Home » Kasten » Met een kast bouwtekening aan de slag!

Met een kast bouwtekening aan de slag!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Op zoek naar een kast bouwtekening? Dan heb je in dit artikel goud in handen, want ik ga je namelijk voorzien van meerdere kast bouwtekeningen waarmee jij behoorlijk wat verschillende soorten kasten kunt maken. Ten eerste vertel ik je meer over de kast bouwtekening waarmee het mogelijk is een steigerhouten boekenkast te maken. Ook ontdek je hoe je een kast voor de kinderkamer kunt maken om vervolgens verder te gaan met de bouw van een tv-kast voor in de woonkamer. Ook nog je schoenen netjes opbergen in een schoenenkast? Dan kan je ook nog eens zelf een schoenenkast maken met een kast bouwtekening! Je merkt het al, met de juiste bouwtekening is vrijwel alles zelf te maken.

De kast bouwtekening vertelt je de belangrijkste informatie omtrent de bouw van je nieuwe kast. Of dat nu een boeken- of schoenenkast is, de informatie zal altijd voldoende zijn om jou in staat te stellen zelf een kast te maken. Ben je klaar om met een kast bouwtekening een kast te maken? Lees dan snel verder!

Boeken kast bouwtekening van steigerhout

Klaar om aan de slag te gaan? Mooi, want we beginnen met het maken van een boekenkast met de kast bouwtekening. De kast bouwtekening maakt het mogelijk om een prachtige steigerhouten boekenkast te maken waar je al je boeken in kunt opbergen. Het enige wat je nodig hebt is een lading steigerhout en wat zelfborende schroeven. Vervolgens lees je op de kast bouwtekening welke afmetingen de verschillende planken moeten hebben zodat je aan de slag kunt met het maken van je steigerhouten boekenkast.

Wil je nog meer boeken opbergen in je steigerhouten boekenkast? Dan maak je toch nog een steigerhouten boekenkast en zet je deze naast je andere kast!

Kast voor de kinderkamer maken?

In tegenstelling tot de kast hierna, is het maken van een kinderkast goed te doen. Op de kast bouwtekening lees je welke materialen je allemaal nodig hebt en in welke afmetingen het hout gezaagd moet worden. Voor de bouw van je kinderkast heb ik op de bouwtekening als tip gegeven om te werken met de houtsoort vuren. Dit is een houtsoort die de kinderkast een strak uiterlijk geeft en is tevens zeer betaalbaar.

Met een kast bouwtekening een tv-kast maken

Ook voor je televisie kan je een complete kast maken waardoor je woonkamer er een stuk gelikter uitziet. Het maken van een tv-kast met een kast bouwtekening is al een behoorlijk intensiever doe-het-zelf project dan het maken van een steigerhouten boekenkast. De tv-kast zal er uiteindelijk prachtig uitzien, maar hier moet wel aardig wat werk voor verzet worden. De tv kast bouwtekening vertelt je zoals gewoonlijk alles weer wat je moet weten voor de bouw van je tv-kast, echter is de bouw van de tv-kast wel lastiger dan andere kasten. Volg alle stappen weergegeven op de bouwtekening nauwgezet zodat jij een prachtige tv-kast kunt maken!

Netjes je schoenen opbergen? Maak een schoenenkast!

Natuurlijk kan je nog veel meer kasten maken met een kast bouwtekening dan alleen de kasten die ik heb besproken in dit artikel, maar daar aan het einde van dit artikel meer over

De schoenenkast is ook een kast die jij met de juiste bouwtekening kunt maken. Het bouwen hiervan is naar mijn mening erg leuk, vooral omdat we werken met wat lastige onderdelen zodat de schommelbak. Er zijn verschillende schoenenkasten te maken met de bouwtekeningen uit mijn bouwtekeningenpakket, echter heeft de meest gekozen schoenen kast bouwtekening drie grote bakken waar je op twee rijen per stuk je schoenen in kunt opbergen. Ga dus ongeveer uit van een paar of 12 schoenen die jij in de schoenenkast kunt opbergen.

Kast bouwtekening vinden?

De kast bouwtekening voor het maken van de vele verschillende kasten zijn te vinden in mijn bouwtekeningenpakket. Je kunt enorm veel verschillende kasten maken. Van een schoenenkast tot een kast voor in de slaapkamer. Het is allemaal mogelijk met de juiste kast bouwtekening uit Freds Bouwtekeningenpakket. Ruim tienduizend bouwtekeningen zijn te vinden in dit pakket, dus je kan nog veel meer dan alleen een kast maken.

Wil jij bijvoorbeeld ook een bureau voor in je werkkamer maken of misschien juist tuinmeubels? Ook dan zijn de bouwtekeningen uit dit pakket uitstekend voor het zelf uitvoeren van je doe-het-zelf projecten!

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met de kast bouwtekening? Wil je meer ontdekken over de verschillende bouwtekeningen uit dit pakket? Lees er dan hier meer over!

kast bouwtekening
kast bouwtekening

Een kast bouwtekening zorgt er voor dat je moeiteloos jou kast bouwt

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis kast bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.