Wilt u uw tuin op een stijlvolle en veilige manier omheinen met een mooie schutting? En wilt? Top! Want dat kan namelijk bij mij, Fred Schouten. Een schutting maken is mogelijk aan de hand van mijn bouwtekeningen waarin je stap voor stap kunt zien wat je moet doen om een schutting te maken. Doordat je zelf een schutting maakt, hoef je niet zo onnodig veel geld meer uit te geven aan het laten maken van een schutting. De kosten van het laten maken van een schutting en dit zelf doen, verschillen namelijk behoorlijk. Je zou zomaar meer dan duizend euro kunnen besparen wanneer jij besluit dit zelf te doen.

Een schutting maken is met een goede bouwtekening een leuk en goed haalbaar project dat jij helemaal zelf kunt uitvoeren. Er is maar één cruciaal onderdeel waar je aan moet voldoen, en dat is voldoende motivatie hebben! Want met voldoende motivatie kan jij binnen korte tijd een schutting maken waar je echt trots op kunt zijn. Je buren zullen versteld staan en vragen welk bedrijf jouw schutting gemaakt heeft. Jouw bankrekening zal minder hard geraakt worden doordat jij je schutting zelf gemaakt hebt en je kan nog jaren van je schutting genieten! Benieuwd hoe jij een schutting kan maken? Lees dan snel verder en ontdek!

Schutting maken en plaatsen

Ten eerste is het belangrijk dat jij weet hoe je een schutting moet maken. Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt kan jij dit aan de hand van mijn bouwtekening eenvoudig doen. Wat je echter wel moet beseffen is dat je daarna ook nog je schutting moet plaatsen. Dit is eenvoudiger dan je denkt, maar verlangd wel enige toelichting. Het is namelijk zeer belangrijk dat jij de palen die de verschillende delen van de schutting met elkaar verbinden diep in de grond staan. Door te kiezen voor lange palen heb je wat meer speling en kan je de palen, wanneer ze te hoog uit zouden steken, altijd nog afzagen.

Ook is het onderhoud van je schutting belangrijk. Want als jij besluit je schutting niet de onderhouden, is je schutting binnen enkele jaren al in een staat waar je zelf ook niet meer blij mee bent. Als jij er echter voor kiest om na het maken van je schutting op correcte wijze met je schutting om te gaan, kan ik je vertellen dat je nog minstens tien jaar met plezier van je schutting gebruik kunt maken.

Door middel van diverse onderhoudsmiddelen kan jij je schutting optimaal beschermen tegen houtrot en andere bedreigingen. Informeer bij je plaatselijke doe-het-zelf winkel of bouwmarkt wat de beste middelen zijn om te gebruiken bij de door jou gekozen houtsoort. Hiermee kan jij er zelf voor zorgen dat je schutting nog vele jaren in optimale staat verkeert.

Bouwtekening schutting

Een goede schutting maken kan natuurlijk alleen met een goede bouwtekening. Omdat jij kiest zelf een schutting te maken, bespaar je direct enorm veel geld dat je kunt gebruiken voor andere bouwprojecten. Voorbeelden van deze projecten kan jij vinden in mijn bouwtekeningenpakket, waar naast de bouwtekening van een schutting ook nog tienduizend andere bouwtekeningen zitten die jij kunt gebruiken. Je kunt namelijk ook je eigen tuinbank of complete inrichting van je woonkamer met dit bouwtekeningenpakket maken. Kortom, keuze zat met het bouwtekeningenpakket van Fred!

Benieuwd wat je nog meer met dit pakket kunt doen? Of welke hobbyprojecten jij in pakket kunt terugvinden? Klik dan nu hier!

Schutting maken

(Steiger) houten Schutting maken kun je zelf

Een schutting maken kun je zelf met de juiste bouwtekeningen.