Een tuinpoort maken voor je huidige schutting? Of wil je een tuinpoort maken in combinatie met een complete schutting? Dan is dat beide geen probleem, want ik kan jou bij beide projecten helpen! Je hoeft geen enorme bedragen uit te geven aan een nieuwe tuinpoort en je hoeft deze al helemaal niet op maat te laten maken. Want we gaan namelijk zelf een tuinpoort maken op maat maken. Dit scheelt je bakken vol met geld en je bent nog lekker bezig ook. Wat belangrijk is, is dat jij aan een nieuwe tuinpoort komt. En om daarvoor te zorgen, gaan we helemaal zelf aan de slag. Jij kan alleen en thuis je tuinpoort maken met de bouwtekening. Na het aanschaffen van de benodigde materialen kan je direct aan de slag met het maken van je nieuwe tuinpoort. Ben jij klaar om een tuinpoort te maken? Lees dan snel verder!

Hoe beginnen we

We moeten natuurlijk eerst even de juiste materialen aanschaffen. Dit gaan we doen bij de lokale bouwmarkt, aangezien we wel een tuinpoort willen maken van degelijke kwaliteit. Je kunt ervoor kiezen om van te voren al zelf alle planken in de juiste afmetingen te zagen. Deze afmetingen zijn overigens weergeven op de tuinpoort bouwtekening. Als je alle planken vooraf op maat laat zagen, scheelt dit je tijd wat natuurlijk mooi meegenomen is. Echter kan het soms voorkomen dat je hier voor moet bijbetalen. Als jij dit liever niet doet, kan je natuurlijk altijd thuis het hout op maat zagen.

Als je in het bezit bent van de juiste materialen in de juiste afmetingen, kunnen we aan de slag met het maken van jouw nieuwe tuinpoort. De bouwtekening is hierbij zeer belangrijk, aangezien we daar de benodigde informatie vinden. De materialenlijst kennen we ondertussen al, want nu gaan we kijken naar de werkinstructie. Daar vinden we alle informatie die we nodig hebben voor het maken van de tuinpoort. Zo ontdek je precies wat je moet doen om de tuinpoort te maken.

Onderhoud van de tuinpoort

Na het tuinpoort maken wil je dat je tuinpoort nog wel wat langer meegaat dan een paar jaar. Hier gaan we voor zorgen door voldoende onderhoud te plegen aan de tuinpoort. We hebben de mogelijkheid om de tuinpoort te behandelen middels coating. Dit is niet voor iedere houtsoort verstandig, maar voor de houtsoort die we bij de bouwtekening gebruiken wel. Maak je gebruik van een andere houtsoort voor het maken van je tuinpoort? Dan raad ik je aan om even langs de lokale specialist te gaan.

Tijdens het tuinpoort maken wil ik je er trouwen op wijzen dat je goed moet opletten voor je eigen veiligheid. Draag daarom tijdens de bouw altijd de correcte materialen om jezelf van schade te behouden.

Wil je de bouwtekening downloaden zodat jij met een tuinpoort maken kan beginnen? Lees dan snel verder!

Alles over de tuinpoort bouwtekening

Met een tuinpoort maken beginnen? Dan heb je alleen nog even de tuinpoort bouwtekening nodig en die is er in verschillende soorten en maten. Het is geen geheim dat mijn bouwtekeningenpakket tienduizend bouwtekeningen bevat. Maar wist jij dat je ook met deze bouwtekeningen je eigen schutting kan maken? Dus naast een tuinpoort maken, kan je ook nog de rest van je tuin omheinen met een prachtige schutting van bijvoorbeeld steigerhout.

Een ander voorbeeld van een bouwproject dat jij kunt doen, is het maken van je eigen meubels. Hierbij moet je denken aan het bouwen van meubels voor diverse doeleinden. Van een stoelenset tot een lekkere loungebank van steigerhout. Of een tv-kast van steigerhout waar jij je flatscreen in kunt plaatsen. Allemaal mogelijkheden die jij hebt wanneer je in het bezit bent van het bouwtekeningenpakket.

Wil jij meer te weten komen over dit bouwtekeningenpakket en de mogelijkheden hiervan? Dan kan je hier meer lezen klik hier!

Tuinpoort maken

Tuinpoort maken met de juiste gereedschappen

Een tuinpoort maken doe je met goede bouwtekeningen