Home » Blog » Doe het zelf » White wash meubels voor binnen en buiten maken

White wash meubels voor binnen en buiten maken

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ben jij op dit moment ook een groot fan van steigerhout en alle mogelijkheden die bij deze houtsoort komen kijken? Dan ben je niet alleen, want ik ben de afgelopen maanden behoorlijk bezig geweest met het maken van steigerhout meubels. De laatste tijd is er echter een zijtak van steigerhout dat nog populairder aan het worden is dan de houtsoort zelf; White Wash Meubels. White wash meubels zijn steigerhout meubels voorzien van een white wash. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere houtsoorten van een white wash te voorzien, maar persoonlijk kies ik graag voor steigerhout wanneer ik white wash meubels maak.

Jij kunt zelf ook je eigen white wash meubels maken voor binnen- en buitengebruik. Dat betekent dat je een complete tuinmeubel set in de white wash stijl kan maken. Maar ook de woonkamer kan voorzien worden van moderne white wash meubels die echt indruk maken. Voor welke omgeving je ook kiest, er zijn meerdere punten waar jij goed op moet letten bij het maken van white wash meubels.

In dit artikel lees je van alles over het maken van white wash meubels en lees je natuurlijk ook hoe jij aan de bouwtekeningen komt om je eigen white wash meubels te maken. Benieuwd? Ga dan snel verder!

Hoe kan ik mijn eigen white wash meubels maken?

Het maken van je eigen white wash meubels is het makkelijkst met steigerhout. Het is belangrijk om vroegtijdig het hout een white wash te geven. Dit kan je doen middels een vrij goed betaalbare krijtverf uit de bouwmarkt. Deze krijtverf kan jij vervolgens 1 op 1 vermengen met water om een white wash te creëren. Wil je een nog lichtere white wash maken, dan moet je nog wat extra water toevoegen. Toch nog wat meer richting een grey wash maken? Dan kan je weer wat extra krijtverf toevoegen.

Voordat jij de white wash aanbrengt, moet je grondverf aanbrengen. Grondverf zorgt ervoor dat het hout langer meegaat en dat je dus langer kunt genieten van je white wash meubels. Blijf na afloop van de bouw van je white wash meubel nog steeds je meubel onderhouden. Informeer bij je huidige bouwmarkt met welke middelen jij het best je white wash meubels kunt onderhouden.

Je hebt behoorlijk wat keuze tussen de verschillende white wash meubels kunt maken. Van hippe decoratieve objecten zoals steigerhout kisten van white wash tot een nette white wash wand. Ook is het mogelijk om je eigen tv-meubel, bank en tafel te maken van white wash. Zo kan je met white wash meubels je kamer voorzien van een prachtig en uniek uiterlijk!

Bouwtekeningen voor white wash meubels

Om je eigen white wash meubels te maken, heb je twee belangrijke producten nodig. Ten eerste is het aanschaffen van white wash verf natuurlijk nodig. Deze verf maak je zoals je eerder kon lezen helemaal zelf middels een mix van krijtverf en water. Verder heb je ook nog de juiste bouwtekeningen nodig om je eigen white wash meubels mee te maken. De bouwtekeningen helpen je namelijk bij het stap voor stap maken van mooie meubels waar je ook echt van kunt genieten.

De bouwtekeningen om white wash meubels mee te maken, en ook nog eens duizenden andere meubels, vind je in mijn bouwtekeningenpakket. In dit bouwtekeningenpakket vind je meer dan tienduizend bouwtekeningen die jij kunt gebruiken om al je meubeldromen te realiseren. Wat voor meubel je ook wil maken, bijna ieder meubel is te maken met de bouwtekeningen van Fred Schouten!

Behalve de bovenstaande meubels kan jij ook je eigen bed van steigerhout maken en ook tal van andere meubels voor binnen- en buitengebruik maken.

Meer weten over dit bouwtekeningenpakket? Dan kan je er hier meer over lezen klik hier!

White wash meubels
White wash meubels

Withe wash meubels maken doe je met goede bouwtekeningen

Fred's Klusbundel

Vul het onderstaande formulier in en bouw zelf eenvoudig een prachtige loungeset zonder fouten en hoge kosten…

Meer van dit soort artikelen

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's Klusbundel

Vul het onderstaande formulier in en bouw zelf eenvoudig een prachtige loungeset zonder fouten en hoge kosten…

WACHT!

Ontdek hoe je de mooiste doe-het-zelf projecten perfect uitvoert zonder technische kennis​…