Home » Blog » Meubels » Je complete interieur zelf maken? Ik vertel je hoe!

Je complete interieur zelf maken? Ik vertel je hoe!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Wil jij in één klap duizenden euro’s besparen? Dan kan je dat doen door je eigen interieur te maken. En het leuke aan het maken van je eigen interieur is dat dit nauwelijks geld kost. Toen ik zelf mijn interieur ging maken, probeerde ik het zonder bouwtekeningen te doen. Toen ik, destijds 1978, aan mijn vader vroeg wat de beste manier was om mijn interieur te maken gaf hij mij enkele bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zorgde er uiteindelijk voor dat ik besloot zelf ook bouwtekeningen te maken. Hierdoor was het namelijk mogelijk om duizenden euro’s te besparen. Het enige wat ik namelijk moest kopen was wat hout en schroeven, de meeste apparaten had ik al. Ook voor jou is het mogelijk om zoveel te besparen, het enige wat je hoeft te doen is gewoon te beginnen met klussen. Het bouwen van meubels is totaal niet lastig als je de bouwtekening netjes volgt.

In dit artikel vertel ik je welke meubels jij allemaal voor je interieur kunt maken en kan je ook meer lezen over hoe jij dit kunt doen. Ook kan je inspiratie opdoen voor mogelijke interieur ideeën en andere creatieve prikkels. Ten slotte vertel ik je hoe je aan dit bijzondere bouwtekeningenpakket kunt komen. Benieuwd? Lees dan nu verder en ontdek!

Meubels voor je interieur maken met bouwtekeningen

Zoals je al kon lezen kan je vrijwel ieder meubel maken met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket. Maar ook is het goed om te weten dat je ook het interieur van bijvoorbeeld je studeer- of slaapkamer zou kunnen maken. Het is namelijk mogelijk om je eigen steigerhouten bed of bank te maken waarmee jij op een betaalbare manier je huis inricht. Ook is het goed om te weten dat de bouwtekeningen zo zijn ontworpen dat ze voor iedereen te begrijpen zijn.

Ben je op zoek naar bouwtekeningen om het interieur van je woonkamer mee te maken, is het slim om te beginnen met het maken van de wat makkelijkere meubels zoals stoelen en tafels. Vervolgens kan je verder gaan met het maken van kasten, (lounge) banken en bureau’s. Welke houtsoort je ook kiest, ik kan je verzekeren dat jij enorm veel geld gaat besparen.

Het beschermen van je interieur is ook erg belangrijk. Door je houten meubels met onderhoudsproducten te polijsten kan jij er zelf voor zorgen dat je nog vele tientallen jaren langer van je meubels kan genieten. Kortom, maak je zelf meubels dan bespaar je gigantisch veel!

Bouwtekeningen uit het bouwtekeningenpakket van Fred!

Deze bouwtekeningen komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, want al deze bouwtekeningen zijn te vinden in mijn bouwtekeningenpakket. Samen met nog eens tienduizend bouwtekeningen kan jij vrijwel alles maken om jouw interieur er prachtig uit te laten zien. Betaalbaar en eenvoudig meubels maken is mogelijk met de bouwtekeningen uit Freds Bouwtekeningenpakket. Zo kan jij behalve de hierboven genoemde bouwtekeningen ook nog bouwtekeningen vinden voor het maken van een schommel, konijnenhok en schommelstoel en ga maar door! Alle bouwtekeningen in dit bouwtekeningenpakket zijn zo gemaakt dat je precies weet wat je moet doen om je meubels te realiseren. Je interieur is nog nooit zo mooi geweest als met de meubels die helemaal zelf gemaakt hebt!

Benieuwd hoe je aan de bouwtekeningen uit dit pakket kunt komen? Klik dan nu hier en ontdek welke bouwtekeningen je hier allemaal nog meer in kunt vinden!

Interieur
Interieur

Met dit bouwtekeningpakket stel je zelf je interieur samen

Meer van dit soort artikelen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.