Home » Blog » Steigerhout » Maak je eigen steigerhouten kastjes!

Maak je eigen steigerhouten kastjes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ben jij ook zo verliefd op de authentieke uitstraling van steigerhout en wil je dit graag nog meer in je woonkamer laten voorkomen? Dan raad ik je aan om zelf steigerhouten kastjes te maken! Het maken van kastjes van steigerhout is namelijk totaal niet lastig en is nog eens goedkoop ook. Je kan voor weinig geld prachtige steigerhouten kastjes maken waar je nog jaren van kunt genieten. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om deze steigerhouten kastjes door te verkopen en een dikke winst te pakken die jij weer kunt gebruiken voor andere bouwprojecten. Het maken van steigerhouten kastjes is te doen binnen enkele uren. De bouwtekeningen helpen jou bij het maken van de kastjes. Je hebt zelf nog veel mogelijkheden om je steigerhouten kastjes zo te vormen dat ze precies aan jouw wensen voldoen.

Je kunt namelijk zoveel lades toevoegen als je zelf wilt, je hebt de totale vrijheid. Dat is nu ook het leuke aan het maken van steigerhouten kastjes, je kan ze overal voor maken en gebruiken. Ben je na een paar jaar die steigerhouten kastjes in je woonkamer zat? Dan gebruik je ze toch als nachtkastje op je kamer of verkoop je ze? Tal van manieren om nog jaren te genieten van je steigerhouten kastjes. Benieuwd hoe je deze kunt maken? Lees dan snel verder en ontdek!

Creatief steigerhouten kastjes maken

Door gewoon aan het werk te gaan en maar wat te doen ga jij natuurlijk geen mooie steigerhouten kastjes maken. Ik raad je echter wel aan om na het bestuderen van de bouwtekening eens goed na te denken wat voor extra’s jij allemaal aan kastjes zou willen toevoegen. Wil je misschien wat extra lades of wil je juist dat het kastje wat breder gaat worden dan op de bouwtekening weergegeven is? Als jij op tijd bedenkt welke aanpassingen jij aan de steigerhouten kastjes wilt doen, bespaar je behoorlijk wat tijd.

Ook kan je creatief met je kosten omgaan want als je met een strak budget werkt is het maken van steigerhouten kastjes nog heel goed mogelijk. Je zou namelijk geld kunnen besparen door te kiezen voor goedkoop steigerhout. Een groot gedeelte van het goedkopere steigerhouten dat je in bijvoorbeeld bouwmarkten kunt vinden is vaak wel al meerdere keren gebruikt voor bijvoorbeeld steigers. Echter kan je er wel vanuit gaan dat het hout nog van goede kwaliteit is omdat bouwmarkten en anders nooit zouden durven te verkopen.

Eigen invloeden

Ik vond het zelf een stuk leuker om steigerhouten kastjes te maken van verschillende kleuren. Door deze na afloop te verven in verschillende tinten gaf ik mijn woonkamer veel meer kleur. Tegenwoordig zijn de kosten van verf acceptabel waardoor ik je alleen maar aan kan raden je steigerhouten kastjes een likje verf te geven. Zo zorg jij ervoor dat iedere steigerhouten kast op zichzelf uniek is. Wil je nu weten waar je de bouwtekening voor steigerhouten kastjes kunt krijgen? Lees dan snel verder!

Bouwtekening steigerhouten kastjes

Het maken van je steigerhouten kastjes gaat natuurlijk veel makkelijker als je over de bouwtekeningen hiervoor beschikt. Gelukkig ben je op het juiste artikel terechtgekomen, want in mijn bouwtekeningenpakket kan je de bouwtekening vinden waarmee jij je eigen steigerhouten kastjes kunt maken. Het maken van deze kastjes is een leuk en goed haalbaar project wat jij in je eentje kunt doen. Ook als je nog geen ervaring met klussen hebt, kan jij je eigen steigerhouten kastjes maken. In dit bouwtekeningenpakket kan je ook nog duizenden andere bouwtekeningen vinden waarmee jij vrijwel alles kunt maken!

Ben je klaar om mijn enorme bouwtekeningenpakket met wel meer dan tienduizend tekeningen te bemachtigen? Klik dan nu hier!

Steigerhouten kastjes
Steigerhout voor steigerhouten kastjes

Met goede bouwtekeningen kun je makkelijk zelf je eigen steigerhouten kastjes maken

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis kast bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.