Home » Blog » Banken » Tuinbank maken met een tekening?

Tuinbank maken met een tekening?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Een Tuinbank maken met tekening? Goed nieuws! Ik ga jou daarbij helpen want een tuinbank maken met een tekening is een fluitje van een cent. Het scheelt je behoorlijk wat kosten wanneer je besluit zelf een tuinbank te maken. Een tekening maken voor de tuinbank deed ik voor het eerst een jaar of twintig terug.

Ondertussen zijn er meerdere tekeningen voor de tuinbank gemaakt waardoor je middels mijn bouwtekeningenpakket verschillende tuinbanken kunt maken. Een tuinbank maken is zoals ik je al vertelde helemaal niet zo lastig. Met de informatie uit dit artikel in combinatie met de tuinbank tekening kan jij aan de slag met het maken van een tuinbank.

Je kunt namelijk in de alinea’s hieronder lezen hoe jij zelf een tuinbank kunt maken een tekening. De tekening verstrekt alle informatie die nodig is om een tuinbank te kunnen maken. Zo ontdek je welke houtsoort je het best kunt gebruiken voor de tuinbank en welke afmetingen de planken moeten hebben om gebruikt te kunnen worden voor de tuinbank. De kosten kunnen laag worden gehouden door gebruik te maken van wat ouder en gebruikt hout, dit kan namelijk desondanks de leeftijd nog steeds voor een prachtige tuinbank zorgen.

Klaar om een tuinbank te maken met een tekening? Lees dan snel verder!

Tuinbank maken, tekening echt nodig?

Ik krijg van beginnende doe-het-zelvers nog af en toe de vraag of een tekening echt nodig is om bijvoorbeeld een tuinbank te kunnen maken. Mijn antwoord is altijd ja, aangezien een tekening om tal van redenen ontzettend handig is. Zo is een tekening handig omdat;

  • De kans op een constructiefout veel lager is aangezien je precies weet in welke volgorde je te werk moet gaan. Ook maak je gebruik van de juiste materialen en gebruik je bijvoorbeeld geen schroeven die niet gebruikt mogen worden;
  • Hierdoor bespaar je kosten, aangezien je bij een constructiefout genoodzaakt bent het hout te vervangen wat vervolgens ook nog eens tijd kost;
  • Je direct al het hout in de juiste afmetingen kunt laten zagen. Op de tuinbank maken bouwtekening lees je bijvoorbeeld precies hoeveel planken er nodig zijn van welke afmetingen. Hierdoor kan je het hout direct in de juiste afmetingen laten zagen.

De tuinbank tekening helpt je bij het maken van een tuinbank die je ook echt in je tuin wilt plaatsen. Je weet precies welke houtsoort er nodig is, welke schroeven je moet aanschaffen en hoeveel planken in welke afmetingen er gekocht moeten worden.

Met de tuinbank tekening een tuinbank maken

Aan de slag! De tuinbank bouwtekening is het middel dat je gaat helpen zelf een tuinbank te maken. Omdat de tuinbank hoogstwaarschijnlijk in je tuin geplaatst wordt, is het belangrijk dat jij ook de tuinbank voorziet van grondverf en mogelijk beits. Dit is nodig om het hout in goede staat te houden. Als jij het hout niet onderhoudt, is de kans groot dat je binnen korte tijd afscheid kan nemen van je nieuwe tuinbank.

Er zijn overigens verschillende tuinbanken te maken met de tekeningen die in mijn bouwtekeningenpakket te vinden zijn. Benieuwd naar dit bouwtekeningenpakket? Lees dan snel verder!

Bouwtekeningenpakket met meer dan tienduizend bouwtekeningen

Tienduizend bouwtekeningen die jou helpen bij het uitvoeren van vrijwel ieder doe-het-zelf project. Freds Bouwtekeningen is in staat om jou te helpen bij het maken van de leukste meubels voor in de woon- en slaapkamer. Het zelf maken van meubels bespaart jaarlijks enorm veel geld en is dus aan te raden voor iedereen.

Een hoogslaper voor je kinderen bouwen of een tv-meubel voor in de woonkamer waar je televisie pas echt tot zijn recht komt? Of misschien toch een tuintafel met bijbehorende tuinstoelen waar je ’s zomers lekker aan kunt dineren. Het is allemaal mogelijk met de bouwtekeningen van Fred!

Ook de tuintafel maken met tekening is mogelijk met dit pakket, waardoor je dus nog veel meer behalve een tuintafel kunt maken!

Benieuwd naar de tuintafel tekening en alle andere bouwtekeningen? Lees dan hier alles over het bouwtekeningenpakket van Fred klik hier!

tuinbank maken met een tekening
tuinbank maken met een tekening

Een tuinbank maken met een tekening is het gemakkelijk

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis bank bouwtekening

Meer van dit soort artikelen

2 reacties

  1. fred
    ik heb een tijd geleden bouwtekening gekregen maar ik ben ze kwijt kun u mijn weer wat opsturen van tuin banken van steiger houd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fred’s Bouwtekeningen Pakket

Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

Fred’s Bouw- En Klusprojecten Handboek

Praktisch handboek met de geheimen van de vakman om je klussen sneller en uit te voeren met mooier resultaat.

Fred's DHZ EnergieWijzer

Bespaar maand na maand veel geld — zonder moeilijke of dure verbouwingen en zonder in de kou of het donker te zitten.