Wil je een steiger maken of laten maken om zo al je bouwprojecten te kunnen uitvoeren? Dan ben je bij Fred Schouten aan het juiste adres! Ik ben alweer een jaar of twintig druk bezig op het gebied van timmerbouw en andere constructies. Ik heb dus zelf ook redelijk wat steigers moeten maken om ervoor te zorgen dat mijn bouwprojecten op een verantwoorde wijze konden worden uitgevoerd. Tegenwoordig is hier nog veel meer controle door de overheid op omdat er de laatste jaren een stijging bedrijfsongevallen veroorzaakt door een zwakke steiger is ontstaan. Daarom is het verplicht om een steiger te laten controleren door een erkend bedrijf. Maar waar vind je zo’n erkend bedrijf nu eigenlijk? Die vind je gewoon hier, bij mij! Ik heb de beschikking over een gigantisch netwerk van bedrijven die dit, goedkoop, voor jou kunnen doen. Pak daarom nu je kans om te profiteren van mijn enorme netwerk en neem direct contact met mij op. In het laatste stuk van dit artikel kan je lezen hoe. Steiger maken? Lees dan snel verder en start met je steiger te maken!

Waarom moet mijn steiger aan al die eisen voldoen?

Het antwoord op deze vraag is erg simpel, omdat je gewoon geen risico mag nemen waardoor jij je eigen veiligheid maar ook die van omstanders in het geding zou kunnen brengen. Dit is natuurlijk bij een steiger maken niet de bedoeling en daarom kan jij dit beter door een ander bedrijf laten doen. Je staat voor twee keuzes, namelijk;

  • Je besluit om zelf een steiger te maken en deze door een erkend bedrijf te laten keuren;
  • Je laat een steiger maken door een erkend bedrijf die deze dan ook meteen keurt waardoor je zeker weet dat je steiger in één keer aan alle eisen voldoet.

Ik kan jou aan bedrijven helpen die beide voor jou kunnen realiseren waardoor jij zeker weet dat jij over een steiger beschikt die aan alle eisen voldoet. Je mag nooit en te nimmer je eigen veiligheid in gevaar brengen door een onveilige steiger te maken. Stop daarom veel tijd in het maken van een steiger van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat je steiger in één keer goedgekeurd wordt. Ook kan het juist slim zijn om je steiger te laten maken, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je steiger wordt afgekeurd. Hoe je dit kan laten doen, kan je hieronder lezen! Zelf een steiger kopen kan een hele goede optie zijn

Welk bedrijf kan voor mij een steiger maken?

Een steiger maken of laten maken kan voor enkele honderden euro’s. Het is wel belangrijk dat jij materialen gebruikt die van redelijke kwaliteit zijn zodat je meteen door de keuring komt. Controlleer als jij een steiger gaat maken daarom altijd of het steigerhout van de juiste kwaliteit is. Hierdoor hoef je achteraf niet opeens nog honderden euro’s aan nieuw steigerhout uit te geven.

Je wilt nu natuurlijk weten welke bedrijven jou hierbij kunnen helpen tegen een zacht prijsje, en daar heb ik het antwoord op! Via dit contactformulier kan je met mij, Fred Schouten, in contact komen en volledig vrijblijvend een offerte opvragen waardoor jij meteen weet hoeveel dit jou ongeveer zal kosten. Aarzel niet en kom in contact!

Wil je na dit project nog wat met het overgebleven steigerhout doen? Dat kan met de bouwtekeningen die je in mijn bouwtekeningenpakket kunt vinden! Hier zitten meer dan tienduizend bouwtekeningen in waarmee je jouw eigen steigerhouten meubels kunt maken. Zo kan jij je eigen steigerhouten bed maar ook complete loungesets van steigerhout maken. Meer weten? Klik dan snel hier en ontdek!

Steiger maken

Steiger maken voor een huis of schuur? Veiligheid boven alles

Laat je steiger maken door een erkend bedrijf want veiligheid geld boven alles.