De makkelijkste manier om te ontdekken of een product kwalitatief goed is, is door ervaringen te lezen. En dan wil je natuurlijk wel ervaringen van eerdere gebruikers vinden. Omdat vrijwel alle websites die ik tegenkom gebruik maken van zelf geschreven ervaringen, maak ik hier een einde aan. Ik heb de Fred’s Bouwtekeningen ervaringen van eerdere gebruikers bij elkaar gebracht.

Want voor betrouwbare ervaringen over het bouwtekeningenpakket, kan je het best bij de maker terecht. Ik heb een deel van mijn gebruikers gevraagd hun ervaringen op te sturen. Ik heb vijf klussers uitgenodigd om hun ervaringen met Fred’s Bouwtekeningen te delen. Daar kwam het volgende uit.

Mijn ervaring met het bouwtekeningenpakket (Thomas)

 • Thomas
 • 25 jaar
 • Zeewolde
 • Ervaring met Fred’s Bouwtekeningen: Goed

Zoals zovelen kwam ik niet zomaar op Fred’s Bouwtekeningen uit. Na het lezen van veel ervaringen besloot ik toch het pakket eens een kans te geven. Ik vond de prijs voor het grote aantal bouwtekeningen prima. Dus waarom niet dacht ik?

De reden dat ik dit pakket kocht, was omdat ik net een huis had gekocht en weinig budget had voor meubels. Met een laag budget meubels kopen is geen pretje. Ik ben geen onhandige jongen, dus ik besloot eens op zoek te gaan naar alternatieven. Hoeveel Fred’s Bouwtekeningen ervaringen ik ook las, uiteindelijk moet je het toch zelf doen.

Het eerste project dat ik koos was de boekenkast. Ik ben een echte boekenworm en daar hoort een boekenkast bij. Omdat ik sowieso al moeite had een goede boekenkast te vinden, kon ik nu zelf bepalen hoe de boekenkast er uit moest zien.

De volledige indeling kon ik zelf bepalen en dat maakte het project zoveel leuker. Ik bepaalde zelf hoe de indeling werd. Uiteindelijk werd het project een van de leukste projecten, want ondertussen bestaat mijn halve meubilair uit zelfgemaakte meubels.

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Mijn basis voor het maken van meubels (Gerald)

 • Gerald
 • 54 jaar
 • Enschede
 • Ervaring met Fred’s Bouwtekeningen: Uitstekend

Fred's Bouwtekeningen ervaringen van echte gebruikers wandkastAls schilder ontbreekt vaak alleen de praktische kennis om meubels te maken. Wanneer een meubel af is, komt voor mij het echte werk vaak pas. Dat is namelijk het moment dat ik de net gemaakte meubels, nog mooier ga maken.

Uit alle Fred’s Bouwtekeningen ervaringen die ik heb gelezen, sprak niemand over de fase na een project. Dan kan je pas echt je eigen stempel drukken op een meubel.

Een van de eerste meubels die ik maakte is hier een leuk exemplaar van. Als zzp-er, ben ik vaak met mijn administratie bezig en daar is een goede plek voor nodig. Ik had een bureau nodig waar ik overzicht kon bewaren. Maar hoe vind je een bureau dat precies zo is ingedeeld zodat jij optimaal overzicht kunt behouden?

Die vraag stelde ik ook aan mijzelf en toen wist ik meteen wat ik moest doen. De enige keuze die ik had, was om het bureau zelf te maken. Mijn ervaringen met bouwtekeningen, of dat nu Fred’s of andere tekeningen waren, was dat ze niet perse nodig waren. Alleen toen ik eenmaal toch op aanraden van een kennis besloot het pakket te kopen, wist ik dat hij gelijk had.

Zonder een bouwtekening kan je geen stabiel meubel maken, daar ben ik nu zeker van. Ook al had ik wat ervaring, was de bouwtekening alsnog onmisbaar.

Nadat ik mijn bureau, volledig op maat met de bouwtekening, had gemaakt kon ik met het verven beginnen. Vandaag de dag maak ik nog steeds met veel plezier van mijn bureau gebruik. Ik ben er ontzettend trots op!

