Wil je weten wat jij kunt besparen op je energiekosten? Vul dan het onderstaande formulier in. Je krijgt dan offerte’s binnen die precies passen bij jouw situatie. Deze bedrijven weten alles van spouwmuurisolatie laten aanbrengen in België. Je krijgt alleen offertes van de allerbeste specialisten van België. Ze weten van eventuele subsidies af en informeren jou daar ook over.

Laat je verrassen. Na het invullen van de gegevens word je benaderd door 1 tot maximaal 4 verschillende bedrijven. Hieruit kun jij dan zelf de beste optie kiezen.

Hoe gaat alles in zijn werk?

Voor er een offerte wordt uitgebracht neemt het bedrijf contact op met je. Dan spreken ze een datum af wat voor jou het beste uitkomt om de situatie te bekijken. Dit doen ze omdat elke situatie uniek is. Zo weet je zeker dat je een eerlijke offerte krijgt. Wanneer je eenmaal je keuze hebt gemaakt voor het bedrijf dat je het beste bij jouw vind passen wordt er een datum gekozen en komt het bedrijf bij je langs om de spouwmuren te isoleren.

In sommige gevallen word de oude isolatie eerst verwijderd. Dit weet je vooraf en je krijgt natuurlijk geen extra kosten in rekening gebracht.

De isolatie wordt aangebracht door gaatjes in de voegen te boren. Dan wordt er onder hoge druk de isolatie in de spouw gespoten. Deze isolatie zet uit en sluit alle naden en kieren ook gelijk goed af.

Kun je door spouwmuur isolatie vocht een natte binnenmuur krijgen?

Een vraag die ik zelf heb gesteld toen we ons huis lieten isoleren was: Krijg je dan geen last van vocht in je woning doordat je geen lucht meer in je spouwmuur hebt?

Want zoals je ongetwijfeld weet zit normaal gesproken bij een nieuwbouwwoning de isolatie in de spouw tegen de binnenmuur aan. Dan heb je een luchtlaag die voor luchtcirculatie zorgt en dan pas de buitenmuur. Lekt de buitenmuur dan eventueel door heb je nooit vocht doorslag naar je binnenmuur.

Het antwoord was: Nee je krijgt daar geen last van want de isolatie is vocht afstotend en daardoor kan het vocht de binnenmuur niet bereiken. De isolatie zet dusdanig uit dat er ook geen kleine kiertjes meer zijn.

Offerte aanvragen is Gratis

Een offerte aanvragen kost je helemaal niets. Alleen wat tijd en vervolgens kun je er mooi mee besparen door te vergelijken. Na het invullen van de gegevens word je benaderd door 1 tot maximaal 4 verschillende bedrijven. Hieruit kun jij dan zelf de beste optie kiezen.

Vul je gegevens hieronder in

Wat kun je zelf al doen om energie te besparen?

Bekijk het filmpje hoe je in zes stappen energie kosten kunt besparen

Heb je nog vragen laat het ons weten

Spouwmuurisolatie laten aanbrengen in België

Spouwmuurisolatie laten aanbrengen in België

Wil je spouwmuurisolatie laten aanbrengen in Nederland kijk dan hier