtekeningen gevonden in de inhoud van Freds Bouwtekeningen.

Prieelen

In de zomer barbecuen als het regent? Dat kan alleen als jouw tuin voorzien is van een prieel! De vele voordelen van een prieel zeggen eigenlijk al genoeg, jij moet gewoon zelf een prieel bouwen. kijk verder in de prieel categorie voor de benodigde bouwtekeningen!

Raamluiken

Luik voor je raam maken kan natuurlijk alleen met de juiste bouwtekening. De categorie raamluiken is voorzien van alle tekeningen die je hiervoor nodig zou kunnen hebben. Neem daarom snel een kijkje bij de raamluiken bouwtekeningen!

Radiatorombouw

Vroeger was het normaal, tegenwoordig zie je nog maar weinig huizen met een radiatorombouw. Wil jij weer een radiatorombouw terug je huis in brengen, dan kan jij deze ombouw voor jouw verwarming maken!

Rekken

Netjes al jouw wijnflessen opbergen of een ander item plaatsen? Dan bouw je toch zelf al je rekken! Pak de bouwtekeningen uit de inhoud van Freds Bouwtekeningen om je eigen rekken te maken. Wel zo handig als je straks jouw favoriete fles wijn goed wilt opbergen.

Schildersezels

Ga jij de nieuwe van Gogh worden? Dan moet je wel eerst in het bezit komen van een goed schildersezel. Doorgaans zijn deze schildersezels vrij duur, maar als jij zelf een schildersezel maakt ben je goedkoop uit. In deze categorie zijn alle benodigde tekeningen te vinden.

Schommels

Je kinderen laten genieten op de schommel, dat kan als je een schommel hebt. Deze schommel maak je zelf, of dat nu via een boom is of een complete schommel, de bouwtekeningen laten je diverse soorten schommels maken.

Schragen

Een schraag, hartstikke handig voor bij het klussen. Gebruik de schraag bij al je projecten als je de schraag eenmaal gemaakt hebt. Want wat is het toch een handig ding! Ook deze bouwtekening is weer te vinden in de desbetreffende categorie!

Schutting en poorten

Je tuin netjes omheinen met een hoogwaardige schutting, voorzien van een sterke poort, dat kan door deze zelf te maken. De bouwtekeningen uit de schutting en poorten categorie helpen jou bij het volledig maken van je schutting. Alles omtrent een schutting kan je zelf maken!

Schuurtjes en afdakjes

Je spullen berg je op na het werken in een schuur of onder een afdakje. Maar als je nog geen schuurtje of afdakje hebt, moet die er nog wel komen. Ook is een afdakje perfect om onder te barbecuen of een boek te lezen, ook als het regent. Bouw je eigen schuur of afdakje met de inhoud van Freds Bouwtekeningen te vinden in de schuurtjes en afdakjes categorie!

Shutters

Even wat minder zin in al die zon? Dan zijn shutters de perfecte oplossing om al die zon even buiten te houden. Let erop dat je de juiste afmetingen kiest voordat je verder gaat. Als je eenmaal zover bent, kan je prachtige shutters maken!

Speelgoed

Speelgoed kopen, dat kost tegenwoordig aardig wat geld. Waarom maak je het zelf niet? Je kunt zelf speelgoed kopen waar je kinderen eindeloos van kunnen genieten. In de speelgoed categorie zijn veel bouwtekeningen te vinden waarmee jij speelgoed kunt maken van hout.

Stoelen

Waar zitten we altijd om om heerlijk aan te eten of om een boek te lezen of wat dan ook? De klassieke stoel. De stoel kan natuurlijk niet tussen de inhoud van Freds Bouwtekeningen ontbreken. Je kunt diverse soorten stoelen maken. Met diverse soorten bedoel ik enorm veel soorten, want als je de bouwtekeningen voor stoelen download zie je meteen hoeveel tekeningen er wel niet zijn!

Tabellen

Maten omrekenen? Kijk dan even in de tabellen categorie. Hier kan je een bestandje vinden waarmee je de belangrijkste maten kunt omrekenen!

Tafels

De tafels zijn net zoals de stoelen onmisbaar in de inhoud van Freds Bouwtekeningen. Je kunt bij deze categorie bijzonder veel verschillende tafels vinden. Al deze tafels kan jij zelf ook maken, indien je de bouwtekeningen goed volgt, Let goed op de bouwtekeningen en help jezelf richting een prachtige tafel!