Andere meubels die ik gemaakt heb zijn tafels, banken, kasten en zelfs een tuinhuisje

Ervaringen met Fred’s Bouwtekeningen van Clementine

 • Clementine
 • 48 jaar
 • Rotterdam

Ik had van een vriendin gehoord dat er bij Fred’s Bouwtekeningen meerdere bouwtekeningen voor decoratieve projecten zijn. Dat had ik niet verwacht van een pakket dat zich vooral op meubels richt. Toen ik echter wat verder keek, zag ik op de homepage van Fred al snel goede voorbeelden staan.

Ons huis was al langere tijd saai en moest opgefleurd worden. Ik kon in de winkels maar weinig leuke spullen vinden. Dus dan ga je verder kijken en dankzij de goede tip, kwam ik bij dit pakket uit.

Alhoewel mijn man veel aan de bouwtekeningen voor andere projecten heeft, had ik mijn aandacht gevestigd op de speelgoed en decoratieve tekeningen. Voor mijn neefjes wilde ik een leuk cadeau hebben en dit bleek perfect.

Voor het ene neefje maakte ik een houten stoomboot en voor de ander een vrachtwagen. En wat waren ze blij!

Als je beseft dat ik totaal geen ervaring heb met bouwtekeningen, dan is het toch wel een goed teken dat ik vrij eenvoudig overweg kon met de tekeningen. Ik had zelf ook niet verwacht dat het makkelijk zou zijn om zelf spulletjes te maken. Ik ben daarom dolblij dat ik hiervoor gekozen heb en deel met liefde mijn Fred’s Bouwtekeningen ervaringen.

Voor meer informatie over hoe onze bouwtekeningen in elkaar zitten probeer deze gratis bouwtekening

Eindelijk een keer geen hoge kosten

 • Jan
 • 64 jaar
 • Texel
 • Ervaring met Fred’s Bouwtekeningen: Goed

Fred's Bouwtekeningen ervaringen van echte gebruikers badkamermeubelOp Texel zijn maar weinig manieren te vinden om aan meubels te komen. Als je fatsoenlijke meubels zou willen kopen, dan moet je naar het vasteland waar alles bijzonder prijzig is. Wanneer je dus wel de materialen op voorraad hebt voor een meubel, maar geen ervaring, dan loopt het al snel stuk.

Totdat ik met Fred begon. Ik mailde Fred om te ontdekken wat ik precies in het pakket kon vinden. Ik had wel wat ervaringen van eerdere gebruikers voorbij zien komen, maar niets kon tippen aan wat persoonlijk contact.

Dus na van Fred te hebben gehoord dat er meerdere bouwtekeningen waren voor een schuur, wist ik dat ik het pakket moest hebben. Ik kocht het en ging een dag later al aan het werk. Met een week of twee en wat goede avonden werk, stond er een schuur in mijn tuin.

Daarna heb ik nog veel meubels mogen maken met de tekeningen. Ik gebruik nu al ruim 4 jaar het pakket. Sindsdien zijn er 24 meubels gemaakt waarvan ik er zelf 10 gebruik. Ik heb tv-kasten, banken, tafels, bedden, badmeubels en stoelen gemaakt. Een deel hiervan is uiteindelijk voor een mooie prijs via Marktplaats verkocht.

Nog wat ervaringen vanuit Facebook

Een kleine selectie uit de Facebook reacties

 

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Fred’s Bouwtekeningen ervaringen zijn goud waard

Ik weet hoe belangrijk het is voor een digitaal pakket om goede ervaringen te hebben. Ik, Fred Schouten, ben dan ook dolblij dat ik door de jaren heen zoveel mensen gelukkig heb mogen maken. Meubels zijn gebouwd, speelgoed, cadeau’s en ga maar door.

Ik hoop dat ook jij eens een kijkje komt nemen bij het pakket. Ik nodig je uit om er zelf alles over te ontdekken!

Wil je gebruik maken van een van mijn bouwtekeningen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Heb je zelf ook ervaring met onze bouwtekeningen? Zet dan onder dit bericht je reactie