Wil jij jouw prachtige tuin voorzien van een steigerhouten schutting? Of wil je jouw voortuin omheinen met een schutting? Dan kan jij met dit artikel leren hoe je zelf een steigerhouten schutting maakt. Want hoe kan jij eigenlijk je eigen schutting bouwen en aan welke voorwaarden moet een goede steigerhouten schutting voldoen? Een steigerhouten schutting maken doe je helemaal zelf met een bouwtekening. De tijden waar je nog honderden euro’s voor een schutting moest betalen zijn over. Met dit artikel kun jij direct aan de slag voor jouw nieuwe steigerhouten schutting! Benieuwd of jouw steigerhouten schutting een haalbaar project is? Lees dan nu verder!

Een steigerhouten schutting maken, waar moet ik allemaal op letten?

Bij het maken van een steigerhouten schutting is het natuurlijk logisch dat je eerst alles goed uitgemeten moet hebben. Je moet er rekening mee houden dat de palen, waar je de schutting aan vast zet, tenminste 1 meter diep in de grond gezet wordt. Het gevolg hiervan is dat je steigerhouten schutting ook in de winter bestand is tegen de forse weeromstandigheden.

Een steigerhouten schutting maken kost over het algemeen niet heel veel tijd, omdat je de planken op een vrij makkelijke manier aan elkaar kan verbinden. Zolang je de bouwtekening volgt, kan je met het maken van een steigerhouten schutting al binnen tien arbeidsuren klaar zijn. De tijd die daarna komt, zit vooral in het plaatsen van de schutting.

Wat kost het bouwen van een steigerhouten schutting

Het grote voordeel van het werken met steigerhout is dat het uiteindelijk een stuk voordeliger is dan werken met andere houtsoorten. Doordat je al besloten hebt niet gebruik te maken van de bouwpakketten van een bouwmarkt, ben je al honderden euro’s goedkoper uit. Maar je bespaart vooral door een steigerhouten schutting te maken zonder zelf alle materialen kant- en klaar gekocht te hebben.

De kosten van een steigerhouten schutting maken zijn volledig afhankelijk van het aantal meter schutting dat jij van plan bent te bouwen. Je kan met de bouw van een complete schutting honderden euro’s besparen.

Op zoek naar een bouwtekening voor een steigerhouten schutting?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want als bouwtekeningen specialist kan Fred jou helpen met het bouwen van een steigerhouten schutting. Als je naar een bouwtekening van een steigerhouten schutting op zoek bent, is dit bouwtekeningenpakket misschien wel iets voor jou. Omdat je kan deze bouwtekening gewoon in dit pakket vinden! De bouwtekening helpt jou om je nieuwe steigerhouten schutting te bouwen en in elkaar te zetten.

Want ook als je iets anders dan een steigerhouten schutting wilt bouwen, is het bouwtekeningenpakket van Fred het juiste pakket voor jou! Bouw je liever een tuinhuisje van steigerhout? Of juist een boomhut? Dan is het bouwtekeningen pakket van Fred het pakket dat jou hierbij gaat helpen.

Wil je meer weten over dit fantastische bouwtekeningenpakket? Of welke bouwtekeningen er allemaal in dit pakket te vinden zijn? Klik dan hier!

Steigerhouten schutting maken

Steigerhouten schutting maken

“Zelf een steigerhouten schutting maken kun je gemakkelijk met de juiste tips en bouwtekeningen”