Voorbeelden van tafels die jij kunt maken;

 • Eettafel
 • Salontafel
 • Werktafel
 • Bureau
 • Tuintafel
 • Kloostertafel

Trappen

Een trap maken? Ja hoor, ook dit uitdagende project is gewoon mogelijk. Een trap in je huis maken naar een andere verdieping is gewoon mogelijk. Een simpele werktrap kan natuurlijk ook. De bouwtekeningen voor deze projecten zijn in de trappen categorie terug te vinden.

Verandas

Een veranda maken, dat is toch wel een ongelofelijk interessant en leuk project. Voer dit project helemaal zelf uit en je zult verstelt staan van het resultaat. Ga aan de slag en zie wat je met je eigen handen kunt maken! Meer info in de verandas categorie!

Vijver

Huh?! Een vijver maken van hout? Bekijk maar eens wat ik bedoel in de vijver categorie, hier zie je namelijk precies staan wat ik bedoel met de prachtige bouwtekeningen die jij voor de vijver kunt gebruiken.

Vogelhuisjes

Die lieve vogels moeten ook een plek hebben om te genieten en dat kan in een veilig vogelhuisje. Die vogelhuisjes maken we ook weer zelf, met de tekeningen van in de inhoud van Freds Bouwtekeningen. Neem een kijkje in de vogelhuisjes categorie voor meer informatie!

Wand

Een wand maken met Fred? Dan zijn er diverse wand bouwtekeningen in de inhoud van het pakket te vinden. Het pakket van Fred kent de beste tekeningen voor het maken van een wand! Of dat nu van steigerhout is of niet, je kunt echt lekker aan de slag.

Werkbanken

Een goede werkbank is onmisbaar voor jouw volgende project. Daarom geef ik jou de kans om met de tekeningen, te vinden in de werkbanken categorie, zelf een werkbank te maken.

Zandbakken

Je kind zien spelen is toch het mooiste wat er is? Bouw een zandbak voor je kind met de tekeningen uit de zandbakken categorie. De constructie is volledig weergegeven op de bouwtekening, dus je kan met gemak een zandbank maken!

Toegang tot fredsbouwtekeningen

Wil je gelijk toegang tot al deze bouwtekeningen?

Direct toegang klik Nu hier

 

Fred's Klusbundel

Vul het onderstaande formulier in en bouw zelf eenvoudig een prachtige loungeset zonder fouten en hoge kosten…

Meer van dit soort artikelen

11 Comments

 1. Beste,
  heb pakket enkele weken aangekocht maar nog niets gezien.

  Ligt dit aan mij?

  MVG Eddy bogaert.

  1. Beste Eddy,

   Ons pakket is zoals vermeld op onze website geheel digitaal beschikbaar.
   Dat wil zeggen dat álles, tekeningen én bonussen, van onze site zijn te downloaden.
   U heeft een account aangemaakt en daarmee kunt u inloggen op ons members-gedeelte, daar kunt u alles vinden.
   Er wordt dus niks opgestuurd!

   U kunt hier inloggen: http://members.fredsbouwtekeningen.nl/wp-login.php

   Met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

   Ik zie dat u 18-02 hebt ingelogd dus mocht u uw gegevens niet meer weten dan kunnen wij deze naar u opsturen.
   Dus ik denk dat u toch wel iets heeft binnen zien komen anders had u niet in kunnen loggen

   Groeten Fred

 2. Hallo weet niet hoe dit verloopt maar heb gemoed betaald in der tijd heb steeds geen account weet niet hoe er ik op moet op de site en heb nog steeds. Niet de gegevens hoe ik een bouwtekening moet opvragen
  Mvg Rudy

  1. Beste Rudy,

   Je heb al 3x je account gegevens opgestuurd gekregen en ook meerdere keren ingelogd.
   De mails die we gestuurd hebben zijn ook gelezen zo we kunnen zien

   Zou je vanaf nu je inloggegevens gewoon goed willen bewaren
   Natuurlijk willen we jouw gegevens resetten indien nodig maar zo je het nu brengt doe je net of je nooit iets hebt gehad

   Groeten Fred

 3. Hoi Fred,

  Super bedankt voor al deze informatie hier heb ik tenminste wat aan.
  Ik wil nog zoveel mooie dingen maken

  Groeten
  Hendrik

  1. Mooi daar ben ik heel blij om. Wanneer je straks wat moois hebt gemaakt zie ik de foto’s graag verschijnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's Klusbundel

Vul het onderstaande formulier in en bouw zelf eenvoudig een prachtige loungeset zonder fouten en hoge kosten…

WACHT!

Ontdek hoe je de mooiste doe-het-zelf projecten perfect uitvoert zonder technische kennis​…