Als doe-het-zelver is het vanzelfsprekend dat jij eerst nadenkt of je zelf een meubel kan maken voordat je het koopt. Want zeg nou zelf, meubels in meubelzaken zijn toch achterlijk duur? 3.000 euro voor een bed? 1.000 euro voor een houten bank? Ik moet soms nog wel een beetje lachen om de prijzen die meubelzaken hanteren. Daarom werk ik uitsluitend met bouwtekeningen om mijn eigen meubels te maken.

Zo ook mijn slaapkamer meubel, die ik allemaal met de hand zelf heb gemaakt. Waar veel mensen in eerste instantie denken dat dit erg lastig is, is het het maken van slaapkamer meubel voor iedere doe-het-zelver goed te doen. Je hebt maar enkele materialen nodig en het maken van slaapkamer meubel is al mogelijk.

Welke slaapkamer meubel jij allemaal kunt maken lees je natuurlijk in dit artikel. Vooral lees je hoe je dit doet, want dat is waarschijnlijk waar jij precies naar op zoek bent. Zolang je de bouwtekening netjes volgt, is het maken van je eigen slaapkamer meubel geen probleem. Benieuwd? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over het maken van je eigen slaapkamer meubel!

Welke slaapkamer meubel kan ik met bouwtekeningen maken?

Je kunt met bouwtekeningen behoorlijk wat verschillende slaapkamer meubel maken. Om te beginnen is het maken van een bed de absolute topper onder het zelf maken van slaapkamer meubel. Het maken van een bed, bijvoorbeeld van steigerhout, is een zeer populair bouwproject welke de laatste jaren veel doe-het-zelvers aan mee hebben gedaan. Het zelf maken van een bed kost natuurlijk wel wat meer werk dan het gemiddelde klusproject, maar het resultaat mag er vaak zijn.

Van alle slaapkamer meubel is het maken van een bed het slaapkamer meubel dat de meeste zorg vereist. Je dient het hout zeer grondig te schuren zodat je geen last kunt krijgen van splinters en andere ongelijkheden. Controleer het hout zeer grondig voordat jij je houten bed in elkaar gaat zetten en toevoegt aan jouw slaapkamer meubel.

Een ander leuk meubel voor in de slaapkamer is de TV-meubel. De TV-meubel geeft iedere televisie een nog beter standpunt. Ook omdat jij zelf nog invloed hebt op de grootte en hoogte van je TV-meubel kan je er zelf voor zorgen dat je een slaapkamer meubel maakt welke precies past bij jouw behoeften.

Ten slotte is het maken van nachtkastjes een aanrader. Dit is een wat makkelijker slaapkamer meubel project, maar toch steeds zeer waardevol. Je kunt namelijk tegen een scherpe prijs meerdere nachtkastjes maken om je spullen in op te bergen. Samen met het maken van een steigerhout kist kan jij zo je kamer eruit laten zien als een prachtig klusproject dat succesvol is afgerond!

Wil je weten waar je aan de bouwtekeningen kunt komen om je eigen slaapkamer meubel te maken? Lees dan snel de laatste alinea!

Bouwtekeningen voor het maken van slaapkamer meubel

Ben jij op zoek naar de juiste bouwtekeningen om je eigen slaapkamer meubel te maken? Zoals het maken van een bed of nachtkastje? Of misschien wel een compleet TV-meubel voor jouw nieuwe televisie? Dan ben je met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket klaar. Want hier vind je alle bouwtekeningen in die jij nodig hebt om je eigen meubels te maken waaronder de meubels voor je slaapkamer!

Want je kunt nog veel meer met de bouwtekeningen van Fred Schouten. Het maken van je eigen tuinbank tot je complete woonkamer interieur zoals een eettafel of een bank is ook mogelijk met de bouwtekeningen van Fred!

Wil je meer weten over de bouwtekeningen van Fred? Klik dan nu hier om meer te weten te komen!

Hoe maak je je eigen slaapkamer meubel

Hoe maak je je eigen slaapkamer meubel

Zelf je eigen slaapkamer meubel maken doe je met goede bouwtekeningen