Home » Kasten » Wil je een nachtkastje maken?

Wil je een nachtkastje maken?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Heb jij altijd al een nachtkastje willen maken om belangrijke spullen in op te bergen? Dan kan je in dit artikelen lezen hoe je dat kunt doen! Zelf een nachtkastje maken is namelijk een goed haalbaar en leuk project. Je kunt namelijk stap voor stap je eigen nachtkastje maken zonder hier al te veel tijd aan kwijt te zijn. Ik heb zelf door de jaren heen redelijk wat nachtkastjes gemaakt, en nu kan jij dit ook met mijn bouwtekeningen! De stappen die je moet zetten om je eigen nachtkastje te maken zijn duidelijk weergegeven op mijn bouwtekening. Deze bouwtekening heb ik gemaakt zodat andere precies weten wat ze moeten doen om hun eigen nachtkastje te kunnen maken.

Als jij ook nog wat extra aan het maken van nachtkastjes zou willen verdienen, kan dat. Want er zijn enorm veel mensen op zoek naar mooie nachtkastjes van bijvoorbeeld steigerhout. Pak daarom je kans en maak steigerhouten nachtkastjes voor jou en al je kennissen! Ben je benieuwd hoe jij je eigen nachtkastje kunt maken? Lees dan snel verder en ik vertel het je!

Zelf nachtkastjes maken

Een nachtkastje maken is een goed haalbaar project wat jij binnen enkele uren kunt voltooien. Zelf was ik na een uurtje klaar, en het resultaat was verbluffend. Na het zagen van de planken hoefde ik alleen nog maar het nachtkastje op de juiste manier in elkaar te zetten. Na enkele maanden besloot ik het steigerhouten nachtkastje te verven zodat het nog mooier bij mijn behang zou passen. Ik raad je daarom ook echt aan je nachtkastje regelmatig te onderhouden en indien je dat mooi zou vinden te verven. Een nachtkastje ziet er namelijk veel mooier uit wanneer het goed past bij de rest van je slaapkamer. Je kunt goedkope verf gebruiken aangezien de kans op vocht en houtrot bij een nachtkastje voor binnen gebruik erg laag is.

Ook kan jij nog meer invloeden aan jouw nachtkastje toevoegen om deze des te unieker te maken. Zo kan jij extra vakjes toevoegen of zelfs bepaalde lades van een slot voorzien. Hierdoor is het mogelijk je nachtkastje als kluis te gebruiken en al je waardevolle spullen hierin op te slaan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een nachtkastje te maken met een ander soort lade. In vrijwel iedere doe-het-zelf zaak kan je wel een specialist vinden die jou van de juiste scharnieren en sloten voorziet. Zo kan je niet alleen een nachtkastje maken maar ook een mini-kluis!

Bouwtekening nachtkastje

Je wilt je nachtkastje maken met een goede bouwtekening. Een bouwtekening die ook echt bruikbaar is en die iedereen begrijpt. Deze bouwtekening is te vinden in mijn enorme bouwtekeningenpakket! Omdat het maken van een steigerhouten nachtkastje eigenlijk heel erg lijkt op het maken van een kast met andere afmetingen, zijn veel bouwtekeningen nog voor verschillende doeleinden inzetbaar ook. Je kunt in dit bouwtekeningenpakket ook bouwtekeningen vinden om je eigen steigerhouten bed, kast en stoelen te maken. Wat je ook wilt maken, met mijn bouwtekeningenpakket is het mogelijk!

Ben je benieuwd welke bouwtekeningen jij allemaal uit dit pakket goed kunt gebruiken? Of hoe je dit bouwtekeningenpakket kunt kopen? Klik dan nu hier en wie weet ben jij binnen enkele uren aan het werk voor je nieuwe nachtkastje!

nachtkastje maken
nachtkastje maken

Zelf een nachtkastje maken doe je met de juiste bouwtekeningen

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis kast bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.