Sinterklaascadeau maken hoe doe je dat? Maak zelf je eigen sinterklaascadeau in een handomdraai! Kijk snel even deze onderstaande video voor tips.

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Sinterklaascadeau maken wat kies jij?

Zelf een mooi cadeau maken voor sinterklaas we hebben wat voorbeelden geselecteerd. Natuurlijk is er veel meer het is maar een kleine greep uit de selectie

Heftruck

Met deze heftruck weet je zeker dat je je kind of kleinkind blij en gelukkig kunt maken! En weet je wat zo leuk is? Om hem persoonlijk te maken, met de naam van het kind erop.

Kapstok type D

Dit is een voorbeeld van één van de vele kapstokken die je zelf zou kunnen maken. Het past niet in de schoen, maar is wel goed te doen.

Iphone- en horlogehouder

Voor mannen en jongens is het soms wat lastig iets te bedenken. Die kopen natuurlijk alles zelf wat ze nodig hebben. Maar dit is wel een leuk hebbedingetje wat ze vast nog niet hebben.

Kauwgombal machine

Wat is er nu leuker dan je eigen kauwgomballen machine in huis te hebben! Ook leuk om dit geven ínclusief kauwgomballen!

Plantenbak 8 hoeken

De wintertijd is niet het meest geschikt voor planten. Maar misschien is dit een ideetje voor in huis, kantoor of in de serre. Origineel is ie in ieder geval wel!

Kookplaat

Heb jij een kleine keukenprins of prinses in huis? Dan is dit een leuk cadeautje! Compact en snel te maken.

Wandbord

Een wandbord is en blijft leuk. Vooral omdat je er zo oneindig mee kunt variëren. Waar zou jij deze mee inrichten?

Sjoelbak

Dit is echt een geweldig cadeau voor de wintermaanden. Mits je een beetje tegen lawaai kunt 😉 Gezellig om met elkaar te sjoelen en… een beetje competentie mag natuurlijk wel!

Houten emmer

Een houten emmer is altijd leuk om te geven, maar nog leuker is het als je hem vult met etenswaren of kleine hebbedingetjes. Een gedicht er aan, en… klaar!

Bouwtekeningen van deze cadeau’s en duizenden tekeningen meer kun je vinden op https://www.fredsbouwtekeningen.nl/

Sinterklaascadeau maken: Sinterklaas cadeaus zelf maken

Sinterklaascadeau maken: Sinterklaas cadeaus zelf maken

 

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!