Home » Blog » Kattenhokken » Een kattenhok bouwen kan jij helemaal zelf!

Een kattenhok bouwen kan jij helemaal zelf!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Zelf een kattenhok bouwen is helemaal geen slecht plan, want als jij besluit zelf een kattenhok te maken kan jij jouw kat op een veilige manier laten slapen. Veel katten lopen ’s nachts continu te zoeken naar een veilige plek om te kunnen slapen, echter is het maar lastig om een plekje te vinden. Zo slapen veel katten op onveilige plekken of naast de weg, dit is natuurlijk verre van veilig en hier moet jij als kattenbezitter niet aan denken. Maar een kattenhok bouwen, hoe kan dat dan? Is het lastig en kost het maken van een kattenhok veel tijd? Nee, dit kan jij binnen korte tijd zelf doen en je kan er zelf nog voor zorgen dat jouw kat hier nog met veel plezier in ligt ook.

Ik vertel je in dit artikel hoe jij zelf een kattenhok kunt maken en hoe jij je kat hier echt van kunt laten genieten. Zo ben jij er zeker van dat jouw kat altijd op een veilige plek kan slapen. Tevens vertel ik je hoe je een kattenhok kunt maken dat niet alleen praktisch maar ook nog mooi is. Hierdoor is een je kattenhok een echte toevoeging aan je tuin!

Hoe kan ik een veilig kattenhok bouwen?

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat jouw kat in een kattenhok kan slapen dat ook veilig is. Als je dus een kattenhok gaat maken, moet het ook goed geïsoleerd zijn tegen de verschillende weersomstandigheden die wij in Nederland kennen. Ook moet je er zeker van zijn dat er geen splinters meer te vinden zijn die mogelijk jouw kat pijn kunnen doen. Zorg er daarom voor dat je na het maken van je kattenhok het complete hok goed controleert op mogelijke plekken waar jouw kat last van kan hebben.

Door zachte kussentjes aan de binnenkant van het kattenhok aan te brengen kan jij er tevens voor zorgen dat je kat er heerlijk kan liggen. Een kattenhok bouwen is daarom ook een beetje het verwennen van je kat, want hoeveel katten hebben er nou eigenlijk in Nederland de beschikking over een kattenhok? Inderdaad, bijna geen één!

Kies daarom om je kattenhok te maken op een veilige manier en doe dit met zorg.

Waar kan ik een kattenhok bouwtekening vinden?

Een kattenhok bouwen doe je natuurlijk met een kattenhok bouwtekening. Deze bouwtekening is te vinden in mijn bouwtekeningenpakket waarmee jij eenvoudig en snel je eigen kattenhok kunt maken zodat jouw kat op een veilige plek kunt slapen. Het maken van een kattenhok is een leuk project waar je, zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt, veel eigen invloeden in kunt verwerken. Of je nu besluit je kattenhok roze of blauw te verven, je kunt er zelf voor zorgen hoe mooi de accommodatie van jouw kat gaat worden!

Behalve de kattenhok bouwtekening kan je in dit bouwtekeningenpakket ook nog tal van andere bouwtekeningen vinden. Je kan namelijk ook nog constructies maken zoals hondenhokken, konijnenrennen en bijenkorven maar ook de complete inrichting van je huis. Schrik niet als je de meer dan tienduizend bouwtekeningen bekijkt en je beseft dat jij je complete huis kunt inrichten met meubels die jij zelf kunt maken! Een kattenhok bouwen is gewoon mogelijk als jij besluit te kiezen voor het bouwtekeningenpakket van Fred!

Meer weten over dit pakket? Klik dan nu hier en ontdek!

kattenhok bouwen
Een kattenhok bouwen hoe doe je dat?

Zelf een kattenhok bouwen doe je met goede bouwtekeningen.

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.