Hoeveel verlies jij momenteel op je energierekening? In dit onderstaande filmpje 6 eenvoudige bespaartips op je energierekening zonder dat je hier iemand anders voor nodig hebt. Deze tips kosten je bijna niets.

Wil je echt een flinke besparing lees dan snel verder.

Verlaag je energiekosten door het aan laten brengen van spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie aan laten brengen is één van de manieren om snel te besparen op je energiekosten. Jaarlijks gaat er momenteel heel veel energie verloren dat is echt ZONDE … De kosten voor deze verloren energie lopen schrikbarend op. Heel veel woningen in Nederland en België hebben een spouwmuur maar het merendeel is niet of nauwelijks geïsoleerd.

Woningen die gebouwd zijn in de periode van 1920 tot en met 1976 hebben nog helemaal geen isolatie. Mocht jij een woning hebben die in deze periode van 1920 tot 1976 is gebouwd dan weet je dus zeker dat je momenteel heel veel warmte verliest. Van 1977 tot 1991 werden de woningen wel voorzien van isolatie maar de kwaliteit van deze isolatie laat heel erg te wensen over. Het is daarom zeker de moeite waard om dit te laten bekijken door een specialist.

Waarom zou je jouw huis isoleren?

Dit is een vraag die wel erg belangrijk is om te weten. Volgens de berekeningen van verschillende energiemaatschappijen zijn de gemiddelde energiekosten voor een woning dat niet is geïsoleerd ongeveer 1500 euro per jaar hoger dan voor een woning dat geheel is geïsoleerd. Natuurlijk is dit een gemiddelde en kunnen deze cijfers hoger of lager uitvallen geheel afhankelijk van de grootte van je woning, het type woning ed.

Een en ander stemt wel tot nadenken vond ik zelf toen ik voor het eerst deze cijfers zag. Daarnaast is het ook nog een goed voor het milieu dus heeft het een dubbel effect.

Een woning wordt op drie punten geïsoleerd elk punt heeft weer een ander effect qua besparingen.

  1. Dakisolatie
  2. Spouwmuurisolatie
  3. Vloerisolatie

Dakisolatie levert je per jaar ongeveer 700 euro op. Spouwmuurisolatie levert per jaar ongeveer 600 euro op en vloerisolatie levert ongeveer 200 euro op.

Hoe voorzie je spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie zelf voorzien is niet aan te raden omdat het echt hele specifieke kennis vereist. Natuurlijk kun je geld besparen op je uren maar daar staat tegenover dat je wel de gereedschappen zult moeten huren. De materialen zullen voor jou waarschijnlijk ook duurder uitpakken dan wanneer je het via een bedrijf laat uitvoeren.

Wat ik zou aanraden is om een gespecialiseerd bedrijf hiervoor te kiezen zij weten precies wat het beste is voor jouw woning. Zij komen bij je langs en kijken wat het beste bij jouw woning past

Waar vind je een bedrijf dat echt goed is in spouwisolatie aanbrengen?

Een goed bedrijf bij jou in de buurt vinden die echt een specialist is in spouwmuurisolatie aanbrengen is goed te doen.  Wanneer je via 1 van de onderstaande linken klikt kun je offertes opvragen van specialisten bij jou uit de buurt. Hierdoor heb je als bijkomend voordeel is nog dat je altijd de laagste prijs kunt kiezen en je toch zeker weet dat het een topbedrijf is waar je mee in zee gaat.

Omdat er een verschil is tussen de Nederlandse en Belgische woningen hebben is het raadzaam om de juiste optie te kiezen

Woon je in België?

Kijk dan hier: Spouwmuurisolatie laten aanbrengen in België

Woon je in Nederland?

Vul dan je gegevens hieronder in en vraag offertes aan van de beste Nederlandse spouwmuurisolatie specialisten