Wil jij je kindje een prettige plek geven om verschoond te worden? Of wil je groots uitpakken door een kennis of familielid een zelfgemaakte commode van steigerhout cadeau te geven? Dan kan ik jou vertellen dat je op het juiste adres bent aangekomen, want ik vertel jou in dit artikel precies hoe jij een steigerhout commode kunt maken waar je kindje op verschoond kan worden. Toen ik zelf mijn eerste kind kreeg vond ik het maar lastig om een commode te vinden waar ik tevreden over was. Of ik kwam een commode tegen in een kleur die mij niet aan stond omdat het niet bij het interieur van de babykamer past of ik vond de manier waarop de commode gebouwd was niet mooi. Dat was voor mij de reden om zelf een steigerhout commode te maken en hier vervolgens voor al mijn kennissen een bouwtekening van te maken.

Door middel van deze bouwtekening kan jij nu zelf een steigerhout commode maken die er ook echt mooi uitziet. Als jij de bouwtekening goed volgt kan je een resultaat opleveren waar je trots op kunt zijn. Ik probeer zelf altijd stap voor stap te werk te gaan, en dat is terug te zien aan de indeling van de bouwtekening. Je zal in één oogopzicht zien wat je moet doen en welke afmetingen de verschillende planken moeten hebben. Klaar om zelf een steigerhout commode te maken? Ga dan snel verder!

Veiligheid voorop bij het bouwen van een steigerhout commode

In de bouwtekening lees jij precies wat je moet doen om zelf een steigerhout commode te maken. Je leest hier echter niet in wat jij moet doen om het een veilige plek voor je kindje te maken, want dat heeft allemaal met de staat van het steigerhout te maken. Natuurlijk kan het zo zijn dat wanneer jij het steigerhout koopt, hier nog enkele splinters in te vinden zijn. Het is echter jouw taak om het steigerhout heel goed te schuren totdat er geen splinter meer te vinden is. Zo kan jij een veilige plek voor je kindje garanderen en hoef je nooit bang te zijn dat je kindje last kan krijgen van iets dat jij gemaakt hebt.

De materialen voor het maken van een steigerhout commode zijn eenvoudig verkrijgbaar. Ik raad je aan om voor dit project te werken met nieuw steigerhout omdat oud steigerhout meer splinters kan vertonen. Als je ook nog kan kiezen voor steigerhout dat al geschuurd is, raad ik je aan dat zeker te doen.

Bouwtekening voor het maken van een steigerhout commode

Je kunt bijna beginnen met het bouwen van een steigerhout commode, je hoeft alleen nog de juiste bouwtekening te vinden. Gelukkig is dat zo gedaan, want in mijn bouwtekeningenpakket vind je meteen de juiste bouwtekening voor het bouwen van een steigerhout commode. Aan de hand van deze bouwtekening kan jij aan de slag gaan om zelf een steigerhout commode te maken. Onthoud goed de aanwijzingen die ik je op het gebied van de veiligheid gaf, zodat jij een veilige leefomgeving voor jouw kind kan garanderen.

Behalve de bouwtekening voor een steigerhout commode, vind je in dit bouwtekeningenpakket nog veel meer bouwtekeningen. Wil jij ook nog meer in je babykamer van steigerhout maken? Lees dan vooral dit artikel. (Tom, artikel ‘steigerhout babykamer’ linken?) Wil je ook je woonkamer voorzien van steigerhouten meubels? Of toch een andere houtsoort? Ook dan kan je met de meer dan tienduizend bouwtekeningen uit dit pakket aan de slag, want het maken van je complete woonkamer is mogelijk met mijn bouwtekeningen.

Wil jij erachter komen welke bouwtekeningen er allemaal in dit pakket te vinden zijn? Of hoe je dit bouwtekeningenpakket kunt bemachtigen? Klik dan nu hier!

Steigerhout commode

Steigerhout commode

De mooiste steigerhout commode maak je met goede bouwtekeningen

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis kast bouwtekening